Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Doru bine ai venit !

Bianca Nati n-a avut nici o reactie la AR, l-a facut de mai bine de o luna.

Corap ce misto cu Viena!!! Cat vreti sa stati?

pischi stai linistita ca vine el! Si eu am patit cam asa la Silvia, a venit la vreo luna de la intarcare.

mirela ca si pisi zic si eu, ca nu inteleg de ce ti se pare asa convenabil. 500.000 pe luna inseamna 6 mil pe an. In 18 ani, 108 mil depui si primesti inapoi 90???? Care-i afacerea???

melku condoleante!

Ina felicitari pt masina cea noua!!! M-ai distrat rau la faza cu schimbatul nevestei.

pisi am zis eu ca-s povesti plimbaresti si nu toata lumea are timp de asa ceva in goana dupa. Dupa ce, chiar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cu economisitul "oficial" pt bebei... noi nu ne bagam la asa ceva. I-om ajuta atunci, dupa nevoi si "pe proiecte".

10.000 euro... cine stie ce-or mai insemna peste 18 ani? Acu' 5 ani, daca va amintiti, erau juma' de apartament. De 3 camere. Acum nici o camera, ce camera, eventual baia sau camara o platesti din ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

neata!
Am si eu o intrebare, ca tot nu m-am lamurit ce e cu alocatia de 2 mil: se va da din ianuarie 2007, dar DOAR pan face bebe 2 ani?
Asa mi-a zis o mamica din parc.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna ziua tututror!

Ma bucur sa va regasesc si sper ca toti copilasii sunt sanatosi.
Dupa o pauza serioasa revin si eu, Alexia e bine, urla non stop dupa mine nu pot pleca 2 minute ca e jale ( si cand ma gandesc ca pe 12 septembrie revin la servici!!!).In rest papa cand are chef, cat vrea....asta e.Zambeste la toata lumea e o scumpa, inveseleste oamenii pe strada.

Gandacel cum ai procedat cu panglicile?
La dulapuri ai pus ceva?

Noki ce face funduletul titirezului?

Intreba cineva ce e cu stelutele, uite aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81568&whichpage=1

Poate sa imi spuna cineva de ce nu mai apare poza Alexiei in tablou?

Bine ai venit [red] Doru [red]!

Va doresc o zi buna !
revin.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gata, am gasit:
"O alta modificare importanta, prevazuta de noua legislatie, se va produce de la 1 ianuarie 2007, cand indemnizatia pentru bebelusi va scadea la 600 lei pe luna. In acelasi timp, se instituie o alocatie de stat pentru copiii de pana la 2, respectiv 3 ani (in cazul celor cu handicap), de 200 de lei noi. Deci, parintii cu vechime de cel putin 12 luni inainte de nasterea copilului vor beneficia tot 800 de lei noi, in timp ce persoanele fara activitate pe cartea de munca vor incasa 200 de lei."

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

buna ,

Ina, cu placere va primim la noi! Aici in Normandie sunt multe locuri de vizitat.Cat despre masina si noi am luat alta tot pt ziua mea(desi eu nu am permis)si m-am sotul si pana la urma el a castigat (deh, nu am vointa).Eu vroiam la fel ca tine o masina spatioasa pt BB nr.2 si prietenii lor dar el mi-a replicat ca luam alta cand dau eu de permis .( Eu vroiam Chrysler voyageur dar pana la urma am luat un Ford Ranger XLT Double cabine).Mai nasol ca , contam pe mama aici ca sa dau si eu de permis deci m-am inscris la scoala dar ea pleaca luni deci o sa il duc pe la nasa sa .

Noki, Lavi i-am zis si de doua zile doarme baiatul in patut pana la vreo 7 dimineata si apoi ii ia cu el dar pt papita si joaca.

Lavi, frumoasa excursie si bineinteles ca iti citim postarile ca sa ne plimbam si noi virtual cu voi

Mai nasol este ca noi vroiam sa il facem pe BB nr2 repede, ca sa nu fie diferenta mare iar acum doctorul mi-a interzis 2 ani ca am fost diagnosticata cu hypertioida si din cauza medicamentelor

Mai aici este o vreme de spui ca a venit toamana ,

Pupici ca noi iesim sa ne ducem pe la banca si sa plimbam catelusa Fee ( de la ea vine nikul care inseamana zana

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTČTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salut!

Hai ca m-am hotarat sa mi scriu si eu desi....nu ne-a dus nimeni dorul!

Noi suntem ok, facem progrese zilnic, vrem sa mergem singurei dar....inca nu ne tzin grisinele bine, alergam cu premergatorul prin toata casa, mancam de la gunoi coji de pepene si alte trasnai aferente varstei!!!

Duminica plecam in concediu la mare 2 saptamani asa ca...nu voi mai intra.

Noki ce ghinion cu carutzul. Al meu baiat are peste 10 kg si ies afara de 2 ori /zi si car cu el de la piatza de...nu-ti mai spun si vad ca duce saracul. Eu cred ca e adevarat ghinion.

Doru bine ai venit printre noi si pot fi mandra ca sunt singura mamica cu 2 cuscrii! Va pup si Stefan o pe Ilincutza!

Ieri Stefan a mancat supa cu galusti neblendaruita si a ras o farfurie de om mare (ca asta e portzia lui de pranz). I-a placut la nebunie. Azi o sa ii pun si bucatzele de pui sa vad cum le papa.

Acum va las ca ma duc afara sa ma intalnesc cu Addya si poate mai intru mai tarziu.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Felicia, daca ai timp citeste aici:
http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=73596

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

Edit
Felicia te rog sa adugi la numele Alexiei si Maria( ca sa fie complet).
Multumesc mult.

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Dordia te inseli amarnic ! Mie chiar mi-a fost dor de postarile tale, mai ales ca citesc de Stefanel si parca vorbesti de Boscu cand era mic ( faza cu luatul din gunoi am patit-o si noi in perioada premersului... ), doar ca eu nu sunt nici genul LMA ! nici genul "unde o fi X, mi-e dor de ea". Scuze, asa sunt eu, poate mai ciudata, poate doar mai lenesa la complimentat.
Dar pentru tine, am rupt cateva minutele ca tare imi place cum povestesti de Greuceanu-Stefanel!

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Fetelor, n=am apucat sa citesc nik din urma, ca deh nu mai am vreme deloc.Si acuma stau si mananc langa tastatura si mi-am zis ca tb. sa va zic ce nasol e la lucru. In sensul ca am senzatia ca m-am prostit de tot cu statul asta acasa. Am niste reactii lente, incerc sa recuperez astea 11 luni dar cred ca imi trebe ceva vreme.Mai ales ca acuma se lucreaza intr-un sistem mai nou, asa ca incep aproape de la zero.

Cred ca daca stateam acasa 2 ani era si mai nasol.

Va pup. Ma cheama datoria....

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput