Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Seara buna fetele,cam liniste p'aici,asa ca m-am gandit sa scriu si eu poate trecem iar pe prima pagina.
Eu m-am calmat de tot,ca ma apucase si pe mine febra pregatirilor psihice pentru bb2,asa ca Daria poti sa ma scoti de pe lista mamicilor din 2008!Asta este, astept vremurile cand am sa devin bunica sa-mi cresc nepotzii.
Leloo, cand te aud cum povestesti de reacomodarea lui Stefan cu bunicile, deja ma apuca durerile de cap,nu stiu ce-oi face si eu de la sfarsitul lui august,o sa fie tzara plangerii.
Roxi,la cat de frumos este Pat cred ca si fetele stau de buna voie la pupat!!!
Fetele care cumparati paturi noi pentru pitici,spor,eu m-am linistit,il fac si zestre cand s-o marita ca am incercat aseara si incap linistit 2 persoana,va trimit si dovada
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gorodeii/detail?.dir=b1b6re2&.dnm=a93are2.jpg&.src=ph
si inca una, cu un un mare fan"ghitza,t'astept deseala la poltiza"
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gorodeii/detail?.dir=b1b6re2&.dnm=15cfre2.jpg&.src=ph
pupici
schimbul 3 sunteti ok??

gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Mai ce liniste pe aici.
Numai de pe pagina a doua va culege lumea.
Adela lasa gandurile ca nu fac bine, gandeste pozitiv totul va fi bine.Pupam Angelina.
Si pe fana Ghita o pupam, caci tare dulce este.Chiar ioana sti daca pustoiaca aceea Cleopatra parca mai are vreo melodie ?
Roxi cum a fost intalnirea, nu ne-ai spus nimic.
Cu Monica si Maria te-ai intalnit?Dar cu Roberta. Cine mai pleca la mare, daria parca tu, dar vad ca tot la birou esti.
hai ca uite maine e vineri, deci gata weekendul.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata mamicute dragi. Hai scularea, sau iar nu ati dormit bine azi noapte?
Uite am facut cafeaua si va las sa o savurati in liniste.
Pupici si weekend placut.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Hai ca ma servesc eu ca azi am fost matinali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
mai schimbul III....noroc cu Liliana ce mai semneaza condica...rushinicaaaa!!!1 hai la apel diseara ca altfel trecem la absente, ok?
Ioana beton zestrea...e numai buna de pus la maritat!
Lia cum sunteti, a mancat Danut?
Liliana vreo veste de la mama ta? sper ca e mai bine!
de intalnire ce sa va zic, a fost super, cupii s-au jucat frumos si cuminti impreuna cu fetele care au grija de locul de joaca....si parintii au stat la barfa! asa.....mai da! avem si poze spre exemplificare, le pun imediat!
va urez o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hai ca am pus pozele....enjoy!http://community.webshots.com/photo/552684412/2957107970088100014lDVGVJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intru pe scurt sa va doresc vacante faine, spor la treburi si

tuturor puilor ce urmeaza sa-si serbeze cei 2 anisori !!!

Tineti-ne pumnii sa ajungem cu bine (nu stiu dc, mi-e groaza de drumul asta acuma) si sa ne "vedem" cu bine prin 20 august

Merg sa admir pozele Roxanei

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, vin si eu la apel daca a mai ramas ceva cafea...
Iar ma oftic ca de aici nu pot vedea pozele Roxanei...dar le-am vazut pe ale Ioanei - mortale! Auzi dar cum au incaput in patul ala ca pare sa fie din ala pliant - sau ma insel eu?
Daria - concediu placut si lasa grijile cu drumul - va urez sa ajungeti repede la Cta!
Pe la mine astazi e liniste...ma mir si eu!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

M-am delectat cu poze de dimineata (cu Maria de la Iasi si Patrick si Luca), v-am citit si incerc sa dau si eu un mic raport.

