Piatra Neamt - Perla Moldovei (9)
Raspunsuri - Pagina 4

ionella3003 spune:
felicitari pisicuta!!!!!!
am intrat sa va salut, ca ot in criza de timp sunt; am incepu munca la noul job, e ok, insa nu am cum sa intru pe forum de la serviciu...
mai am un pic de agitatie, pe 19 cununam, si dupa aia sper ca o sa pot fi mai activa ca mi-e asa de dor de voi!!!!!!!!!
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

pisicuta si matei spune:
Mecic Ionela!Mult succes la noul job.Te asteptam cu drag pe forum!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

geba2001 spune:
Salutare, fetelor!
Am o rugaminte la voi: spuneti-mi pe unde sa caut tinute de ocazie in Piatra Neamt? Din mai multe surse am auzit ca oferta e mai bogata si ca preturile sunt mai mici decat in Bacau... Daca ne ajuta Dumnezeu si nu intervine nimic, luni vom trece prin Piatra in drum spre Grinties si am de gand sa intru putin si prin magazine.
Pe 26 aug cununam si inca nu am gasit nimic sa imi placa.
Va multumesc si va urez un week-end excelent!Geta C.

pisicuta si matei spune:
Salutare!
Ce ma bucur ca din cand in cand mai scrie cineva.
Geba o sa incerc sa iti zic cate ceva din ce stiu eu,se poate sa mai fie si alte magazine de care nu stiu eu,dar fetele care mai scriau si care sigur stiu mai bine ca mine sunt in concediu.
So...poti incerca in Petrodava-WinMarkt parca se cheama acum-langa magazinul Central,pe centru-in fata parcului sunt cateva magazine ok,poate si la Unic(nu sigur,dar poti incerca) si eventual mai e un magazin la etajul lui Cosmo,dar nu stiu cum se numeste.
Succes la gasit rochie!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

geba2001 spune:
Multumesc frumos, Pisicuta. O sa incerc, le-am localizat pe ttoate in minte, doar Cosmo nu stiu unde e. Imi explici oleaca,pls?
Geta C.

pisicuta si matei spune:
Pai este peste drum de muzeul de istorie.la parter este Cosmo(un fel de Flanco) si pe coltul magazinului este intrarea la un mimi centru comercial(e la etaj).Cu placere!.
Ionela ce mai face? cum se descurca cu jobul?
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

ionella3003 spune:
buna, dragele mele!
multumesc de intrebare, pisicuta, chiar merge bine cu jobul, pacat insa ca e contract pe perioada determinata, doar 7 luni... mi-a ajutat D-zeu: e aproape, mai bine platit decat celalalt job si program excelent. Deocamdata e mai greu, ca orice inceput insa e ok. Voi ce mai faceti, pe unde mai sunteti, ca tot ma uit dupa voi cand ies pe afara si incerc sa-mi imaginez care mama de pui mic esti tu? Ia spune, cand ne intalnim si noi (de duminica viitoare incolo, ca wee viitor cunun si eu - (nu numai Geta - ea cununa pe 25 - sa traiesti nasa mare!!!!))
Ce mai stii de celelalte fete, se vede ca-i vacanta de e asa de liniste pe aici! Oricum va asteptam cu drag sa va intoarceti din vacanta si mi-e tare dor sa mai stam la povesti!...
Laura ce-ti mai fac stumphii, luna cum te mai distrezi cu gasca vesela, carmen, ce mai zici?
getuta, bafta multa la gasit rochie, cred ca mag. cosmo e fostul pietricica, daca nu ma insel... e inainte de pod, pe stanga, nu?
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

geba2001 spune:
Da, sa traim, nase mari!
Acum ma gandeam cum se chema cinematograful unde e Cosmo acum...
Multam, Pisicuta si surioara !

pisicuta si matei spune:
Ionela imi pare bine ca iti place la noul job.Fetele sunt plecate in concediu la mare.iar Laura este la mama ei cu copii.Noi nu prea mergem in parc la piata(am fost numai de 2 ori ca sa ne dam in tobogan),mergem in regie si carrefour.
ne vedem cand poti tu!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

lunna27 spune:
Salut fetele!!!!
Noi ne-am intors de ieri dar abia acum am apucat sa intru,ma duc sa mai citesc pe aici si mai vorbim maine
Dana