Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Miha noi suntem la 4 mese de muuult si e taaare bine.

dim- lapte-270 ml
pranz-legume(ciorbitza,piureuri diverse combinatzii,mamaligutza cu ou si branza,sufleuri...etc)
dupamasa- fructe(diverse combinatzii cu iaurt,branzica de casa...sau altele)
seara-lapte cu cereale-270 ml

Cu acest program ne merge foarte bine!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

A mai mancat azi Ilincu mic si Nestle - morcovi, cartofi si pui Deci sa nu fie duo si sa aiba neaparat morcovi.
Sarahlino LA MULTI ANI, puiut mic si simpatic! Sa cresti mare si s-o asculti pe mami

De asemenea, La multi ani si pentru sarbatoritii zilei de 1 (cu o mica intarziere) si 2 - Alexandra Maria, Vlad Andrei, Bianca Maria, Stefania Iulia, Daria Virginia, Oana Daria, Sergiu-Stefan si Alexandra Daria!!!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ati vazut ca s-a schimbat iar meniul din stanga?
Noki pai Ilincu s-a culcat aseara cam devreme. Poate i-a fost si sete.
Miha noi suntem la 5 mese, (9, 13, 16, 18, 21:30). Cam inghesuite

Apropo de Fenistil: am vrut sa iau ieri Autan baby ptr Ilincu dar a zis farmacista ca nu e ptr copii sub 1 an. Mi-a dat si mie Fenistil gel, care se da dupa

Bianca nu prea am inteles eu ce a avut Serban dar daca mai persista starea asta, ar fi mai bine sa-l vada un doctor.

E si ziua lui Andrei de Hornoiu? LA MULTI ANI!!!

Lavi bravo ptr Natalici plimbareata!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Helooooooooooo!
Joy, bine ai revenit! Sunteti bine?

La multi ani sarbatoritzilor de 2 Sarah, Alexandra Maria, Vlad Andrei, Bianca Maria, Stefania Iulia, Daria Virginia, Oana Daria, Sergiu-Stefan ! Sa cresteti mari si sa le ascultati pe mamici si pe tatici!!!

Miha, noi suntem tot la 5 mese pe zi ...

Bebelacilor bolnaviori - muuuuuuuuuuulta sanatate ! si

La Multi Ani si leutzelor noastre - mamici Lavi, Ina, Miha (retroactiv-sorry!) ... si celorlalte pe care le-am uitat! (eu tocmai ce m-am serbat, ca si eu mi-s leutza!)

Pupici!

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, bravo pentru Natalia plimbareatza!

La multi ani si lui Andrei al Cristinei!

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Multumesc fetelor pt. incurajari. Deja exersez...azi e a doua zi cand bb a plecat la mama apoi plimbarica cu sora-mea. Nu va spun cat imi lipseste...Probabil, o sa ma simt alt om din anumite pcte de vedere, uneori chiar simt nevoia sa mai fac si altceva inafara de ingrijit copil. Mi-e groaza sa ma intorc la lucru pt. ca sunt 11 sunt vreo 11 luni de cand n-am mai fost si simt ca tb sa o iau de la inceput.

Mami de Stafn si Alex mersi de info, luni cand o sa am si actele de la serviciu ma voi duce la primarie sa depun actele pt. stimulent.

La bebicii vostri vad reactii urate la AR. La noi a fost super OK, spre deosebire de celelate vaccinuri cand a facut febra mare. Acum n-a avut absolut nici o reactie.

Ref. la somnul de noapte, pot sa spun ca al nostru bb se mai trezeste pe la 2-3 bea ceai sau apa si doarme la loc. De obicei e sus pe la 6 dar se mai intampla sa mai adoarma la loc pana pe la sapte...azi ca o exceptie a readormit pana la 8.

Ma bucur tare mult ca posteaza fete de care imi era dor...si mai sunt si altele carora le simt lipsa.

Sanatate bebicilor bolnaviori, si vacanta placuta celor care merg in co.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Azi CLAR e o zi de RAHAT!!!!!!!!!!!!!!!!

Cum stateam io asa mai devreme la calculator, aud un zgomot metalic si ma intreb ce a mai demontat Titi. Fug inspre camera ei, cand in trecerea pe langa baie aud torentele de cascada: intru si stupoare: fantana artenziana din teava de apa rece! puscase robinetul de sigurantza iar apa era peste tot, navalind din teava. Evident, io singura acasa, fug sus la venica unde lucrase instalatorul pana atuncea, dar ala plecase.
Apoi munca patriotica, nene, printre tremuraturile mel si urletele lui sarah speriata de zgomote mari: doamna de sus tinea mana la teava cat aruncam apa din lighean, apoi se umplea iar ligheanul intr-o vizeva intredibila si tot asa, vreo 20 de minute pana a revenit instalatorul si a oprit apa.....

Continuarea: e la mine si repara teava...sa vedem cate sute scot din buzunar si ce curatenie generala ma asteapata ca e plin de noroi in baie si pe hol si ...peste tot!

Va tin la curent!

PS - io pe hol am parchet, imaginati-va ce fericita eram cand vedeam apa siroaie pe el, iesita cu avant din baie...

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

STEFANALEX, MARA, vad ca si voi lucrati in invatamant!
STEFANALEX, eu ma intorc la scoala doar din noiembrie,dar o sa-i dau san cel mult pana in decembrie, la 1 an, nu ma intereseaza cine ma judeca, 1 an cred ca ajunge...si sora mea a alaptat si fiecare copil a inceput sa doarma bine numai dupa intarcat...dupa 2 ani!!! cu serviciul nu cred ca as rezista!
MARA,da-i san, ca mai ia ce-i trebuie din iaurt, lactate...si eu am zis sa mai astept cu intarcatul inca cateva luni...
FELICIA, suntem in plina perioada de eruptie dentara, avem de 4 zile 2 coltisori, nu are febra, nu pare bolnav, problema e noaptea, voi incerca sa-l mai dezvat de supt noaptea incet...nu ma odihnesc eu, el e suuuper ok dimineata

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

bebicilor de azi ,sanatate multa!
Abia ne-am intors de la Medlife ,nua mai facut injectia ca i-au disparut petele ,ne-a scos Zyrtec-ul si ne-a dat Aerius ,intr-adevar ce a facut el aseara nu era de la medicamente ci de la burtica ,are enterocolita din nou,mi-a vomat de 3 ori pina am ajuns acolo ,a facut iar diaree ,era aproape lesinat cind ne-a vazut dr. ,acum nu mai are voie nimic sa pape ,decit mucilagiu ,saruri de hidratare ,Hipp ORS ,orez cu morcov si apa cat cuprinde si de maine supa de legume ,pe care nu o accepta ,asa ca nu stiu cu ce se va satura' saracu' dar vom trece si peste asta ,bine este ca nu a facut febra ,mi-a zis doctora ca vin zeci de copii zilnic cu enterocolita ,nu stiu care-i cauza ,aveti grija de pui ,va pup si multa sanatate!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Da, bianca, lucrez in invatamant si , desi pot sa mai astept, vreau sa incep din sept.Ii voi da san pana cel putin la un an, asta daca si ea vrea.Iaurtul inca nu-l acepta, se stramba, dar perseverez, iar branzica mai rar.Inca merge greu diversificarea la noi.

Mergi la inceput