Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Mandy succes ! Eu am trecut prin asta, e greu la inceput, dar o sa vezi ca dupa ce recuperezi un pic, o sa ai satisfactia implinirii. Eu am simtit ca m-am implinit atat ca mama cat si in cariera, si cel putin pentru mine e o senzatie deosebita.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

LAVI Am inteles ca era vorba despre fetita mai mare. Scuze inca o data. Deci ai doi copii , doua fetita. Cum se inteleg ele ca surori? Eu am doi baieti de aceeasi varsta ( 4 ani si 8 luni si bebe 8 luni) si e foarte greu. Cel mare e destul de intelegator pentru varsta lui, isi iubeste fratele, dar vrea si el multa atentie daca se poate aceeasi pe care a avut-o inainte. Incerc din rasputeri sa nu-l neglijez, imi reuseste, dar uneori din cauza oboselii, a celui mic care ba plange , ba vrea in brate rabdarea mea cedeaza.
Mamici cu cate 2 copii acasa cum va descurcati ?

STEFAN si ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bau-bau
salutari la toata lumea!
he, mie nu mi-au iesit 2 liniute... da i-au iesit sora-mii :)). si cu ocazia asta i-a pictat si lu fi-mio o broasca pe perete .
alte chestii remarcabile:
andrei face dus singur .
m-am lasat de borcanele, asa ca ii gatesc ca la nebuni, cateodata 2 feluri de mancare, ca nu-i convine intotdeauna ce-i dau si tre sa bag viteza sa-i fac altceva...
si are o pasiune extrema pentru cabluri, si d-astea avem - e plina casa de ele. el se taraste si se joaca si le roade. e un cosmar, nu ca ar ajunge sa le roada pana la metal, dar si le si incolaceste pe el si trebuie sa fiu cu ochii pe el, pentru ca e tot timpul ceva in priza, nu pot sa elimin toate cablurile
la viena vrem sa stam in jur de 10 zile, si acum ma documentez, caut chestii pentru pitici - gradina zoologica, botanica, chestii. imi pare rau ca nu mi-a iesit faza cu toscana, ca aveam chef de lene in soarele de toamna, dar poate la anu'...
mai aveam de scris, da am uitat

c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

joyCUM AI PROCEDAT ATUNCI CAND AI HOTARAT SA-L INTARCI PE VLADUT? DAR EL CUM S-A COMPORTAT?
lavi 02mesajul meu trimis pe la 13.13 este pentru tine si nu LAVI.

STEFAN si ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna fetele! Nu am mai scris de f mult timp, pt ca sunt ff ocupata si am dus-o pe Iulia la bunici, la munte, ca sa nu sufere in canicula de aici si in plus, am o groaza de invatat...bineinteles ca si eu sunt mai tot timpul la tara...

Acum a trebuit sa o aduc in Bucuresti pentru ca a fost racita vreo 2 sapt, a facut tratament cu antibioticesi apoi a facut o boala eruptiva virala, a fost pliiiiina de bube....Si dupa ce i-a trecut si asta, a facut din nou febra, pentru ca ea nu e obisnuita cu caldura de aici, transpira excesiv si in casa curent....era tot timpul cu spatele umed si rece...Drept urmare acum e ff ragusita, tuseste si avem mucisori. Din nou...simt ca ma urc pe pereti. Sper sa ii treaca si sa fie bine.
A, am fost si la spital, i-au luat sange si am aflat cu ocazia asta ca e anemica...are fierul 22...Asa ca ia si fier, in doza terapeutica. Probabil e o anemie de crestere...

In rest e bine, are trei dintisori, stam si noi in picioare, dar facem cu greutate pasi...zicem mama, tata, papa, dada..etc..

Ma bucur sa vad oameni noi pe forum si sa vad atmosfera placuta...

Va pup cu drag pe toti, mamici si bebici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello lume!!!

Azi o sa fiu fffff scurta

Suntem foarte bine, nimic nou sub soare, nu va mai stresez cu meniuri, prostioare (astea-s la greu), etc, papam f.bine,dinti tot nu avem, va pupam si la revedere

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Corap felicitari ptr viitoarea "broscutza" mica a surorii tale, sa aiba o sarcina usoara si sa fie totul bine per total!!!

Hai ca pana la urma liniutzele au ramas in familie. Poate bb2 se vrea conceput pe taramuri vieneze.

la greu ptr Ardeiasu' tare suntem curiosi sa va vedem, acu ca v-ati facut mari.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Corap e mortala broasca, cred ca mi-ar placea si mie una pentru viitoarea camera a lui Boscu. De unde ati achizitionat-o?!

In alta ordine de idei am vazut ca ardeii sunt si mici si mari, dar al tau e soiul acela care creste ca din apa; in poza cu dusul arata ca un baietel de 2 ani, mai ca ai senzatia ca se ridica in picioare si incepe sa se sapuneasca..

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Pisi ; esti dragutza.

Si eu am renuntzat la LMA ca am vazut ca pe unii ii deranjeaza si...deci....ma limitez destul de mult la scris ca sa nu se mai iste cine stie ce polemici.

Azi am fost afara sa ne intalnim cu Addya si...ne-a prins o ploicica mica si in acest fel am inaugurat husa de ploaie ca re a fost suuuperok. Ms Noki ca m-ai invatzat sa o pun ca....ma prindea ploaia si nu stiam dar...o bungheam eu pana la urma!

Corap felicitari pt sora ta si....bafta si tzie in continuare. Dupa ce face Stefan un an ma pun si eu pe treaba ca mai vreau unul dar...din cauza cezarienei nu pot ramane insarcinata mai devreme de un an de la nastere. De ca sa-i faci. Mai e putzin si gata asteptam si noi bb2 sa se prinda acolo. Sa vezi atunci activitati nocturne in Fam.Voicu!

Madau

Va pup!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

La faza cu indemnizatzia iar ne trage staul tzeapa tzepelor. Acum luam in total 8.240.000lei iar de la 1 ian 2007 va fi doar de 8.000.000. S-au scos nu??? Ne-au mai taiat 240.000 ca de...de unde sa mai reduca daca nu de la noi, pensionari etc. Imi e scarba de ei dar...asta e: traim in Romania si nu tb sa ne mai mire nik!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput