Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

MELC, dupa parerea mea sunt 2 metode de economisire pt bebei:
- 1. deschis cont la banca, aici ai de unde alege, majoritatea bancilor au depozite pt minori, unde in principiu poti cam oricand sa depui si sa scoti bani.
- 2. polita de asigurare. aici castigul e mai mare, normal, dar si riscurile sunt mai mari. plus ca nu poti sa umbli la bani pana la majoratul copilului.

cam asa ceva

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 6 si la 7 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

buna dimineata (mai bine zis) la toata lumea! am vazut ca se vorbeste de economii pt bbei. noi i-am facut monicai polita de asigurare pt studii la generali si plartesti 500 000 lei la trei luni si va primi la 18 ani in jurul a 90 mil. este foarte convenabil. mai ales ca dupa doi ani pot renunta la polita (daca nu-mi mai convine) si ne retragem banii.

mirela si ana monica (8 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

scuze, am innformat gresit, era vorba se 500 000 lei pe luna si se depun la trei luni odata (1,5 mil adica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lavi, multumesc de intrebare, Rachelutza a fost bine. Un pic racita de la aerul conditonat (fara de care noi nu putem trai aici, saptamina trecuta au fost si 46 de grade) dar am acoperit gura de aerisire de la ea din camera si acum este bine.
Ps Silviutza zici ca trebuie sa stau cu okii? Pai o sa pun un detectiv!
Bic bine-ai revenit!
Taniutza felicitari pentru primul cuvant al lui Stefan!
Bun venit noilor fete!
Fee, noi planuim sa vizitam Franta in vreo cativa ani, asa ca …
Sa-ti traiasca crestinul Daniel! Ce tortulet interesant a avut! Si ce bine se tine pe picioruse in poza cu bunica!
Mona, ce vaccin i-a facut la 9 luni, stiam ca urmatorul este la 1 an? Insanatosire rapida Mayutzei dragi !
Salisa, la vama sa declari toata mincare pentru Anastasia ( sau sa o arunci, asa cum a spus si Bic ). Eu nu am declarat laptele praf – pe care l-am cumparat de aici,am mai avut cateva masuri din el- si am avut mari probleme la intoarcere, nici nu mai vreau sa-mi amintesc, atit de nasol a fost.
Mai stie cineva ceva de Alexandrina, Coralia, Maria?
Melku condoleante!
Gandacelu, vazut pozele, placut!
Anda, ce mai face Vladutu'?

Stie cineva ce-i cu voturile de la subiecte?

Eu sint trista si vesela in acelasi timp ( da, da, se poate, va spun sigur!). Trista fiindca m-a lasat masina, trebuie schimbata toba de esapament si barbata-meu a spus ca in momentul in care o masina incepe sa-ti manance banii, trebuie schimbata ( ehe, bine ca nu gandeste asa si despre nevasta,acum eram inlocuita de multicel..).
Am multe amintiri frumoase cu masinuta mea ( m-a dus la spital cand am nascut-o pe rachel, ne-a adus…) si chiar imi pare rau ca o sa ma debarasez de ea, dar nu am incotro.
Vestea buna este ca sotul meu mi-a cumparat o alta masina cadou de ziua mea ( o primesc in doua zile )desi asta era in plan pentru anul viitor, ca sa vedem daca ne mai inmultim, am luat-o pentru o familie de patru persoane (cu 6 locuri, foarte spatioasa, fiindca puii nostri vor avea colegi, prieteni, care vor trebui carati pe la inot, meciuri, activitati, etc. ).
Rachelutza mea este bine, i-am cumparat o piscinutza si ieri ne-am balacit amintrei in curte, ii place apa mult. In Romania la sase luni a avut mai multe progrese (spunea tata mai des, canta) acum scoate niste chiote de zici ca-i precupeatza in piatza, parca s-ar certa cu cineva, manca-o-ar mama.
A invatat sa faca cu mana in semn de “bye-bye” si cateodata aplauda. In romania rupea premergatorul, mergea pe hol de la un capat la celalalt, aici nu prea ii place ( este diferit asta de aici, parca este mai greoi).
Cam astea sint noutatile noastre.
Pupicei si o zi buna,

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by Ina869

Bun venit noilor fete!

Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:

si bun venit si noilor baieti!

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Dayssy, si noi trebuie sa ne mutam aprox. intr-o luna, insa nu am emotii, pentru ca va fi casa noastra de atunci incolo! Tuturor o sa ne fie greu sa ne adaptam, dar incet-incet o vom face. Important e ca suntem impreuna si din punctul asta de vedere nu se schimba nimic! In rest, este doar DECOR!
Curaj! Va fi bine!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am revenit!

Povesti despre noi, puteti sari daca n-aveti timp:

De sambata pana ieri a fost sora-mea & sot de la Timisoara pe la noi asa ca n-am intrat.

Duminica am fost in "iescursie"! Faceam cu sora-mea planuri cum sa incapem toti 4 mari + 2 mici in masina noastra: "pai pe Nati o lasam in scoica si pe Sivia o luam in brate". La care Silvia: "Stati putin: pe SILVIA in BRAAATE?" Foarte scandalizata!

Pana la urma am stat toate 4 in spate, una langa alta si am incaput fara probleme: Sora-mea, Silvia, eu si Nati. Ca vorba aia, nu-i nici una obeza . Sora-mea e mai slaba cu vreo 2 kile decat mine.

