Piatra Neamt - Perla Moldovei (9)
Raspunsuri - Pagina 5

geba2001 spune:
Bine ai revenit, Lunna, adica Dana (acuma am vazut numele tau, sorry)!
Asteptam impresii si fotografii!
Astazi sau maine trec si eu prin Piatra si o sa ma gandesc la voi...
Va pup si va urez o zi excelenta!
Geta C.

pisicuta si matei spune:
Super ca ati revenit lunna.cum a fost? v-ati distrat?dar copii?
asteptam cu nerabdare poze.
geba succes cu rochia.sa ne dai de veste daca gasesti ceva.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

roxanacibo spune:
Buna seara! va saluta cu drag o viitoare mamica...sunt pe ultima suta de metri si as vrea sa stiu daca mai e cineva in situatia asta..termenul la mine e pe 25.08....sunt mai noua pe aici si tare m-as bucura daca as vorbi cu voi..in special cu cele care sunt deja mamici...e primul meu bebe si sunt tare speriata...va pup!

lunna27 spune:
A fost binisor dar cam obositor,e greu cu doi copii mici La inceput Ana Maria nu vroia in apa,o speriau valurile,dar eu f hotarata mi-am propus sa nu cedez si usurel,usurel s-a invatat cu marea si atat mi-a trebuit ca nu mai vroia sa iasa.Asa mi-a trebuit daca m-a 'mancat'undeva
Dupa vreo 4 zile Ana mi-a racit si am trecut-o pe antibiotic,ne-a fost frica sa nu ajungem prin spital cu ea,si.a revenit dar ne-am sacrificat pe rand cu ea,stand acasa ,ca sa evitam sa o mai bagam in apa
Intr-o noapte mi-a facut si cel mare o indigestie
,in dimineata urmatoare a trebuit sa raman cu el ca sa-si revina....ce sa va mai zic...e greu cu pusti mici
Jumatate din viluta in care am stat e a lui Vasile Moraru,asa ca ne-am intretinut in fiecare zi cu el si familia sa(sunt minunati)
Pozele inca nu le-am scos,nu am avut aparat digital ci din ala normal, asa ca nush cand le voi pune aici
Dana

ionella3003 spune:
bine ati revenit, lunna, ca tare dor ne-a fost de voi! Imi pare rau ca ati avut probleme de sanatate cu copilasii... Si Alex a facut o indigestie la mare, anul trecut, si avea doar 8 lunisoare mititelul, de ne-am chinuit o saptamana dupa cu regim si tratament ca sa scape. Dar... ce sa mai zic, asa se caleste otelul!...
De-abia astept sa vad poze!
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by roxanacibo
Buna seara! va saluta cu drag o viitoare mamica...sunt pe ultima suta de metri si as vrea sa stiu daca mai e cineva in situatia asta..termenul la mine e pe 25.08....sunt mai noua pe aici si tare m-as bucura daca as vorbi cu voi..in special cu cele care sunt deja mamici...e primul meu bebe si sunt tare speriata...va pup!
Roxana sa-ti dea D-zeu o nastere usoara si un bb cuminte si mancacios! Iti tinem pumnii si ne rugam pt tine. Cum te simti, cred ca esti asa de nerabdatoare sa-ti tii puiul in brate! Ce ai fetita sau baiat? Unde nasti si cu cine? Suntem aici daca vrei sa intrebi ceva, suntem alaturi de tine si ne bucuram ca vrei sa impartasesti cu noi bucuria de a fi parinte!
Ionela

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

pisicuta si matei spune:
off lunna ce de probleme.noi nu am fost inca nicaieri cu Matei,asa ca inca nu stim cum e,dar imi imaginez.macar atat timp cat au fost ok s-au distrat si voi pe langa ei
asa cum a zis si ionela ne-a fost tare dor de voi!
edit:bine ai venit roxana.o nastere usoara iti droresc.si eu tot la piatra am nascut.ce medic ai?
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

lunna27 spune:
Salut fetele!!
Sunt in trecere pt ca nu ma lasa astia mici,sper ca pot intra mai pe seara .Va pup pe toate
Roxana bun venit la noi!!!
Dana

pisicuta si matei spune:
Hi! Lunna.
Te asteptam mai pe seara,ca nu am mai voribit de mult
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor