Iasule, mandra cetate! (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Gabi foarte frumoase!!!Ideea e ca eu nu am 2 maini stangi ci 2 picioare in loc de maini....si cred ca mi-as lipi degetele daca as vrea sa creez un tablou...asa ca ii las pe cei care se pricep...si eu dau banii :)))) daca nu-s priceputa!!!Eu am cateva gauri in pereti si m-am gandit sa le astup(ca pisica) :)))nu sa le rezolv...si tablouri din astea asa micute si cu floricele mi se par cea mai buna solutie.
Belnicol bine ai revenit!!!!
Danna bine ca nu te mai doare asa rau...dar la medic tot ar fi bine sa ajungi...genunchiul e o articulatie portanta,destul de sensibiloasa si e aiurea sa tragi mai tarziu cu el...asa ca macar o radiografie sa fii sigura ca nu e ceva mai serios.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

salutari de la Constanta!

revin!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Lullabay, multumesc , stiu ca ar trebui sa merg la medic, dar pana nu crapa ceva nu ajung, asa am facut intotdeauna cand a fost vorba de problemele mele, ma pricep tare bine sa imi gasesc tot felul de scuze...

Herra, postarea ta mi-a amintit de vederile pe care le trimeteam bunicilor de la mare...Dar de ce nu ai zis ca pleci la Constanta, ca ti-o dadeam si pe Magda, e mare, e cuminte, te ajuta cu Vlad si...vedea si ea marea anul asta, ca noi nu ajungem...

Primavara 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabiarama

Buna dimineata !

Va citesc din umbra , dar mesajele voastre care se refereau la masaj si maseuri mi-au rascolit sufletul si mi s-a facut un dor nebun de fratele meu .

condoleante, acum am aflat...

Mergi la inceput

Aime, va urez si eu sa va fie de bine concediul - cand deja v-ati readaptat la Iasul nostru!

Dana, las' ca mi-o dai in septembrie, de ziua lui Vlad, ca noi mai mergem la mare (si a treia oara ), sa sarbatorim baiatul cu nasii!

Gabi, felicitari si crestere usoara!

mai vorbim, eu astept sa se trezeasca Vlad si sa plecam la plaja ; abia astept sa plece "turistii de week-end" din Mamaia!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Herra ,In septembrie va fi la scoala ....Mai bine ti-o trimit acum.

Pe unde sunteti fetelor?

Primavara 2006

Mergi la inceput

Doamnelor, e luni, trezirea!
V-as face si cafea, dar nu beau si nu am in casa. Dar poate merge cu o cana de apa rece. Nu de baut, de aruncat peste...

Eu nu am dormit nici mult si nici bine as-noapte, misun pe aici de la 6, Astept sa se trezeasca Ruxi si sa o duc la doctor. A facut un puseu violent de febra aseara, i-am scazut-o cu greu, s-a zvarcolit peste noapte, febra i-a crescut iar, am scazut-o din nou si a adormit mai bine spre dimineata. Nu m-am dus nici la firma, nu o puteam lua asa cu mine si nici cu cine sa o las nu am...

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata la amiaza! Toata lumea a disparut de pe aici?

Dana, ieri pe la 10 m-am dus direct acolo, sa iau oferta de preturi pentru tine si, cand colo, mi-a zis colegul ca ai trecut deja sambata. Ai fost mai harnica decat mine... Da, eu am liber sambata si lucrez duminica si, cum ti-a spus, in alta cladire....
Sa inteleg ca este greu sa ajungi, totusi, pe prima pagina??? :(...

Hai, restul, adunarea!!!!!!!!
O saptamana buna!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Hop si eu, mi-am adus baietii scumpei acasa. Ce dor mo-a fost...dar si lor ce dor le-a fost. parca au mai crescut...zic eu. mai inainte am ajuns la Iasi si in cursul saptamanii acestea vrem sa plecam iar un pic in concediu.
Herra, vreme frumoasa si sa veniti bronzati.
Gabi (acvi) La multi ani!!!. Sa fii iubita si fericita si sa-ti traisca minunile. Pupici de la noi, calatorii.
Dana, sanatate multa lui Ruxi .
Roxana poti incerca si tu sau daca nu te grabesti, poate o sa realizez eu primele mele tablouri...deocamdata culeg flori si le presez.
O saptamana frumoasa la toata lumea si sa va mearga bine,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, la multi ani, fericiti si impliniti alaturi de familia ta! pin` la camparili ala sa bem o sampanie virtuala in cinstea ta

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput