Iasule, mandra cetate! (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

[red]LA MULTI ANI![red] Ilinca si mami(Carmenp)
[red]LA MULTI ANI![red]Acvi
[red]LA MULTI ANI![red] Alex (Carmen2003)

pentru sarbatoriti: emoticoane cu Happy Birthday, muzici si dansuri, torturi si sampanie! Puneti-le voi ca la mine nu functioneste lista...

Toata lumea fie petrece, fie e plecata in vacanta, numai cativa am ramas sa ne perpelim pe asfaltul Iasului, of, of, mai, mai...

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

toti sarbatoritii, fara deosebire si , numai sanatate si viata frumoasa si implinita

Dana, sanatate Ruxitei, e mai bine, ati fost la dr?

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi ani pentru maine Carmen - Carmenp - si La multi ani si printesei tale, Ilinca, sa fiti sanatoase si fericite! si sa va bucurati unii de altii!

La multi ani Acvi si tie toate cele bune si sa fiti sanatosi si fericiti!
Ce mai, tu si cu Carmenp v-ati tras cele mai minunate cadouri din viata chiar de ziua voastra! La multi ani!

Multumesc Dana, multumesc de urari. Si voua sanatate si asteptam vesti bune. Daca ai nevoie de ceva da-mi de stire.

Alex e un pic bolnavior si il asteptam pe dl. dr.
Sambata am taiat motul finutului nostru cel mai tanar si Alex a alergat si s-a jucat cat a putut - dar a fost cumintel cumintel, avand in vedere ca a mai fost un copilas de 5 anisori, ma asteptam sa fie mai galagios si chiar obraznicut. Ei bine nu... dar nu mi s-a parut suspect atunci. Ieri a dormit mai mult ca de obicei si in parc a stat iar cumintel... Am fost la Pizza Hut si nici nu s-a atins de mancare, si a stat ca in visele mele la masa, fara sa alerge prin sala si fara sa se catere pe nimic... Si cand am ajuns acasa, a baut putina apa si apoi a inceput sa vomeze... si a tot vomat pana pe la ora 16,00. Vad ca s-a linistit azi insa e tot moale si nu stiu ce sa cred. Nu are febra si nici rosu in gat insa nu e de toate zilele... Acum sper sa fie ceva trecator insa nu mananca mai nimic.

Pentru maine i-am pregatit o iesire la padure si spre seara asteptam niste musafiri... I-am explicat ca maine este ziua lui si m-a intrebat daca primeste "gucarii" daca nu vin copii... I-am spus ca da si ca de ziua numelui, de Sf. Alexandru va avea si copii si mi-a spus ca el nu vrea decat sa stam cu el de ziua lui... offf! Oare a spus asta asa copilareste sau intelege prea bine ce spune si isi doreste sa stam cu el mai mult?

Gabriela, pupici baietilor! Unde plecati in concediu?

Herra, vreme frumoasa si Vladut bronzat!

Va las si toate bune! Pupici si inca o data La multi ani sarbatoritilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Tot eu cu o intrebare... Am mai intrebat dar revin, stie cineva o invatatoare pensionara, care sa vrea sa lucreze cu o fetita de clasa I? Va rog mult daca stiti pe cineva, as vrea un nr de telefon, ceva...
Multumesc mult.

Eu am pus deja botic, sotul meu trebuie sa plece la Bacau maine dimineata si nu stim cum sa facem pt ca i-am promis astuia mic altceva... Si eu si el stam botosi ca trebuie sa plece - ar trebui sa plecam impreuna chiar - si ne intrebam cum sa ii spunem puiului...
Of, nu avea dreptate copilul cand isi dorea doar sa stam o zi intreaga cu el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SAlut iata ca am venit si noi de pe la nunti din nou. Am fost la Little Texas si a fost un peisaj fain pt poze. cu mincarea nu m-am impacat, dar nici David.Ei erau renumiti pt mincare buna dar poate ca la nunta nu pot face fata, ca spargeai geamurile cu chiflele si friptura!!!
sa va pun niste poze:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=3492re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
in rest, caldura dar nu ne plimgem fiindca acusi or sa vina 6 luni de friiiiig si o sa visam la zilele astea cind imi trag slapii in picioare si am plecat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Multumim si noi de urari, Ruxachi are un amarat de rosu in gat si datorita lui toata tevatura. Am fost la doctor si ne-am ales cu vesnicul siropel (antibiotic)...

Carmen, nu stiu o invatatoare pensionara, dar stiu un centru, nu spun care, unde exista pe timpul anului scolar program "afterschool" si unde s-au inscris deja cativa copiluti de clasa I de la Alecsandri. Pregatirea temelor se face sub indrumarea unui cadru didactic (invatatoare), dar nu pensionara, ci tanara

Cat despre ziua de maine, nu puteti amana plecarea din Iasi? Sau nu puteti lua copilul cu voi sa fiti impreuna? Intreb si eu, mi-e tare mila de Alexut...Macar daca nu apucati sa ii spuneti de planuri...

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inimioara76 spune:

Salut... sunt noua pe aici.. adica m-am inregistrat de vre-o saptamana - din ziua cand s-a nascut Timeea - , dar am stat ca voyeurista pe margine :) . Acu insa imi iau inima in dintzi si va scriu, ca de cand tot citesc poveshtile am impresia ca va cunosc... si parca nu-mi mai este asha teama ca o sa "ma mancatzi"... mai ales ca eu sunt din Bucuresti, si am de gand sa "ma mut" - intr-un fel - la Iasi din septembrie....

Abia anul trecut m-am casatorit dar tot anul eu am locuit la Bucureshti si sotzul meu, la Iashi! Anu' asta o sa incerc un plan maretz.... O sa fac naveta !! , Io sunt profa de pian in Bucuresi, am post de titular, ceeace este extrem de greu de obtinut si nu vreau sa renunt la el, dar o sa incerc sa-mi pun orele in doua sau in trei zile, si restul sa stau la Iasi... Oricum ca anul asta, el acolo, eu aici... nu mai vreau! O sa fie in schimb foarte greu cu banii... pentru ca in Bucuresti aveam foarte multe meditatii (nu la pian, ca muzica nu prea mai are lumea chef si bani sa faca... ci la engleza). Acuma... daca vreau sa fac naveta... o sa trebuiasca sa renunt si la meditatiile alea... Oricum, salariul meu de 5 milioane jumate nici nu o sa-mi ajunga de tren :) ca iar au scumpit astia Sageata... au facut-o 600 de mii parca...

Cam atat cu telenovela mea... deocamdata...

P.S> N-am bebe, dar imi doresc de foarte mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Carmen, mamica de Alex, sa-ti traisca puiutul, sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati din plin de el. Va dormi petrecere frumoasa, azi sau cand puteti.
Carmenp, la multi ani si tie, sa fii fericita si iubita.
Iar pentru toate Mariile, Marianele si ce diminutive mai sunt, La multi ani si o viata frumoasa.
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Am reaparuttttt!!!
Multumesc in primul rind de urarile facute mi-au uns sufletelul meu azi dimineata cind le-am citit!!!
In primul rind :
LA MULTI ANI CARMEN!!!!!!SA FII FERICITA IUBITA SI SA-TI INDEPLINESTI TOATE VISELE(AAA... SI SA GASESTI UN ARHITECT BUN SI IEFTIN)
LA MULTI ANI ALEX !!!SA CRESTI MARE SI VOINIC SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR!!!
Am ajuns acasa ieri pe la 13 ,sint un pic debusolata ca tb sa -mi reorganizez frontul de lucru(deja ieri copii dormeau in camere iar noi am costatat ca doar bucataria ne ramine la dispozitie.
TImeea e un copil cuminte si cred ca nu degeaba i-am ales numele asta mai rar pt ca inca de pe acum se dovedesta mai ..atipica..dupa prezentatia pelvina in care a venit...acum ma uimeste din nou..doarme TOATA NOAPTEA..adica d ela 11:30-7 nu am avut treaba cu ea.M-am chinuit sa o trezesc sa-i dau sin dar nimic!!!Acum a mincat si doarme din nou.Sper sa fie de lunga durata programul asta sa-mi revin.O alta curiozitate ..am cautat biletul lui ALex de iesire din spital..cu singura diferenta ca TImeea are cu 50 g mai mult(acu sint cintare electronice) TOATE CELELATE dimensiuni le au identice(Talie ,perimentru cap si torace).ALex a primit-o f bine!!!
Eu ma simt mai bine acum dar primele zile mi s-au parut groaznice preferam de 100 de ori nasterea normala..cel mai dureros mi s-a parut faptul ca nu am reusit sa stau cu Timeea decit de simbata seara si gindul ca e singura acolo la 2 etaje mai sus ma termina.
Pupici tuturor!!
Gabi ,Alex si Timeea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

bun venit acasa Gabi si Timea!

LA MULTI ANI sarbatoritilor!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput