Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 24
fee spune:
Buna,
A dormit baiatul de la ora 15 pana la ora 18 CA deh era tare obosit dupa ce ieri a fost in centrul atentiei .
Si Daniel este tare incantat de copii, dar am remarcat ca trage la cei mai mici , o fi din cauza ca sunt la aceiasi inaltime si dai strigari si vrea sa fuga dupa ei dar nu poate inca ( merge tinut de maini)
Acum despre botez , a fost frumos la biserica a fost o slujba emotionanta ( un pic cam lunga pentru cei mici ) iar apoi ne-am dus la restaurant ( fiind al unui prieten ne-a facut un meniu simpatic si nu prea scump).Prajitura am comandat-o noi si pe cat a fost de frumoasa asa de delicioasa a fost si a meritat ei 100 de euro ( am pus si o poza in contul comun).
Doru bine ai venit(revenit sa scrii), este simpatic ca un barbat sa isi dea cu parerea ca al meu si cand face cumparaturile pentru Danut nu stie ce talie la pampers sa cumpere.(dramite sa scrie pe un forum )Timida sunt si eu dar uita ca de cateva zile tot scriu ca mi se pare ciudat faptul ca eu va cunosc pe toate si voi nu .Incet, incet ...
Ma duc sa fac papa pentru noi ( dovlecei la cuptor cu carnita , rapid :le spal si le arunc in tava ; restul il face cuptorul)
Cat despre pisica era al vecinei care a inceput sa planga cand a vazut-o
bisous
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
simona dragusin spune:
Buna fetelor.
Cum m-a tineti de vreo doua ore lipita de calc,poate poate aflu si eu care e surpriza,m-am gindit sa-mi dau cu presupusu':
o fi vreun bb umblaret?
Joy, multumesc.
Am fost azi la alt dispensar sa vb cu o dr unde vreau sa o mut pe Patricia.
Bineinteles ca nu m-am gindit sa sun inainte si dr. nu era ...
In schimb am vb cu asistenta si daca tot am facut drumul mi-a cintarit-o si masurat-o.
Are 9,650 si 74 cm la 8 luni si o saptamina.
Cred ca la 10 ani e cit mine !
ASTEPT SURPRIZA !!(chiar ! de ce o fi murit pisica !? de curiozitate cumva ?)
SIMONA si PATRICIA
felicia74 spune:
Mama, ce v-am facut! Pentru cele ce nu s-au prins, surpriza era... aparitia primului tatic in Eu stiam ca scrisese dar urma sa fie moderat.
Sa vedeti acum sfaturi documentate (asa pe placul lui Lavi) ca tot sta toata ziua pe net si se informeaza.
Numai sa nu incepem sa intram in polemici, ca ar fi chiar culmea sa asistati la un online intre soti
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
tania-z spune:
tare, Feli, tare!
DORU, welcome in the group!! - acum esti oficial, ca pe conferinte ne-am mai intalnit
Eu una abia astept sfaturile documentate.
Si primul bebe. CORAP, auzi?????
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
madau spune:
Buna seara!!!!
Vad ca nu ne-a dus nimeni dorul dar iaca am revenit.
Am fost la un mot sambata iar Miruna a facut niste crize vecine cu balamucul pana cand am plecat, n-a vrut dom'le a doarma si pace. Abia pe la ora 17 am reusit s-o culcam si am plecat si noi. Cred ca a fost de la vreme, ca am mai patit asa, o fi meteodependenta?
Ieri am fost la terasa si in parculet, am ajuns acasa pe seara si tare mi-a fost lene sa deschid comp.
Noi suntem bine in general, ne cam sacaie un dintisor, vad ca s-a albit gingia si roadem tot ce prindem, sper sa iasa mai repede....
Azi am papat la greu, dimineata o banana cu o felie de pepene galben si cu 3 linguri de cereale orez, porumb si tapioca; iar la pranz am facut piure de cartofi cu piept de pui si smantana si a balotat madama un castron plin. Deci sunt tare bucuroasa.
In rest, vad ca au aparut si tatici pe aici, DORU..welcome in the , ce frumos, pe al meu nu-l corup, mai citeste din cand in cand dar de scris..no way.
Cam atat ca tre sa fug la baitza, restul maine
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
Madutza10 spune:
Buna seara fetele !
Abia acum reusesc sa scriu dupa cateva zile nasoale de maraiala ,in sfirsit e mai bine puiu meu ,de fapt nu cred ca a fost enterocolita ,i-a trecut tare repede ba chiar nu mai face kk de vreo 3 zile in urma tratamentului si regimului ,a reusit abia in seara asta dupa o ora de urlete.Probleme e ca numai papa deloc ,nu vrea nimic in afara de lapte ,nu stiu care sa fie cauza ,ii dau si dintisorii de sus ,poate din cauza asta ,dr. imi spune ca e imposibil sa nu manince ,sa incerc dar nu e chip ,sper sa inceapa curind sa pape ,a slabit 800 gr intr-o sapt. ,vreo 3 zile nu a mincat nici macar lapte sau mucilagiu ,doar apa si ceai!
Doru bine-ai venit ,am citit un pic din urma si eram tare curioasa sa vad ce-i cu surpriza ,am aflat in pagina urmatoare :))) ,asa da tatic ,al meu sot e un tati exemplar dar cind aude de forum o ia la fuga ,il plictiseste cica ,spaga lui!!