Pana nu uit, am pentru Mitzura o propunere. Te plangeai ca Tudor nu face nimic fara tine, la fel este la noi, in special la culcare. Daca nu este mami este scandal. Luna aceasta sta sora mea la mine (pana se muta in noul apartament) si de 2 seri Stefi este culcata de tati si de cumnatul meu. Cu 10 min. inainte de culcare eu dispar din peisaj (ma duc la bucatarie) si "tatii" o iau pe Stefi cu avionul si merg la dus, apoi pregatesc copilul de culcare (masat, cremuit, pus pampers, imbracat, spus rugaciunea), o pun pe Stefi in pat, ii dau laptele si gata. Bineinteles Stefi intreaba de mami, mami este la servici, domnisoara nu comenteaza si se pregateste de nani. Ea nu adoarme prea usor, dupa lapte mai primeste 50-100 ml de ceai, daca mai vrea mai primeste si supliment de lapte (adica ma duceam de cel putin 3-4 ori la ea pana adormea), daca venea tati si nu eu era circ. Numai ca de cand nu ma vede deloc la culcare, chiar daca ma striga si se duce tati sau cumnatul ii spun ca eu sunt la servici si gata nu mai plange. Eu chiar ma distrez cu sara mea (naste tot in noiembrie) ca pe bebe il va culca tati. Nu stiu, poate incerci si tu, daca nu te poti "ascunde" in bucatarie sa te duci la o vecina si sa-l lasi pe tati singur sa-l culce pe Tudor. Au mai fost vreo 2 seri, in primavara, cand eu am avut mult de lucru si am stat la servici pana tarziu si tati a fost singur cu Stefi si a culcat-o fara probleme. Iar in legatura cu gandurile negre, vei vedea ca totul se va aranja OK la toamana. Pupici si tie si lui Tudor si bebelinei.
A, si Stefi este foarte atasata de burtica surori mele, o mangaie si ii da pupic si stie ca bebe creste acolo inauntru.

Liliana, nu ai inceput concediul? Nu ar trebui sa dormi?
Multa sanatate copiilor bolnaviori!

Am inceput mesajul la 10 si-l trimit la 12!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

ca la mine e nebunie. Nu stiu efectiv ce sa mai fa, ce sa mai cred, cum sa ma comport. Danut e in crize. A mai avut o asemenea atitudine luni toata ziua si noaptea mi-a facut febra, deci asa mi-am explicat de ce a fost iritat si agitat toata ziua....Azi a luat-o de la capat, s-a trezit la 8, a cerut lapte, s-a miorlait la taica-su sa-l duca la plimbare cu masina, taica-su l-a convins ca tre sa mearga la servici insa. Asa ca a ramas magareata pe mine. N-a mai avut rabdare sa manance nimic, i-am luat la pachet rapid un sandwich cu branza si un crenwurst. Afara a avut numai fasoane, ca vrea la copii, dar ce copii sunt treziti la ora 9 dimineata si deja sa fie si afara? S-a enervat, s-a opus la tot ce vroiam sa fac, tot pe dos a fost. la 11.30 satula si obosita, l-am adus acasa, oricum ciugulise doar dintr-un capat de sandwich si un pic de cremwurst. Bea apa in nestire. N-a vrut nici pranzul. Cere iar sa stau nedezlipita de el, sa ne jucam cu toate cele. Degeaba ii explic ca doar fug pana la bucatarie sa arunc ceva in oala cu zbiara si miorlaie si plange. A baut iar lapte ca mancare nu vrea. Si mai cerea in continuare dar am spus ca nu mai este. S-a pus iar pe miorlait, asa ca acum in cele din urma dupa ce mi-a tocat nervii secvential si inginereste a adormit .... L-am intrebat daca-l doare ceva, zice ca nu. Nu mai stiu ce sa-i fac, zau, nu-l recunosc, din copilul intelegator si vesel si usor de distrat si de intretinut si afara si in casa am aici un mic nevrotic, irascibil, plangacios si care pare sa nu mai stie sa se coordoneze intr-o joaca, intr-o activitate de unul singur si nici macar cu mine n-are rabdare sa se joace, e si violent ca se repede sa-mi arda palme unde apuca. Daca nu-si revine nici cand se trezeste il duc la medic sa-l consulte ca n-am chef de surptize neplacute in weekend

M-a terminat si fizic si psihic, imi vine sa urlu deja si nu stiu cum m-am abtinut dar asa-mi venea sa-i dau niste palme sa-i sara dracii sau ce o avea. Orice, numai bolnav sa nu fie ca o iau pe campii.
pupilici

ps. si acum nu mai are scaun deloc, azi e a doua zi fara scaun deja. Sa nu-i mai dau regim oare, deci fara mancare cu orez si fara lapte HN? il trec la normal?

Mergi la inceput