Iasule, mandra cetate! (38)
Raspunsuri - Pagina 16
GabrielaG spune:
Buna dimineata la prima cafea pe ziua de astazi. Azi avem ploaie...eu trebuie sa mut mobila de la firma si mi-o ploua...Dar poate tot raul spre bine, nu? eu asa incerc sa vad lucrurile.
O zi frumoasa din celelalte puncte de vedere,
Gabriela si baietii
aime spune:
'neata, la !
noi suntem sechestrati de ploaia asta in casa .ieri mi-au venit banii de CIC si nu eram acasa, mi-au lasat o hartie in cutia postala, cat mi-i pastreaza oare la posta ca azi nu pot sa ma duc dupa ei?
pupici
Mamaia
Danna_36 spune:
Gabi, dar ce matinala esti! Ma bucur ca ai rezolvat cu mobila, spor la mutat. Ai gasit si spatiul, sau te muti provizoriu?
Carmen, ai intrat deja pe taramul "lucrurilor trasnite", vreo 3 ani vei avea cu ce te distra!...
Nici eu nu sunt departe cu Ruxi, i-am spus azi de cateva ori "catelus cu paru' cret". M-a privit atenta, dar nu a vrut sa repete dupa mine (ma rog, atata cat ar fi putut...).La un moment dat s-a dus la Magda si i-a spus: "Ham-ham...pins latza...papa". Deci nu mi-am batut gura de pomana, ceva tot a retinut, chiar daca deocamdata in proza...
Primavara 2006
mariussimiuc spune:
Buna dimineata!
Ce mai ploua afara!Si nu mergem la plimbarica!
Aime,banii "stau" la posta pana pe data de 27,parca.Asa ca sigur ii gasesti astazi. Eu am primit indemnizatia pe card! De pe data de 8.
Ce simpatici sunt copilasii vostri cu perlutele lor! Si eu abia astept!
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
Danna_36 spune:
Aime, acum am vazut si eu pozele, sa va fie de bine concediul...
Ieri soferul de maxi-taxi a facut o manevra brusca in timp ce eu tocmai ma ridicam de pe scaun si eram intr-un echilibru cam...dezechilibrat. N-am cazut cum s-ar putea crede, dar mi-am rasucit rau piciorul din genunchi. Fireste e piciorul deja beteag, operat de menisc cu ani in urma. Insa meniscuri sunt 2 la fierare genunchi si daca in tinerete am reusit sa il rup pe primul, cred ca acum am reusit sa-l aranjez si pe al doilea...cert e ca aproape nu mai pot misca piciorul, cum Dumnezeu ajung eu la firma peste o ora, cu copiii in brate si pe ploaia asta?
Cu taxiul probabil (rad eu, da' rad manzeste...)
Primavara 2006
lullabay spune:
Ziua buna tuturor!!!
Danna ce aiurea!!!Eu mi-am rupt ligamentele de la genunchi pe la 14 ani si am stat putintel cu el in ghips, poate totusi nu e ruptura de menisc doar o entorsa...oricum e bine sa faci un drum pana la un dr daca nu poti sa il misti....Sa ne scrii...si vesti bune!!!
Aveti idee undeva in oras, ati vazut tablouase frumoase micute cu flori naturale uscate ,cam cum erau cele de la tg de oale...lipite?era un stand odata la mall...dar nu mai este..in alta parte?
35+
ralnied1 spune:
Dana, am reusit aseara sa citesc undeva mailul de la tine... Momentan nu stiu preturile de la reclame, ca nu noi ne ocupam de chestiile astea. Dar ma pot interesa si cred ca azi nu, dar duminica-luni iti pot da niste detalii. Oricum, din ce stiu eu, pentru prima pagina e f scump (si mai sunt in interior pagini cu tarife mari de tot la casete--reclame)... Si oricum e bataie mare si nu intra chiar oricine (e vb de interese)... Dar sa vad ce reusesc sa aflu. Oricum un anunt simplu, pt persoana fizica este 27.000 lei/zi. Iar pentru persoana juridica, parca se calculeaza la cuvant si este 4000 lei/cuvant+27.000 (formularul) -- care se adauga la sfarsit. O sa vb cu directorul de la publicitate (momentan nu este in zona). Sper sa lucreze duminica asta si iti zic.
Gabriela, am verificat si am primit cartile pe mail. Multumesc!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
GabrielaG spune:
Dana, ce aiurea ai patit-o cu genunchiul. Eu in tinerete am cazut pe scari si de atunci, ca o data pe an imi scartaie acel genunchi cateva zile...dar trece si nu ajung la doctor.
De mutat nu mai mut mobila...daca tot trebe sa platesc chiria pe toata luna, macar las si mobla aici pana la sfarsitul lunii, nu?
Roxana, nu am vazut tablouase din flori uscate, dar deja am inceput sa presez flori si vreau sa incerc eu sa fac. Ai vazut topicul de la "zona artelor"? Discuta fetele acolo si unele din ele au niste lucrari superbe facute de ele. Sa vezi tu tehnici cu frunze bagata in clor sau soda caustica, pentru a ramane numai scheletul si o pelicula fina din frunza...ca panza de paianjen. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80222
AAA, si vestea cea mare, am vazut-o pe micuta Timeea filmata de tatal ei. E superba si frumoasa foc. Si Gabi arata bine, cam am reusit s-o vad intr-un cadru acolo.
Si pentru ca veni vb de perle, i-a spus Matei matusii lui, unde este acum, ca "nu trebuie sa doarma la pranz, ca asa a spus mama lui", si "ca o sa o spuna el la mama lui, pentru ca nu se poarta frumos cu el"
Pupici si o zi frumoasa...a iesit soarele,
Gabriela si baietii
belnicol spune:
Buna fetelor. Am intrat un pic sa va salut si sa va spun ca ne-am intors de la mare. Ne-am bronzat, ne-am balacit, Matei mai putin ca i-a cam fost frica de apa pina in ultima zi, cind nu-l mai puteam scoate la mal din colacelul lui. Pacat ca a trebuit sa plecam. Poate la anul vom sta mai mult.
Va las acum. V-am pupat.
Nicoleta si Matei
Danna_36 spune:
[hi] osalutam din nou pe puiuta Timeea (deci asa o chiama pana la urma, nu?) si pe mami a ei si le asteptam cu pozici...
Raluca, multumesc frumos ca te-ai zbatut sa ajungi undeva sa citesti mailul meu, sper ca nu te-am necajit prea tare. Am reusit sa ajung azi la sediu la voi (am intrebat si de tine si am aflat ca azi nu esti de servici si ca oricum lucrezi in alt corp). Asa sunt preturile cum ziceai si tu, plus inca niste taxe. Ma hotarasc eu cumva zilele astea si il dau, nu pe pers fizica pt ca nu am voie de vreme ce fac reclama unei firme.
Piciorul ma doare in continuare dar mai potolit, l-am tot dat cu Fastum Gel. Desigur, la doctor nu am ajuns. Data trecuta cand mi s-a intamplat eram in mijlocul unui meci de volei, M-am rasucit brusc, meniscul s-a rupt si ca si cum asta nu era suficient, unul dintre capatele sale a intrat intre 2 oase, blocandu-mi piciorul in pozitia in care era atunci, adica indoit la 90 de grade. N-am avut de ales si am fost la doctor, doar nu era sa raman asa vesnic, intr-un picior, ca barza...
Dar pe unde sunt fetele, ce-i cu linistea asta aici?
Primavara 2006