Madau ,simbata am fost si eu la o cununie iar seara la mot si turta (sint gemeni copilasii) deci am lipsit destul dar puiu' meu sta cu oricine ,deocamdata ,sper sa fie asa si pe viitor ,l-am dus la soacramea pe la 17:00 ,cu bagajel si tot ce trebe' ,am bocit o ora ,ziceai ca pleaca in armata ,asta pentru ca nu a dormit niciodata in deplasare ,fara noi iar cind ne-am intors acasa la 3 dimineata ne venea sa ne ducem dupa el ,era casa goala ,nu ne mai lua somnu' ,ce dependenta creaza bebicii astia ...
Ela ,multa sanatate !!Sa va faceti bine cat mai repede!
Melku,eu am deschis un cont de economii (maxi cont) la BCR ,mi se pare cea mai buna solutie ,e dobinda in functie de cati bani ai in el adica ,4% la 25 milioane ,4,5 la 35 ...si peste 50 e mai mare ,nu stiu cat axact ,bine este ca poti depune si retrage in orice zi si nu pierzi dobinda ,se calculeaza din ziua urmatoare la suma care a ramas ...,deschiderea se face cu 5 milioane minim ,eu am in el indemnizatia pe 8 luni ,aia's bani puiului de care nu ma ating ,ii pune mami in cont pina la 2 ani:)
Pupici la toata lumea si concediu placut celor care pleaca in urmatoarele zile!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MARE
pischi2003 spune:
Feli, Doru, ne-o facurati . Uite ca ne "diversificam" si aici nu numai la mancarea piticilor.
Care e poanta cu bb2? Pregateste vreo mamica ceva si n-a zis????????
Fee sa va fie de bine botezul si felicitari pt. un bebe crestin.
Madau, ce chestie, si Alexutza a papat azi piure cu piept de pui dar cu unt, nu smantana, ca Mirunica. Ce-mi place cand aud de copii papaciosi, a mea nu e tot timpul, ci cand si cand.
Simona, da' sunteti grasunici(Patricia), nu gluma. Bravo!!!!!!!! Si bine faci ca schimbi doctorita.
Melku, si noi am primit oferte si de la Ing si de la inca una, am uitat acu'. Le mai cantarim. Era vorba de bursa de studii, dam acum aprox. 500.000/lunar pana la 18 ani si atunci primeste fata timp de 4(sau 5) ani intre 50-70 milioane, actualizate la momentul respectiv. Si cica daca parintele care face asigurarea pateste cave (moare, DF) soc. de asig. preia riscul si plata ratelor in continuare.
Sa-mi ziceti si mie, mamici. Alex are 8 luni si o sapt, de vreo 2-3 sapt. mai suge cam 20-30 ml laptic pe zi (restul lapte praf) si totusi nu am CM, adica de dinainte de sarcina. Bb2 nu e, ca am facut si test(azi), asa ca?????????? Sa merg oare la un control gineco? Hmmmm.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
pischi2003 spune:
Vaaaiiiiiiiiiii, dilema mare. Cum il bagam pe Doru il listuta, ca ea incepe asa
Suntem 79 mamici si avem in total....
Fug la somn, o seara linistita si bebei cuminti peste noapte.
A, inca ceva, Salisa (Patricia) bine ai revenit, ma intrebam pe unde esti, esti bine?
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
ela27oana spune:
MADUTZA-multumim de urari,mergem spre bine,cu mancarea ce sa zic si daria la fel de o sapt nu papa decat lapte,asta de la boala,la fel am patit si cand a avut diaree apoi a recuperat,o sa vezi ca si la voi va fii la fel
DARIUCA nu papa decat lapte azi a papat la 2 mese 170 in rets 100 sau 60 asta 2 zile
,FETELOR AM UITAT SA VA ZIC D-RA MEA S-A RIICAT AZI IN PATUT IN PICIOARE SI AM PUS-O PE JOS SI A LUAT TOATA CASA LA CERCETAT DE-A BUSILEA CU O VITEZA DE ZICEAI CA-I LA FORMULA 1
PUPICI SI NOAPTE BUNA
Ela si Oana-Daria
dayssy spune:
Buna seara mamici si tatici,
Eu nu mai am nici un fel de timp de scris si de citit. Dragos abia acum a adormit si am reusit sa citesc ultimele 2 pagini si am vazut ca avem un curajos printre noi. Doru felicitarile mele. Al meu sot ioc de asa ceva. Feli felicitari pt asa un sot.
Dragos de ieri se ridica singur in picioare si face ceva pasi ajutat si numai asta vrea. Inainte de asta era cu mersul in 4 labe si trebuia sa fac curatenie tot timpul, plus ca a fost cumplit de cald si nu voiam sa dormim.
Mai avem un dinte si e asa haios ca are unul in dreapta jos si unul in stanga sus. Mai are cineva asa???? Eu mama nebuna asteptam sa-i iasa al doilea dinte tot jos si-l dadeam cu dentinox jos, sus nici gand si m-am trezit cu minunea.
Noi in curand trebuie sa ne mutam la casa noua si mi-e tare fricaaaa. Nu stiu ce-o sa ma fac. Dar trecem si peste asta.
AAAA ati vazut ca acum se voteaza subiectul??? I-a tragesti si voi niste note ca n-avem decat vreo 7 voturi.
Cuscra Melku frumoase mulaje. Cum le-ati facut???
Multi pupici
Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos