Iasule, mandra cetate! (38)
Raspunsuri - Pagina 10

ralnied1 spune:
Salutare!
Spuneti-mi si mie, va rog, Policlinica nr 1 este cladirea aia mare de langa Spitalul Spiridon? Si este pe acolo vreun cabinet de Medicina Muncii? Stiti ceva?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

mariussimiuc spune:
Gata,am reusit si am scapat de bani!
Carmen,daca treaba e urata si nu poti merge mai bine sa te vada un medic. sa treaca buba!
Roxana,as vrea si eu asa niste parinti.Dar din pacate ei sunt destul de departe si nu pot sa am pretentii.Mi-ar fi cu pacat sa spun ca nu ma ajuta in alte probleme.
Va pup
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

l_carmen2003 spune:
Gabriela, nu am uitat dar parca ramasese pt ora 17.00, nu?
Astept sa vina contabila si apoi te sun. Pot pune piciorul in pamant insa imi trebuie ceva timp sa ma incalt - am scos piciorul din pantof sa vad in ce stare e degetul si acum regret.
Trebuie sa ajung sa ma vad cu a mea contabila si apoi cu cineva prin zona garii. Asa ca daca mai ai timp poate ramane totusi pe azi, daca nu pe maine si mai vorbim la telefon. Da... cred ca mai bine vorbim la telefon.
Mihaela, problema nu e de mers ci de calitate a mersului.Merci.
Pa.

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Mihaela, problema nu e de mers ci de calitate a mersului.Merci.
Pai la o fata asa frumoasa ca tine nici nu se mai pune problema de calitate a mersului.

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

l_carmen2003 spune:
chiar ma gandeam daca haladuiesc de una singura pe aici ca azi chiar am stat lipita de pc si am facut diverse chestii fara chef. si am vizionat DC.
va rog frumos, as vrea si eu cartea aia despre copii despre care vorbeau dana si cu adriana. please.
mihaela, cat sa mai astept? ca sa ma mai marit o data nu vreau imi e bine cu sotul de acum si nu il schimb in ruptu'capului. in fine sigur nu e rupt degetul ca vad ca pot pune piciorul in pamant dar asa e cu ghinionul.
pa ca a venit sotul meu si plec acasa la Alexul meu drag. pupici.

l_carmen2003 spune:
in caz ca nu v-ati saturat inca... ma poate ajuta cineva? caut o invatatoare iesita de curand la pensie care sa vrea sa lucreze cu un copil de clasa I-a acasa. as prefera sa nu fie f. in varsta ca sa nu se simta obosita si agasata. multumesc. e pentru o familie f serioasa.
multumesc inca o data.

GabrielaG spune:
Mai fetelor, am si eu doua carti trimise de pe forumul nostru de o forumista draguta. Daca va intereseaza vi le trimit. Ele se numesc: "cand apare copilul" si "intelege copilul". Prima e scrisa de Dolto...adoua nu stiu. Daca sunteti interesate, trimiteti adresa pe pm si vi le tirmit.
Pupici,
Gabriela si baietii
Edit: Carmen, tie ti le-am trimis pe gmail.

ralnied1 spune:
Gabriela, iti trimit adesa pe PM, le vreau si eu. Saru'mana!
Revin: Policlinica nr 1 este cladirea aia mare de langa Spitalul Spiridon??? Si este pe acolo vreun cabinet de Medicina Muncii?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Danna_36 spune:
Carmen, cartea de care vorbeam eu se numeste "totul se intampla inainte de 6 ani", o am pe comp de la firma unde nu am insa internet, deci nu o pot trimite pe mail. iar Adriana e in concediu la Piatra neamt...sper sa se ti-o trimita una din fetele care au primit-o la randul lor de la Adi.
Apropos de degete rupte, eu am reusit performanta de a-mi rupe degetul mic de la piciorul drept. Era vara, purtam sandale si cand am dat sa urc pe trotuar, care trotuar era spart si avea un fel de streasina, mi-am agatat degetul mic...Eram la fundatie cu al meu proaspat (pe vremea aia) sot si m-a dus imediat la urgente de unde am iesit cu gips pana la genunchi in doi timpi si 3 miscari...Carmen, poate tu nu ai reusit (si iti doresc asa sa fie), dar uite ca se poate oricat de hilar ar parea...
Gabi, pune mana si condu daca ai ce si mai ai si carnet.Mie imi pare rau de tot ca nu am facut scoala cand eram tanara, mi-ar fi fost de mare folos acum. Ma ia cu jale cand trebuie sa plec undeva, Florin nu e, (sa ma duca el) si trec frumos pe langa masina parcata in fata blocului si ma duc cu maxi-taxi...Of, de ce n-oi fi facut scoala cand aveam 18 ani? Acum nu mai pot, sunt prea constienta de pericole. Pur si simplu nu pot, sa nu credeti ca nu mi-am pus problema...
Acvi, da, a trecut timpul repede...imi amintesc cand ne-ai spus de sarcina...tu si apoi Paula...si in timp ce voi va bucurati, eu tremuram...eram in "intarziere" de vreo 10 zile si ma gandeam ca oi fi patit-o si eu si mi se facea rau de-a dreptul...Abia dupa ce am aflat ca eu n-am nik am avut puterea sa ma bucur pentru voi
Iti tinem pumnii si te asteptam repede inapoi, in formatie largita
Timeea imi place mult, e mai rar la noi...Conteaza votul meu?...
Raluca, Policlinica mare, sau Policlinica nr 1, sau Policlinica Spiridon...aia e, cea de langa spitalul mare, spitalul nr 1 sau spitalul Spiridon, cum vrei sa ii zici...
Fetele, de cateva zile bune, eu nu mai pot bea apa de la robinet, are un gust infect, de mucegai...Ati simtit ceva? Eu un timp am zis ca mi se pare, dar am constatat ca si la firma si acasa apa are acelasi gust...Hai ca de baut beau plata, dar mancarea? Macar pt facut mancare o fi buna?
Primavara 2006

GabrielaG spune:
Dana, eu de cativa ani buni nu mai beau apa de la robinet, din motive de mucegai. Mancarea o fac cu apa de la robinet, ca na...nu se simte la gust.
Si uitandu-ma acum mai bine, am vazut ca am si cartea de care zicea Dana, "totul se intampla inainte de 6 ani", trimisa tot de o fata de pe forum.Daca doriti, trimiteti adrese pe pm.
Pupici,
Gabriela si baietii
PS. Raluca ti le-am trimis pe toate 3 pe ambele adrese.
Si sigur gasesti medic de medicina muncii la policinica mare. Daca nu, pe str V. Alecsandri, cum cobori de la univ de medicina si farmacie spre piata unirii, langa TNT pe dreapta o sa vezi un cabinet al unei dr. de familie si ea e atestata si pe medicina muncii. D-na dr. Diaconu Adriana se numeste.
Succes.