Piatra Neamt - Perla Moldovei (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Si mama mea a avut o rana si acum are fibrom si trebuia sa se opereze in iarna si nici la momentul asta nu s-a dus,nici macar pentru un control

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

fetelor, va multumesc frumos pt aprecieri! E tare frumos acasa... am vb ieri cu mama si Alex alerga catelul cu un servetel in mana sa-l puna sa sufle nasul! Dragul mamei mititel!...

Dana suntem alaturi de tine, D-zeu sa-ti dea curaj si ai incredere ca totul se va rezolva cu bine!

pisicuta, ce mai zici, ce faceti maine seara? Nu iesiti pe la 6 jum, 7 la plimbare, poate ne vedem un pic...

Si... sa ma mai laud cu ceva: m-am inscris azi la scoala de soferi!... sunt asa de fericita!...

Va pup dulce si va urez o seara excelenta!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Ionela chiar vroiam sa iti zic ca noi de vreo cateva zile mergem in parc sa ne dam in tobogan si poate treci pe acolo.Asa ca la 19 ne intalnim acolo.O sa fiu eu si Bogdan si Matei.Poate ne recunoastem

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Dana curaj ca va fi bine. E bine ca te duci acum si nu lasi sa avanseze treaba asta.
Pisicuta si Ionella sper sa va intalnitzi si sa va cunoastetzi mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Multumesc fetele! Numai cand ma gandesc imi trece un fior prin inima

Si eu sper sa va intalniti ....sa faceti poze!!!

Dana

Mergi la inceput

'neata!!

Ati pus la cale intalnirea??
Noi am plecat pe afara

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Azi e chiar frumos afara. Merita o plimbare luungaa....
Am obs ca de cand ne-am intors de la mare fetei mele nu-i mai plac papucii in picioare. O cm enerveaza....eu sper sa-i treaca pt ca descult nu am cum sa o las.

Mergi la inceput

Ana eu credeam ca ne zici ca a inceput sa-i placa mancarea(supele,ciorba) ai intarcat-o???

Dana

Mergi la inceput

HI!
Ce fac fetele plimbarete?
Eu si Ionela nu am stabilit nimic .Oricum noi o sa mergem in parc la 19 poate apare si ea.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Ghici cu cine m-am intalnit eu astazi??? Cu minunatul printisor Matei, insotit cum se cuvine de parintii lui, "pisicuta" si Bogdan. Am primit si un cadou de la el, o pietricica, pe care am pus-o, la loc de cinste, in portofel! Vreau sa va spun ca pisicuta este, asa cum ii spune si "numele" pe care si l-a ales, asa de dulce si de draguta! Plus ca e frumoasa foc!... A fost o adevarata placere sa va cunosc si de-abia astept sa ne vedem din nou!... A fost draguta faza cu intalnirea, pt ca n-am reusit sa vorbin inainte sa ne dam semnalmentele, asa ca eu, mergand inspre parc, am suntat-o pe Getuta, sora-mea, care-i in Constanta acum, sa-mi spuna cum arata Pisicuta... M-am luat si de-o alta mamica de alt Matei, crezand ca sunt ei, insa pana la urma ne-am gasit!

lunna ce faci, cum te simti? Sper ca totul a decurs bine si ca acum, gata, ai scapa de probleme!...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput