Piatra Neamt - Perla Moldovei (9)
Raspunsuri - Pagina 11

lunna27 spune:
Mey,pe unde umblati?La noi e urat si ploua,va astept prin zona
Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

pisicuta si matei spune:
Salutare!
Mie imi merge netul fix ca un imputit,de la 10.45 ma chinui sa deschid forumul.
Si la noi este tare urat,a plouat toata noapte cu galeata si bate un vant,cred ca este tare frig pe afara.Brrrr!!!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

ionella3003 spune:
Buna, dragelor! Sunt si eu aici, pe baricade... Am ajuns aseara tarziu acasa, am fost pana la urma la Cota 1000, aproape de Sinaia. A fost f frumos, mai ales c-am trecut si pe la soacra-mea si-am luat-o si pe ea. A tinut si vremea cu noi: ne-am rugat ca macar 2 ore sa nu ploua si exact cand am strans sa plecam a inceput potopul. Ne-am oprit un pic si in Targoviste, la cetate, am urcat in turnul Chindiei pe o ploaie torentiala, insa, una peste alta, ne-am distrat pe cinste...
Si Alex sta f prost cu somnul... il chinuie o maseluta de mai bine de o luna si e tare agitat... ieri chiar m-a sunat mama ca nu mai poate... of... revin ca au venit musafiri...
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

lunna27 spune:
Pisicuta daca ai stii de cate ori patesc si eu asa cu forumul ,cateodata pot sa intru dar mai departe nu se mai deschid paginile
,eu cred ca mai au si ei probleme
Ionela ce bine de voi ca mai iesiti la aer,de ex acum la amiaza l-am lasat pe Paul la mama pana diseara si parca ma simt mai libera numai cu unul,iti inchipui cum m-as simti daca as fi fara nici unul ...dar din pacate,asta nu se intampla
Ana pe unde umbli mey???

pisicuta si matei spune:
HI!
Ce fac fetele?
Eu sunt mai bucuroasa ca mi-a mers netul nitel mai bine azi!
Ionela super ca ati fost la munte si mai ales ca ati avut vreme frumoasaVreau si eu la munte,la mare,oriunde
Lunna noroc ca ai fost mai libera.
Noi azi facem 1 an de la
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

ana1980 spune:
Uite ca am aparut si eu !
Casandra a inceput sa ciuguleasca mai multe, cum ar fi: fructe(pepene verde si galben, mure afine, banana, coacaze negre), ceva carnitza, pufuletzi, grisine, etc. Maine ii fac supitza si sper ca timp de o sapt sau doua sa o obisnuiesc.Dupa asta vreau sa o intarc.
Joi am fost la Iasi, sambata a venit o prietena din Bucuresti, iar seara am avut o nunta. Acum sunt cam obosita, dar macar m-am distrat bine. Azi sper sa primesc vesti si de la prietena mea din facultate - vine pt cateva zile. Pe langa oboseala de azi ma streseaza si Casandra - crede ca o las iar cu bunicii(socrii mei) si nu ma scapa din ochi. Cam ata despre noi.
Fetele imi pare tare bine ca v-ati intalnit.01

lunna27 spune:
Toata lumea se distreaza numai eu nu
Ana spor la trebi si iti doresc multa rabdare cu Casandra,pana la urma tot trebuie sa pape mancare,ca nu poate trai numai cu lapte si fructe
Pisicuta LA MULTI MULTI ANI FERICITI IN CONTINUARE!!!

mira_m spune:
Buna fetelor! Am revenit si noi pe meleagurile natale! A fost o vara cam agitata dar plina! Eu am prins un post la cel mai apropiat liceu de casa. Mai bine decat atata nu se putea.Sunt f multumita, cu alte cuvinte.
La multi ani Pisicuta si din partea noastra si cat mai multi ani fericiti!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami&minunea mea
( mai 2004)

lunna27 spune:
Buna dimineata!!!
Bine ai revenit Mira!Deci din sept incepi serviciul,ce faci cu fata?

pisicuta si matei spune:
'Neata!
Multumesc fetelor pentru urari.
Mira bine ai revenit,ma bucur ca ai primit un post care te multumescte
mmm......ce bine e cand conversam in mai multe,nu?!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor