Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brado73 spune:

Hai ca facu nevastuica o vālva, de parca as fi primul barbat care scrie pe forum... . Mare surpriza, mare...
Am zis sa-mi dau si eu cu parerea, oricum va citesc de mai bine de un an "din umbra"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

multumesc mult pt raspunsurile referitoare la economisire. tind sa ma indrept spre reiffeisen. mai studiez. oricum, trebuie neaparat sa fac ceva pentru ca in veci n-o sa pun de buna voie si nesilita de nimeni bani la pusculita. trebe sa ma oblige cineva.

io nu ma uit inca dupa aparatori de nici un fel pentru ca fi-mea e statica rau de tot. nu am probleme de miscari necontrolate. deocamdata.
ia uitati ce am mesterit noi, intr-un sfarsit:1,2,3.
sunt foarte incantata de ce-a iesit.

mai, da' ce-i cu stelutele alea de la inceput? se dau note, calificative la ce scriem noi aici?
si cine-i brado73? ca nu inteleg nimic ce scrie... cica-i barbat.
surpriza....

melku & bebe Daria (2 nov 2005)
POZICI LA 8 LUNI si nu numai
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salutari si de la noi

IOANA, scuze ca n-am apucat sa-ti zic vacanta placuta decat dupa ce ai plecat. Offfffffff, sa va simtiti super bine.

FELI, mai da' ati avut curaj, nu gluma, sa conduceti pe vremea aia. Brrrrrrrrrrr, bine ca nu s-a impotmolit pe undeva. Grozave pozele, cu peisaje mortale si verzi rau in spate.
Ce surpriza, ca m-ai pus pe jar!!!!!!!!!! Hai zi-i!!!!

ELA sanatate tuturor si mai ales piticutei.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

aoleo, m-am prins. bine-ai venit!

melku & bebe Daria (2 nov 2005)
POZICI LA 8 LUNI si nu numai
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Eu nu prea m-am prins. E doru al lui Feli?

Oricum, bine-ai venit.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pischi2003
E doru al lui Feli?

Busted !

Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

multumim ca ne-ati primit si pe noi in si scuze ca nu am prea fost ieri pe net. ce vaccin ati facut in aceasta perioada? ca noi il facem pe urmatorul abia la an?

mirela si ana-monica (8 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

PISCHI,BIANCA-multumim de urari

mai,sunt eu buimaca dupa somn,dar vad ca a venit si un tatic ,BRADO bine ai venit,sper sa te simti bine aici,ce ai fetita sau baiat,cate luni are...... sa ne scrii mai multe despre voi,si mi se pare mie sau esti un pic timid daca ti-a trebuit un an ca sa te hotarasti sa scrii,se mai musca pe aici din cand in cand ,dar cred ca tu vei scapa,asa ca inca o data bine ai venit

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Ela, pai ma simt foarte bine aici, din moment ce forumul asta e primul lucru care-l citesc dimineata cand ajung la serviciu. Am o scumpete de fetita de opt luni-jumate, Ilinca-lilinca... Timid sunt, d-aia ii mai dictam uneori nevastuicii ce sa scrie pe-aici, da' am zis ca macar pe forum sa-mi declar independenta...
Multa sanatate Dariucai si voua !!!

Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

vai,vai,vai ce "fraierica-geamantan"sunt(asta ca sa folosesc o expresie din studentie),unde nu se trezeste si ela ca scrie aiurea pe forum,mai buimaca dupa 2 ore de somn si cu gandul sa ii fac supa dariucai(pe care binenteles nu a manacat-o)bag si un ochi pe dc si hop vad un tatic pritre noi dar nu citesc cu atentie tot
oricum doru -bine ai venit

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput