Iasule, mandra cetate! (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Bine ai revenit, Gabi si sa dea Doamne-Doamne sa fie la fel de linistita si pe mai departe fetita!

La multi ani tuturor si din partea mea! (mai pe fuga, ca nu-mi vad capul de treburi si nervi!)...:(

Pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Gabi,bine ati revenit acasa! Sa va dea Domnul multa sanatate!

LA MULTI ANI Alex.Sa fii sanatos sa cresti mare si frumos!

LA MULTI ANI Carmen! Sa fii sanatoasa si fericita!

Cenia,foarte frumoase poze! Si protagonistii! Voi unde locuiti? Imi pari foarte cunoscuta...

Ma duc sa-mi termin treaba ca si noi il sarbatorim astazi pe tati!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, alex! sa cresti mare, sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor carmen, felicitari, sa va traiasca puiul de leu, sa va bucurati de el
multumesc mult pentru urarile voastre, nah ca m-am emotionat hehehe, nu mi se-ntimpla fuarte des ... acvi, da, arhitect bun si ieftin... cum v-ati adaptat la noul stil de viata? voi ca voi, da` alex si timeea?
edit, c-am cetit ce-ai scris, gabi, pai vaz ca semne bune anu are, nu-mi ramine decit sa va tin pumnii sa fie la de cumintica in continuare... cit despre organizare, cunoastem

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La multi ani Alex de Carmen! viata sanatoasa si fericita si numai impliniri

Bine ai venit acasa mamica si fetita scumpa Timeea !!!!!Tot asa inainte

Si La multi ani, sot de Miha ! Miha, la tort ...desi cam tre sa zic gata la dulciurele si alte nebunii, ca de + de kile is satula.

si la toti aniversatii de azi, Sf. Maria

Noi azi am fost la impartasit, am bocit, evident, da numa pana am ajuns sa luam lingurita cu bun, desi lectia o stie ca pe apa, adica, fa cruce, deschide gurita...apoi i-a zis parintelui "dataaaa" adica gata, a uitat insa sa se frece pe burtica "immmm" cum era teoria, ca data trecuta l-a umflat si rasu pe preot cand l-a vazut ce-i poate capul lui plangarici > pe drum inapoi a fost f fericit si m-a iubit de numa numa, ca l-am dus in brate pe zgaibarici.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Aime,n-am facut nici un tort nik.Am facut numa o prajiturica mica mica pe care s-o mananc numa eu!Na!El cica nu vrea sarbatotit,ca nu are chef si se simte batran...Hmmm...Io stiu de ce nu are chef si de unde i se trage da' nu spun ca p-aia ma enervez... Si chiar ca dau iama-n prajituri!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inimioara76

Salut... sunt noua pe aici.. adica m-am inregistrat de vre-o saptamana - din ziua cand s-a nascut Timeea - , dar am stat ca voyeurista pe margine :) . Acu insa imi iau inima in dintzi si va scriu, ca de cand tot citesc poveshtile am impresia ca va cunosc... si parca nu-mi mai este asha teama ca o sa "ma mancatzi"... mai ales ca eu sunt din Bucuresti, si am de gand sa "ma mut" - intr-un fel - la Iasi din septembrie....

Abia anul trecut m-am casatorit dar tot anul eu am locuit la Bucureshti si sotzul meu, la Iashi! Anu' asta o sa incerc un plan maretz.... O sa fac naveta !! , Io sunt profa de pian in Bucuresi, am post de titular, ceeace este extrem de greu de obtinut si nu vreau sa renunt la el, dar o sa incerc sa-mi pun orele in doua sau in trei zile, si restul sa stau la Iasi... Oricum ca anul asta, el acolo, eu aici... nu mai vreau! O sa fie in schimb foarte greu cu banii... pentru ca in Bucuresti aveam foarte multe meditatii (nu la pian, ca muzica nu prea mai are lumea chef si bani sa faca... ci la engleza). Acuma... daca vreau sa fac naveta... o sa trebuiasca sa renunt si la meditatiile alea... Oricum, salariul meu de 5 milioane jumate nici nu o sa-mi ajunga de tren :) ca iar au scumpit astia Sageata... au facut-o 600 de mii parca...

Cam atat cu telenovela mea... deocamdata...

P.S> N-am bebe, dar imi doresc de foarte mult timp.

inimioaro bini ai vinit in targu iesilor, si sadere placuta la noi , nu mancam pi nimini....ai sa vezi ....hai -ici si sa stam la o barfica mica

aime si Vladimir

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Miha, bun sfatul tau, si ptr ca stiu la ce te referi ... merge o limonada pe langa o praji, nu?
-ici si nu mai fi suparici, toate trec... la Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inimioara76 spune:

merci mult mult de tot aime. chiar intrasem la ganduri ca nu mai aparea de loc mesajul meu :)

uuuf... dar si astuia ce mult ii ias sa apara... de jumate de ora tot "nemoderat" este... oare e kestie generala cu noi astia noi venitzii? sau am eu ceva ma special... si sunt pusa pe lista neagra?

na! ca s-a facut ora 1 noaptea si mesajul meu tot nu mai apare pe lista! (eu il vad cand sunt logata... imi spune ca e nemoderat, dar pot edita la el), cum ma deloghez cum nu-l mai vad! :((((

Vad ca mi-a scris si Gabi.. incerc sa-i raspund aici... pentru ca daca astept pana se poasteaza asta, cine stie cand imi mai vine randul pentru urmatorul!!!!

Merci Gabi pentru frumoasa intampinare. De Iasi m-am indragostit deja... odata ce l-am cunoscut pe sotzul meu, pe urma cand am fost prima oara acolo. De-aia m-am si hotarat da fac naveta... Toata lumea imi spune insa ca sunt nebuna si ca n-am sa rezist sa fac saptamanal 820 de km pe tren... Dar, eu sper sa n-aiba dreptate.

De ce zici ca ai inchis afacerea? Tocmai acum cand parea sa mearga bine? (cel putin din ce descrie articolul acela...)

Last edit before going to sleep..... e 2 noaptea....sunt cam 4 ore de cand am postat eu...

Intrebare... toate postingurile sunt moderate manual? adica cine sta sa citeasca tot ce se scrie pe toate subiectele in fiecare secunda? si cum se face ca pe acelasi subiect ce scriu eu nu apare, dar ceeace a scris gabi,la o ora dupa mine se vede deja....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Inimioara, bine ai venit printre noi...te asteptam cu drag la Iasi, sa vezi ce oras frumos este,sigur ai sa-l iubesti. Si daca ai inceput sa ne vizitezi de cand s-a nascut Timeea, atunci sa stii ca o sa fie cu noroc, pentru ca micuta este frumoasa foc si norocoasa, caci a fost asteptata cu mare bucurie de familia ei. Nu crezi ca ai reusi sa-ti faci o detasare in Iasi pe un post similar, caci este si aici liceu de arta si e posibil sa ai noroc. Apoi e la fel de posibil sa gasesti si aici meditatii si la pian si la engleza...cine stie...trebuie doar sa te interesezi.
Fetelor sa ma laud si eu, chiar daca "lauda de sine nu miroase a bine"... http://www.ieseanul.ro/articol/ziar/iasi/mame-de-ocazie/11619/177/

Partea frunmoasa e ca eu acum am inchis, tocmai cand mi se face publicitate...Editez: am inchis temporar pentru ca plec in concediu si mut si sediu firmei. Deci revin dupa 1 septembrie cu vesti noi.
O seara placuta si poate totusi reusesc sa plec din Iasi...ca de trei zile ma laud. Dar ma intorc in forta si atunci sa vedeti voi...
Apropos, stiti ce e un capcaun?...Un om care pune capcane...logic, nu?
Carmen asteptm povesti si poze de la ziua lui Alex.
Noapte buna,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Ziua buna si de la mine!

Si vin si eu cu o veste mare: de maine incep "muncile" , deci la interviu mi-a mers super bine. Multumesc pt pumnii stransi! Mi-e frica tare tare, caci pana acum nu am predat niciodata (postul meu e de prof. de lb engleza) si mai ales la cei mici. Imi pare tare rau ca nu am fost inspirata si nu mi-am cumparat materiale din Iasi (dar nu m-as fi gandit niciodata ca o sa prind un post de genul asta aici) , caci am inteles de la asistenta mea ca profesorii de engleza care au predat inaintea mea au avut un munte de carticele, dvd-uri, autocolante, planse etc. Acum profit de zilele libere pe care le am si incerc sa imi fac si eu cateva materiale si sa nu ma duc acolo ca luata din oala.

Sper din tot sufletul sa fie bine si sa nu fim dezamagiti (nici eu, nici angajatorii, nici parintii, nici copii).

vreau sa urez si eu LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza acum ziua numelui, sau cea de nastere.

LA MULTI ANI ALEX (pui de carmen_l), sa cresti mare si sanatos si sa iti bucuri clipa de clipa parintii!

LA MULTI ANI CARMEN SI ILINCA!! Sa fiti sanatoase si iubite!

LA MULTI ANI GABI(acvi), mamica de 2x de copii frumosi ! Tot ce iti doresti sa ti se implineasca! Bine ai venit acasa!

GabiG am primit si eu mailurile cu cele 3 carti. multumesc mult! Felicitari pt articol si ....la mai mare!

O zi frumoasa in continuare !

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput