Iasule, mandra cetate! (38)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
lacrabaciu spune:
Bafta multa si curaj pentru acvi ... o zi buna pentru noi toate iesencele ... pe mine ma doare coloana cumplit; Pokemonul meu ma rupe noaptea ... suge din diverse pozitii si mie mi-e frica sa nu se trezeasca si de aceea accept iar dimineata nu ma mai pot misca ...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Danna_36 spune:
Pai daca e vorba de ora 9, inseamna ca BB a sosit deja! Acvi, multa sanatate, putere, rabdare si...laptic!
Gabi, am intrebat de spatii, nimic bun: unul mic in Lunca Cetatuii si unul mai mare, dar scump in Pacurari pe langa centrul de afaceri (spatiu comercial, nu apartament). In legatura cu depozitarea de mobilier, azi ma vad cu asociata, pana acum a fost plecata din oras.
Andreea, imi pare tare rau ca nu m-a gasit sotul tau sambata. Am ajuns mai tarziu, am lasat fetele sa doarma mai mult ca era sambata si nu mi-am inchipuit ca vom avea vizitatori asa matinali. Mi-a spus si paznicul ca a venit un domn cu o fetita la 8 si ceva...Of, stau de dimineata pana seara zile intregi si nu intra nimeni si odata imi iau libertatea de a veni mai tarziu si uite ca vine cineva...Fix conform legilor lui Murphy...Zau ca imi pare rau, sper sa mai veniti...Intre 9 dimineata si 6 seara este deschis...
Despre apa de la robinet: eu mai obisnuiam sa beau, mai ales la firma unde era rece si buna. Stiu ca nu e recomnadata, si noi facem ceai si bem in loc de apa, avem mereu si apa plata si acasa si la firma. Voiam insa sa stiu daca are si la voi gustul asta de mucegai, sau mi-au mucegait mie brusc tevile...Dar daca nu o gustati, de unde sa stiti?
Soni, unde esti? E drept ca te citesc prin alte parti si stiu ce mai faci, dar te astept si aici
Primavara 2006
GabrielaG spune:
Dana, multumesc mult, se pare ca aproape am rezolvat si cu spatiul si cu depozitarea.
De unde stim gustul apei? Se mai intampla sa se termine la serv de exemplu si mai iau si cate o gura de apa de la robinet,..bleah...
Acum am vorbit cu sotul lui Gabi, s-a amanat pe maine, asa ca probabil o sa intre ea sa ne dea vesti.
Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii
mephala30 spune:
Acvi, nastere usoara, bebe sanatos si papacios!
Carmen(34+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
adi69 spune:
Salut la toate fetele,bun venit celor noi..
La multi ani Ionika,La multi ani Ralucami...!
M-am intors.Mi-a iesit pe nas.Trei zile a fost super,dupa care ...am stat prin spital(la Piatra) cu sora mea.A facut accident vascular cerebral cu semipareza dreapta.Acum e la neuro la noi.Si-a mai revenit,poate merge dar nu poate misca mana dreapta.Face alte ananalize..perfuzii..controale..etc.
A avut noroc ca am dus-o repede la spital si i-a bagat perfuzii cu niste solutii de diluare a sangelui si nu mai stiu ce si n-a explodat vasul de sange.
Iar azi m-a sunat mama si mi-a spus ca bunica (84 ani) a cazut asnoapte in casa si ca acum e la terapie intensiva la cardio la Parhon.Cu tub bagat prin vena de la gat pana la inima ,sa ajute inima sa bata.
Trag cu bolile si spitalele anul asta ..intai eu ,apoi Catalina,sora,bunica...oare se opreste aici?
Va pup si va doresc multa sanatate!
Adriana
papa-bun
GabrielaG spune:
Adi, bine ai revenit!
Se pare ca e un an mai prost pentru tine, dar trebuie sa crezi cu tarie ca totul se va rezolva cu bine pana la urma.
Sanatate multa surorii tale si bunicii,
Gabriela
ralnied1 spune:
Bine v-am gasit!
Ieri nu am reusit deloc sa intru aici. De vreo cateva zile nu am stare deloc. Nu ma simt in apele mele. Nu stiu ce se intampla.
Gabriela, nu pot intra pe mail deocamdata sa verific. Dar oricum iti multumesc si daca nu este in regula, te anunt eu mai incolo, cand voi avea acces la net la noua locuinta (sper luna asta!).
Si iti multumesc tie si Danei pt informatii. Pana la urma, eu nu de un medic de Medicina Muncii aveam nevoie:(. Ci trebuia sa umblu la comisia aia de expertiza medicala, pt prelungirea certificatului medical al mamei, peste cele 90 de zile regulamentare. Intre timp am aflat ca aceasta comisie este in prezent la Casa Judeteana de Pensii, undeva pe lateral la etajul I (poate mai intereseaza vreodata pe cineva, desi nu va doresc!). Astazi am fost acolo si m-am interesat de toate aspectele. Momentan trebuie sa astept sa vina din concediu contabila de la firma unde a lucrat mama, sa imi dea o adeverinta. Si am inteles ca pana luni nu se poate face nimic.:(
Maine ne ducem dupa carje si ma rog din tot sufletul sa reuseasca mama, cu ajutorul lor, sa se ridice din pat si sa mearga un pic, macar, prin casa...
Acvi, tinem pumnii si facem galerie pt tine si pt micuta!!!!!!!
Dana, cred ca iti fac si eu o vizita intr-o zi, dimineata, ca tot m-ai invitat . Dar numai sa nu fii ocupata! Si sa reusesc sa gasesc sediul!!! Am chef sa mai ies din casa. Am ajuns la concluzia ca am fost prea mult timp gospodina! Imi ajunge!...
Adriana, multa sanatate surorii si bunicii! Si nu doar tu este cu spitalele anul asta! Din pacate! Si la noi situatia este cam la fel...:(
Mai vorbim!
Pupici!
PS-- pe 27 august, Casa Sindicatelor, orele 19: Valurile vietii (Fuego, Irina, Nicoleta Voica, Corina Chiriac, Mioara Velicu)...
-- A venit iar circul Columbia in Iasi...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Gabriela, ai mai rezolvat cu spatiu? Daca nu, zi-mi exact ce vrei (spatiu--suprafata; apartament -- cate camere, garsoniera etc?), zona, pret, perioada. Si poate iti trimit niste numere de tel din fisierul de inchirieri... Sau poate te pot ajuta cu un anunt la Inchirieri caut, daca imi trimiti un text (cel mai bine pe Messenger sau pe PM, nu mail-- ca nu pot verifica, momentan)!...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Buna buna!
Acvi,o nastere usoara si o bebelina sanatoasa si papacioasa!Imi aduc acum aminte ce de emotii aveam in dimineata cand am mers la spital...
Adi,bine ai revenit! Tare as fi vrut sa-ti spun sa-ti fie de bine concediul! Dar se pare ca nu ti-a fost tocmai bine.E bine totusi ca totul s-a rezolvat pana la urma.Sanatate multa surorii tale!
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Cine ma ajuta cu un sfat? Cutia mea de paine (din lemn) a prins miros de mucegai.Cu ce pot scoate acest miros? Am incercat cu otet,dar n-a iesit.
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc