Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 22
Gandacel spune:
Noki, am studiat si eu opritoarele astea de sertare, usi etc si pana la urma am improvizat ceva practic si distractiv pentru Bogdan. Am pus panglici la sertare si usi, le leg intre ele incat sa nu se poata deschide decat in limita panglicii. E o "inginerie" de-a mea. Iti arat poze, daca vrei. Legi manerele intre ele, intotdeauna sunt doua cate doua unul langa altul. Poti verifica la doua usi de dulap, si ai sa vezi ca-ti umpli casa de panglici colorate. Cand ai nevoie sa umbli, le desfaci funda si gata! La comoda am trei sertare si am legat manerele tuturor intre ele, de sus pana jos.
Cat despre asigurare, e bine s-o faci. Nu de alta, dar in caz ca se intampla ceva cu tine (Doamne fereste) ii revine suma asigurata, daca depui la banca, ii revine cat ai economisit. Mare atentie insa la alegerea firmei si incolo... LA MAI MULTI BANI!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Gandacel spune:
Felicia!!!!!! Cineva mai face un bebe??????? Te rog, spune! Ca nu stiu cand mai apuc sa citesc!!!!!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
felicia74 spune:
Gandacel, nu inca.
Mai dati si voi refresh
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ela27oana spune:
BUNA,
INTRU RAPID CA DOARME DARIUCA SA VA SCRIU SI EU CATEVA RANDURI,
NOI AM FOST SI INCA MAI SUNTEM RACITI ,TOTI 3 ,DAR MAI ALES DARIUCA,ASA CA NOAPTEA NU AM PREA DORMIT SI DE ASTA NU AM MAI INTRAT CA ERAM TARE OBOSITA
DARIA NU VREA SA PAPE DECAT LAPTE DE O SAPT APROAPE SI ALA FFFF PUTIN ,A SLABITS SUA CEL PUTIN ASA MI SE PARE MIE,SUNTEM PE ANTOBIOTIC
MELKU- noi am facut acum 3 luni la raiffeisen,un cont de economisire -creditare,mi s-a parut k,lunar se depune o suma minima pe care o contractezi cu ei,dar tu poti depune si mai mult intr-o luna, dobanda 3% plus 15% prima anuala de la stat,banii nu pot fi utilizati decat dupa min 5 ani, beneficiar este copilul la 18 ani,ce mi-a placut mie aici este ca in timp poti alege si parte de creditare crescand putin suma min depusa,in baza banilor acestia copilul isi poate lua locuinta sau moderniza locuinta,poate face el credit in continuare cu dobanda preferentiala,ma rog asta in mare,ti-am dat si un PM daca vrei mai multe detalii mergi la orice ag raif
Ela si Oana-Daria
Noki_Lara spune:
Feli, daca nu zici odata, cazi in dizgratie colectiva!
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
pisi-si-boscu spune:
Daca ar fi vorba de bebe, asteptam probabil sa se usuce banda cu liniute, mai...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
Noki_Lara spune:
Pisi- nu e vorba de bb, mai...io intre timp am aflat, dar va tin si pe voi in suspans! Asta sa, ca sa nu fie numai feli in dizgratie!
Va anuntz totodata ca plec in parculete, deci voi avea surpriza diseara, cand ma intorc!
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
bianca_mo spune:
GANDACEL, ce bine ca esti o persoana optimista! e o placere sa te citesc!
ELA , multa sanatate va doresc! stiu ce inseamna un bebe care nu mai vrea medicamente, eu cel putin asa am patit cu antibioticul!sper sa scapati usor!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb