Piatra Neamt - Perla Moldovei (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

PS: mai stiti ceva de roxanacibo, o fi nascut?... O sa caut pe la subiectul cu mamici de august 2006, poate gasesc ceva...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

As fi vrut sa scriu mai demult,sa fiu prima si daca cu Matei m-am inteles sa ma lase nitel,ei bine cu netul nu m-am inteles,ba din contra,cat s-a incarcat pagina asta i-am facut si baie lu grasu

Cum ati aflat deja ne-am intalnit cu Ionela si suntem tare bucurosi,abia asteptam sa ne vedem din nou.
Ionela arata foarte bine inalta si slaba,foarte feminina si frumoasa.Mi s-a parut asa de blanda,pe langa mine care sunt cam agitata,eu de emotie am inceput sa vorbesc si daca nu era sa il iau pe Matei de pe tobogan probabil ca nici nu ma mai opream.

A fost tare haios cu intalnirea intr-adevar.Noi nici macar nu stiam sigur daca vii.Si pe drum vorbeam :Bogdan:"Cum arata Ionela" eu:"Pai nu stiu exact,am vazut o poza,e inalta,slaba,tunsa scurt si satena".Bogdan:" eu:"ce e mai haios ca nici Ionela nu stie cum aratam noi". Eu am ajuns prima la tobogan(ca bogdan se dusese pana la farmacie) si acolo era Ionela si fratele ei(fetelor pacat ca aveti sot ca tare bine mai arata fratele Ionelei ).
Eu m-am gandit ca poate sunteti voi,dar m-am gandit ca sa fie sotul tau,dar nu se potrivea ca semanati si apoi mi s-a parut ca strigati o fetita si m-am convins ca nu erati voi.Si m-au indus in eroare suvitele.
Si cand am vazut ca vii spre mine mi-am dat seama si aveam niste emotii ca m-am si balbait cand ti-am spus numele,nu stiu daca ai remarcat..

Deci cu alte cuvinte ne-a placut tare tare mult de Ionela.Te si uite si pe care as fi vrut sa ti le cumpar,dar daca nu stiam daca vii...Raman pe data viitoare .
Data viitoare o sa facem si poze si poate ne vedem numai noi ca sa mai vorbim!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Lunna cum te mai simti?Ai mers pana la urma la doctor?

Geba multumesc pentru pupici,i-am primit!.Distractoe placuta la nunta/cununie

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Neaaaaaaata, dragelor! Pisicuta, iti multumesc pt flori! Cum ati dormit?

Eu m-am trezit tare agitata, ca m-am trezit in zgomot de tunet si-a venit un potop de ploaie!... Sper sa treaca repede ca am planuri mari pt astazi: de dim la 9 ma duc la testul psi pt sofat si apoi... daca da D-zeu sa fie vreme buna, am fugit din Bucuresti!... Ne oprim pe-un mal de garla, vedem noi unde, doar sa scapam un pic de poluare si zgomot!...

Va pup dulce si va urez o zi excelenta!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Ionela am dormit bine,dar parca putin.As mai fi dormit inca vreo 2h,dar s-a trezit Matei si sunt la datorie.
Eu speram ca se mai racoreste de la potop,dar constat ca nu e chiar asa.Cred ca o sa fie vreme frumoasa azi sa iesiti la iarba verde.

Nici macar nu te-am felicitat pentru sofat.

Fetelor inca dormiti??

o zi buna tuturor!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Neata!!

Multumesc fetelor ca v-ati gandit la mine Ei bine,am scapat dar a fost ingrozitor ,ce frica am putut trage!!Noroc ca era o asistenta draguta si mi-a zis sa o strang de mana Acum ma doare burta ca la ciclu iar peste o luna abia,astept rezultatul de la laborator,sper sa fie ok.

Ma bucur ca ati reusit sa va intalnitit si ca v-ati simtit bine,eu speram ca faceti si poze .Ionela stiu ca Pisicuta arata bine ,am vazut-o din pozele ei ,dar asta nu inseamna ca tu nu arati beton ,mai ales ca ai silueta ,nu ca mine

Geba distractie placuta la nunta si la...cununat!!!!

Dana

Mergi la inceput

Hai ma fetelor ca nu arat asa de bine,sunt o grasana,pe bune.Voi sunteti prea dragute si ma faceti sa cu atatea complimente.

Lunna bine ca ai trecu cu bine peste experinenta si sigur o sa fie totul bine,nu iti face probleme.Ne-ar fi placut sa facem poze,dar noi nu avem camera si Ionela a citit pe fuga mesajele si nu a luat camera.Si in plus era tare obosita si nici nu a stat mult,si si noi eram cu Matei(ca nu avem unde sa il lasam) si eu ma tot duceam sa il iau de pe tobogan sa nu cada cand ajungea jos.Dar recuperam data viitoare.Ce-ti mai fac prichindeii?Nebuneli?

Ana tu ce mai faci?

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

In momentul asta ma cert cu cel mare sa doarma,fata e adormita deja ,mi-am luat sa mananc ceva la calculator ca ma cam roade stomacul de la pastile ,in rest...sper sa nu ploua ca sa iesim si noi dupa-amiaza pe la tara

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

tare!
si eu m-am rugat de Matei sa doarma azi.era frant de somn si isi tinea ochii deschisi cu forta.M-am chinui o ora sa il culc si in 10 min se trezise.Si l-am lasat pana nu a mai putut si tot mi-au trebuit vreo 20 min sa il culc.Si ce crezi,dupa o ora era treaz,noroc ca s-a mai culcat cu tatal lui.ii e teama ca pierde ceva daca se culca

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Paul nu doarme nici in momentul asta,si acum mi-a zis ca vrea sa faca kk ,ma termina....oare ce au copii astia ai nostri???

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput