Piatra Neamt - Perla Moldovei (9)
Raspunsuri - Pagina 8

lunna27 spune:
Buna!!
Ana bine ai revenit!Ma bucur pt Casandra
Nu v-am zis fetelor,pana la urma,la mare cu noi a fost cumnatelul Anei,cu prietena lui,adica au stat unde am stat si noi)iar Ana a plecat in aceeasi zi spre CT dar la alta ora(ei au stat in alta parte,cu toate astea,nu ne-am intalnit decat de 2 ori acolo(de fapt cu mine doar o data ca o adormeam pe Ana Maria)
Ionela ce-ti mai face baiatul?Cum a fost vizita la el?
Pisicuta bafta la interviuri!Nu stiu ce sa zic si cu cresele astea,nici sotul meu nu vrea sa o dam cu toate ca ea zice cand vrea la olita,el se teme sa nu se imbolnaveasca pe acolo de diverse boli.La tine e si mai nasol,ca trebuie sa tina regim,ca sa il dai la una obisnuita nu prea ai baza in ei.Bunici avem dar nu au cum sa stea cu ea pt ca lucreaza,de asta am ales sa mai aman plecarea mea la serviciu,cu toate ca o sa ne fie f greu cu banii
Dana

ionella3003 spune:
lunna, multumesc de intrebare, alex face excelent!!! Ii merge f bine la munte este atat de linistit si in largul lui!... Insa... vreau sa-ti spun ca de aseara bocesc aproape incontinuu ca mi-a spus la telefon "mama mea"... mi-e cumplit de greu fara el!... OOOOOooffffff!!!!!
uite aici poze cu nazdravanul mamei drag!...
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

pisicuta si matei spune:
Ionela tocmai am vazut pozitele.Alex este un scump,se vede ca ii prieste acolo;doar este foarte frumoas la munte,si aerul.E super tare poza in care se tavaleste imbracat in rau si noroi
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

lunna27 spune:
Buna!!
Ionela ai un baiat grozav si e normal sa-i mearga bine,mai ales ca sta la munte,ma gandeam ca e mai dolofanel stiu ca baietii is in general asa.A mea e inalta de toata lumea ii da 3 ani ,nu 2(neimpliniti) insa e slabuta,nu f tare dar e.Adevarul e ca nu se prea omoara cu mancatul,bea lapte in schimb dimineata ori cu cereale ori cu gris(mai rar cu gris)
Cred ca ai avut niste emotii...in perioada asta incep si ei sa rupa cuvintele...sa faca propozitii...de ex. acum ceva timp se imbracase sotul sa plece pana jos si Ana il intreaba'unde duci?'...am ramas uimiti amandoi...si de atunci tot a inceput sa zica...mai nou ne spune 'lasa-n pace'adica sa o lasam in pace,'nu mai pot' zice at cand mananca ceva....toate le cam stie de la Paul,face tot ce vede la cel mare
Pisicuta ,Ana ce mai ziceti voi?
Cred ca Roxana a nascut...
Dana

ana1980 spune:
Dana lasa ca o sa avem grija sa ne intalnim aici ca sa recuperam ce am pierdut la mare. Am vrut noi sa ne intalnim mai des, dar ne-am intalnit cu multzi prieteni si nu ne-a iesit figura. Imi imaginez ce dulce-i fata ta.
Pisicuta sper macar sa fie cu folos tot ublatul asta. Sa gasesti ceva calumea.
Ionella e tare fain la munte. Pai cred si eu ca se simte bine Alex acolo. Pozele sunt elocvente

pisicuta si matei spune:
Da lunna si mie imi pare rau ca se intampla asa.Inainte eram asa de multe de fete,iar acum am ramas doar noi si nici noi nu mai scriem asa de des
Fetelor ne este dor de voi!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

lunna27 spune:
Am vazut ca sunt mai multe fete din p neamt pe forum dar cred ca nu vor sa scrie aici sau poate nu stiu de existenta acestui subiect.Oricum eu nu voi renunta si promit ca voi scrie cat de des voi putea,mai ales ca raman acasa casnicuta din septembrie( ce urat suna 'casnica'
)
In alta ordine de idei,maine dupa-amiaza am programare la dr gineco,trebuie sa fac excizie la o rana pe col cu care ma confrunt de mult timp,mi-e o frica,dar sunt constienta ca e spre binele meu....
Dana

pisicuta si matei spune:
Off Dana mult succes!Suntem alturi de tine.HAI DANA!FII CURAJOASA
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

lunna27 spune:
Multumesc Pisicuta,e bine sa mergeti cat mai des pe la dr...din cate am citit multe femei se confrunta cu asa ceva....pacat,este totusi o boala care in timp poate duce la cancer...Fereasca D-zeu!
Dana