Am fost la Lacul Vidraru, cetatea Poenari si in Curtea de Arges.

Am mancat de pranz la Cabana Valea cu pesti (**), langa lac, superb peisajul, de la masa se vedea f frumos lacul, dar mancarea.... Ciorba n-avea nici un gust, branza de pe salate - nasoala, iar tochitura lui cumnatu'meu (si-asta dornic de experimente culinare in locuri ciudate!) consta in principal din felii de cabanos amestecate cu felii de cremvursti si ceva urme vagi de carne. I-a mai fost si rau dupa ea. Dar ne-am dres noi la o pizzerie in Curtea de Arges.

Silvia a urcat singura pana la cetate, si e ceva de urcat. Bravo ei. Nati - cand la Virgil cand la cumnatu'meu in brate, mai mult la Virgil. Toata lumea zicea: uite cum sta ala micu' in brate! Dar de fapt nu statea, se misca si se foia stanga-dreapta, de abia o tineau astia. Vorba lui cumnatu'meu - ca erau cativa viteji care preferau sa urce pieptis prin noroi in loc de serpentinele pietruite (inclusiv unul in slapi!) - daca se simt asa grozavi sa le-o dam pe Nati!

-------------------------------------------

Stefanalex asa e, cum zice Tania, era vorba de Silvia mea care are 4 ani si jumatate. In context, eu si pisi ne povesteam experientele asemamantoare cu copiii mai marisori. Nici eu nu-i dau bebitei sare, zahar sau miere pana la 1 an.

Tania ! Ce bine ca ai revenit!
Stii de ce cred eu ca sunt arome in laptele nr 3? Ca sa creeze copilului o dependenta de el (cum refaci tu fix aceeasi aroma din ingredientele tale de prin bucatarie?) si parintii sa tot cumpere, pana la adanci batraneti.

monet pupici Mayei, sa se faca bine! Dar tapana fata s-a facut!

fee daca mai sta la voi mai mult de 2-3 zile eu zic sa-i spui! La copii, obiceiurile proaste se formeaza f usor si scapi de ele f greu. SA va fie de bine botezul!!!

Feli ce plictisit, eu ma dau in vant dupa relatarile de pe drum! Mi-a placut de Doru cu contraargumentul!

ilenuta multam de incurajare cu condusul! Pe mine ma enerveaza aia (printre care si al meu sot) care in loc sa stea naibii pe o banda le tot schimba in iluzia ca cealalta merge mai bine. Asa a si facut ultima buseala la masina de 900 de euro (noroc cu Casco) ca tot preocupandu-se el sa schimbe banda n-a vazut ca ala din fata a franat. Adica a vazut prea tarziu.

Joy ultima solutie trebuie sa fie medicamentele pt oprit lactatia! Au niste reactii adverse f f nasoale, te simti ca dracu de la ele! Am luat eu la Sivia si nu mai vreau. Incearca mai bine:
-compresa cu apa rece
-foaie de varza zdrobita cu sticla(facuta sa un sucitor) cat sa iasa un pic sucul si apoi pusa pe sani si legat cu ceva, sa fie ca o compresa.
-ceai de salvie (sau tinctura, etc) de baut.

Lasa, e f bine ca ai alaptat pana acum. Pt tine cu spatele tau e chiar un chin.

mandy intoarcere usoara!
La alexandrina ma mai gandeam si eu, oare ce mai fac?

cristina vacanta placuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

quote:
Originally posted by mirelaispir

scuze, am innformat gresit, era vorba se 500 000 lei pe luna si se depun la trei luni odata (1,5 mil adica)

Salut !

Mirela, nu cumva e vorba de o suma mai mare? Nu de alta, dar o socoteala simpla ( de asta ziceam eu ca nu am vrut sa fac nici o polita copilului ca si mie tot cam asa ceva mi s-a oferit ) am facut-0 cam asa: 1.5 mil la 3 luni, 6 mil pe an, 108 mil in 18 ani. Deci platesti 108 si primeste copilul vreo 90...
Mie mi s-a parut atunci aiurea de tot. Erau alte cifre, dadea cam suma pe suma, fara beneficii, fara nimic, decat riscul asiguratului.

Brado bine ai venit! O adevarata experienta as zice, tinand cont de faptul ca pe unde am intalnit barbati pe forum, se simte diferenta. In bine, vreau sa zic ...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Am revenit!

Povesti despre noi, puteti sari daca n-aveti timp:

Eu zic sa lasi prostiile, ca toata lumea te citeste cu placere!

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna dimineata!
ma bucur ca , in sfarsit, un tatic sparge gheata! bine ai venit, DORU!
urmaresc cu interes postarile despre banii economisiti pt bebe, noi inca nu am ales ceva, i-am cumparat in fiecare luna o unitate de investitie, dar urmeaza sa alegem si noi ceva care sa ne "oblige", altfel trece timpul si nu prea facem nimic...
e o vreme urata la cluj, ploua, e rece, sper sa pot iesi azi la plimbare cu Serban, altfel va fi greu....
ma bucur cand citesc aventurile bebeilor miscaciosi, al meu e inca in stadiul de " e mai bine sa fii purtat in brate decat sa faci efort", sper sa vina ziua in care ma voi plange ca ma doare spatele cum stau aplecata , nu ca acum cand ma doare ca il port in brate
va doresc o zi buna si multa sanatate!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput