Iasule, mandra cetate! (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Neata fetelor!!!Multumesc mult pentru sustinere ,incurajari si informatii.Asta noapte am dormit binisor desi m-am culcat stresata sa nu ma apuce durerile in miez de noapte!!!
Danna si mie imi place TImeea dar baietii mei s-au obisnuit cu Andreea si Andreea-TImeea nu merge deloc ,sotul ma combate ca nu am gasit pe site-urile cu nume de copii semnificatia numelui..ceva vag ca ar veni de la TImotheia care inseamna in onoarea Domnului,deci o prea deosebit si rar.Antonia nu le place la nici unul...desi mie imi place cum suna si as fi votat pt ANdreea-Antonia.Ufff mare dilema..parca vad ca punem cu totul alt nume.
O zi placuta ..ca racoroasa vad ca e!!!
Gabi 39+ si Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

TOt eu..
Carmen, multa sanatate si pupici lui ALex!!!
Danna cunosc sentimentul..si eu... la ambele sarcini era o epidemie de burtici in jurul meu..unde ma intorceam mai auzeam pe cineva ca-i insarcinata asa ca de cite ori incepea o perioada de astfel de vesti ...punea stresul stapinire pe mine.La Alex a fost comic tare ca amicii nostri cu care ieseam saptaminal in oras tocmai aflasera ca vor avea un copil si ne bateau ca cap sa facem si noi sa mai putem iesi impreuna....iar noi ..nu ..ca mai aveam datorii la apartament ,mobila ioc..alte preocupari...ca dupa citeva zile sa aflu..ca si eu eram insarcinata!!!Intre copiii nostri e o diferenta de 1 luna jumate.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

NEATZA!

Mi-e un somn, probabil de la vreme si nici cafea nu beau, poate imi ofera cineva un pahar de Pepsi

Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI Adriana, Ionika si Ralucami! Sa fiti fericite si sa va bucurati de familia voastra!

Acvi, nastere usoara si un bebe sanatos, mancacios si somnoros!

Azi am citit in ziar ca s-a deschis primul spital privat din Iasi, specializat pe pediatrie www.pedilife.ro Este pe Vasile Lupu, cum se urca din Bucsinescu, la aceeasi adresa ca si Sanoptic. Nu stiu altceva de el, dar este bine de stiu ca exista si asa ceva.

Danna, a fost sotul meu cu Stefi sambata dimineata pe la voi, dar nu era nimeni. Si culmea ghinionului a ramas si fara benzina in drum spre casa (avem plutitorul stricat si punem benzina dupa ochi). Aveti un program de functionare?

Fug inapoi la treaba. O zi buna, buna va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Hello,
Ei bine, nu mi-am rupt degetul doar e foarte lovit - turtit ( turtit spune Alex, lovit spun eu si dr.)In fine, aseara dupa ce am primit confirmarea ca nu mi-am rupt degetul, am fost pe la Hala sa fac ceva cumparaturi si cand l-am pus pe Alex in cos , mi-am prins doua degete de la mana... tot pe partea stanga - ca si intepatura de viespe si ca si degetul turtito-lovit. Happy day ziua de ieri.

Gabriela vreau si eu carticelele please. Multumesc. Pe gmail sau pe yahoo, de preferinta pe amandoua ca vad ca amandoua site-urile merg de un timp prost.

Andreea, sper sa nu fie necesar sa aflam ce servicii ofera clinica respectiva insa bine ca exista! Numai cine nu a stat in spital la Sf. Maria nu stie ce conditii de sheet sunt acolo - scuzati expresia. Si mai si cotizezi din gros, ca deh e pt copilul tau. Multumim pentru informatii.

Acvi succes si bafta! Hotaraste-te ce nume pui copilei ca asa s-a trezit Aelx cu 3 nume, ca noi voiam Alexandru si Mihai si s-au bagat si altii cu idei multe si neinformati fiind... are 3 saracul copil, de nu ii incap pe acte.

Dana, apa de la robinet e total nesigura. Mai bine o fierbi inainte si faci ceva ceai sau stiu eu ce altceva... Noi de 10 ani folosim apa plata, de cand ne-am trezit toti cu lamblia si cu stari de rau... si am luat fasigin atunci de nu stiam ai cui suntem. E proasta apa de robinet... o folosesc la gatit fiindca dupa ce fierbe bine-bine
banuiesc ca nu mai are ce rau face.

pa, back to work.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Fetele, multumesc pentru urari. Scuze pentru intarziere dar nu am avut net pana azi.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor, dati un feed-back, ca sa stiu daca ati primit cartea.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Am primit mail, merci mult mult; nu am verificat inca continutul dar sunt sigura ca e ok;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Salutare fetele!

Cam liniste prin zona!

Carmen,da' io n-am pomenic nic de maritat! Scuze,daca am zis ceva nelelocul lui!

Dana,nici noi nu mai bem apa de la robinet de mult timp.Numai la gatit.Dar n-am observat sa-si fi schimbat mancarea gustul!

O seara placuta!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Gabi saru-mana!!!!Am primit si citit...prefata :))) doar, dar mai am timp o luna(sper) pana vine gagalicea pe lume!!!
Al meu sot cauta un teren de 1000 mp undeva la sosea pt un depozit..aveti idee de unde sa ne apucam sa cautam?ca la agentii imobiliare nu prea vrea.Multumesc anticipat pt orice informatie.
Carmen bine ca nu e rupt!!!!!
Eu beau apa de la robinet doar in cazuri extreme cand mor de sete si nu am nimic de baut in casa...in schimb gatesc cu ea.fara sa o fierb in prealabil foarte mult.
Darria pe unde esti?Te solicita strumfita?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor, am inteles ca astazi la 9, acvi va fi operata sa o aduca pe Timeea sau Antonia sau Andreea pe lume. Sa ne rugam pentru ea sa aduca pe lume o BB-ita sanatoasa si sa se refaca repede.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput