Piatra Neamt - Perla Moldovei (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

tare!
Eu sunt

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Restul fetelor pe unde umbla,toata lumea lucreaza

Dana

Mergi la inceput

Fetelor pe unde suntei,asa slaba activitate nu am mai avut niciodata.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanacibo spune:

Va multumesc pt. urari si pt. caldura cu care m-ati primit in randul vostru...nasc cu d-na dr. Margine si sunt putin ingrijorata ca fetita mea nu vrea nicicum sa se intoarca si e sarcina pelvina. eu as fi vrut sa nasc natural dar se pare ca nu voi scapa de cezariana..va pup si daca voi avea ceva de intrebat sper sa pot gasi raspunsuri la voi!

Mergi la inceput

Roxana si eu am nascut tot cu Margine,nu a fost dr meu dar dr Vinte plecase in concediu si m-a lasat in grija lui Margine.Si cum m-a venit sorocul mai devreme a trebuit sa nasc cu ea.Tot fetita am nascut si eu,a fost la fel sarcina pelvina ,m-a cam chinuit dr. sa nasc normal dar nu am avut dilatatia care trebuia,asa ca m-a bagat la cezariana.Mi-am revenit tare greu,parerea mea e ca tot mai bine e cu nasterea normala,spun asta pt ca pe primul copil l-am nascut natural

Multa sanatate!!!

Dana

Mergi la inceput

Roxana stiu ca este un medic bun Dna Margina,ea m-a consultat si pe mine in seara cand m-au internat .Eu am nascut cu Geta Vintea!Sper sa fie totul in regula si sa see intoarca puiul tau.ai grija de tine si sa ne vizitezi mai des!

Fetlor tot nu ati aparut??
Dana pe unde esti?Ana,Ionela?

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Ha Dana misto ca am avut acelasi medic..O doctora tare buna.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanacibo spune:

intr-adevar e o doctorita tare draguta si ma rog la d-zeu sa fie totul bine...ma bucur ca am descoperit forum-ul asta si mai am si eu de unde auzi pareri.....va voi intreba cum e cu bebeii pt. ca sunt la primul si nu ma sperie nasterea propriu-zisa cat ma sperie perioada de dupa..prima zi acasa cu ea si sotul meu...abia astept!!mi-o imaginez in fel si chip si nu mai am rabdare...

Mergi la inceput

Hai Roxana
nu-ti mai fa probleme.o sa fie totul bine!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Roxana nu-ti fie frica,ai sa vezi ca totul va fi ok,e mai nasol in primele zile acasa,pana va obisnuiti .....cel putin eu asa m-am simtit

Dana

Mergi la inceput