Piatra Neamt - Perla Moldovei (9)
Raspunsuri - Pagina 7

pisicuta si matei spune:
Din cate imi amintesc Ionela si Geba cununa azi,nu?!
Fetelor distractie maxima va dorim
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

ionella3003 spune:
Heeeeeeeellllllloooooooo, dragelor!
Intr-adevar, am cununat aseara, insa doar eu, Getuta cununa sambata viitoare la Constanta. Eu... m-am distrat pe cinste, am niste fini minunati (cei de acum sunt a patra pereche de fini, de fapt) si a fost tare frumos! Sapt viitoare o sa va arat poze, promit!
Voi ce mai ziceti, cum suportati voi si copilasii vostri canicula? Roxanacibo, cum te simti ce mai faci?
Va pup dulce si fug la nani, ca maine... o iau de la capat cu serviciul. Sa avem o saptamana minunata!
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

pisicuta si matei spune:
Super Ionela ca ati petrecut frumos si mai ales ca iti plac fini tai.Abia asteptam pozele.O saptamana usoara la munca!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

lunna27 spune:
Salut!
Putina lume pe aici....vad ca s-a inourat dar cred ca vom pleca la tara.
Super Ionela...asteptam pozele!!!
Pisicuta cand plecati in vacanta?Iti cauti serviciu sau mai stai cu Matei?
Roxana....ai nascut oare??Abia asteptam vesti!!
Dana

pisicuta si matei spune:
Lunna nu stiu daca mergem in vacanta.Ar fi trebuit sa mergem in Delta acum vreo 2 saptamani dar s-au ivit niste neintelegeri intre participanti si s-a dus
Eu acum imi caut serviciu.Azi am al doilea interviu la Brd.Sa vad ce o iesi.Oricum nu ma grabesc,daca nu gasesc ceva care sa imi placa si sa imi convina si salariul mai stau cu Matei.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

pisicuta si matei spune:
am fi vrut o gradinita dar nu cred ca gasim astfel incat sa fim siguri ca nu primeste gluten sau lactate.Si asa ca probabil va trebui sa cautam bona,iar pana atunci mai sta sotul meu.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

ionella3003 spune:
pisicuta, iti tinem pumnii! E tare greu cand incepi serviciul... nici nu stii cum e mai bine, cu bona, la gradi sau la bunici...sa dea D-zeu sa luati hotararea cea mai buna pt Matei! Si... nu fi suparata: nici eu n-am avut parte de concediu anul asta; lasa ca ne scoatem noi parleala la anul!
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

ana1980 spune:
Eheeeeeeee de mult n-am mai trecut pe aici. Ne-am intors de la mare, dar inca nu am avut timp sa intru. La mare a fost super fain, in afara de micile momente de tensiune. Casandra s-a simtzit foarte bine, si-a dat drumul l-a mers - a prins curaj si merge si singurica. Parca doarme mai bine - oricum acolo nu prea a dormit calumea din cauza caldurii. Si a inceput sa ciuguleasca cate ceva. Si in final avem 8 dintzi.Deci a fost frumos. Ne-am plimbat si ne-am mai intalnit si cu prieteni pe acolo.
Vad ca s-a scris ceva de cand nu am mai trecut pe aici. Roxanacibo iti urez si eu bun venit printre noi si nastere usoara.

pisicuta si matei spune:
Seara!
Multam Ionela.Am fost azi la interviu,la fel ca si primul,peste 2 zile aflu daca am trecut si de asta sau nu,si mai urmeaza unu .nu se mai termina
Da e greu tare cu Matei.Noi nu avem bunici in dotare care sa stea cu el.Mie cea mai buna optiune mi se pare cresa/gradinita,dar cum am mai spus nu exista una speciala pentru alergici si nu stiu daca gasesc una normala care sa imi garanteze ca nu primeste absolut nimic interzis,nici macar de la alti copii.Asa ca ne gandim si la varinata bona.
Ana ma bucur ca ne mai scrii.Felicitari Casandrei pentru mers
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor