Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

lia hahahaha bine ai venit printre noi. eu am chestii din aseta zilnic asa ca....sfaturi nu posed. nervi de otel, atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

aaai maaaaa, al meu e genul de cuminte, l-am tot laudat cand a fost vorba. Ce e cu el acum? ca eu am incercat deja toate variantele si nu merg, n-am chef sa-i tot zic "nu" toata ziua, il duc la cresaaaaaaaaaaa!!! poate are nevoie de copii si nu are rabdare pana de craciun cand ar trebui sa-i vina fratele/sora.
Io am lichid amniotic deja diminuat sunt in stres maxim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Lia, vorba Roxanei - welcome.... Tu macar te poti intelege cu el in sensul ca daca il intrebi ceva, stie sa iti raspunda, dar Stefan care nu vorbeste o boaba si nici nu stie sa-mi spuna sau arate una alta, iar el asa se comporta tot timpul? Sa vezi cind nu ii fac pe plac ce crize il apuca de ma trage de par si i se umfla o vena pe git de zici ca-i plesneste... Dar eu ma inarmez cu rabdare, il pup si ii mai explic inca o data ce trebuia sa fac asta sau aialalta...si daca tot nu se potoleste eu cedez, il iau in brate (ce de obicei asta il potoleste) si imi fac treaba asa, cu maimuta agatat de gitul meu...
Ce sa mai zic cind aud de culcat copilul la modul - il pun in pat, ii dau laptele si sting lumina...imi e o ciuda...al meu nici macar biberonul nu si-l tine singur daca va puteti inchipui - in schimb ma tine pe mine de mina cit timp bea laptele....

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabitza iubita nu te stresa, cu tinutul laptelui este clar fason de mamos. daca lesina dupa lapte si nu i-l tii presupun ca face ca toate animalele de la circ, nu?
Lia toate avem aceste probleme cu piticii. (cine are copil cuminte se esclude ca putini sunt asa)daca al tau fuse cuminte acu are o perioada proasta. n-ai ce sa-i faci, 'st ai nostri si pace buna. crezi ca noua nu ne vine sa urlam si sa ne dam cu capu' de pereti cand fac de vecinilor le vine sa cheme protectia copilului???? da tacem si inghitim si o luam cu frumuselu' ca altfel nu se poate.

Mergi la inceput

sunt debusolata rau, eu cred ca m-am obisnuit rau cu copil intelegator. Deci cu el chiar ma puteam pana mai deunazi intelege fain. Negociam si iesea bine pt amandoi, acum niet comunicare, eu zic eu aud, el urla tot eu aud. Parca nu recepteaza nimic. E cu fundu-n sus intruna. Daca nu e sa coaca ceva atunci eu zic ca ii lipsesc copiii. Are aici o trupa de 5 copilasi de 2,5 ani, si 1 an si ceva, unul dintre ei, cu care se intalnea zilnic la joaca si dimineata si seara. Ei bine acum au plecat la bunici toti si el a ramas "fara coledzi"....ii cauta de dimineata pana seara pe strada din ochi. Si se intristeaza, se enerveaza, de nu mai ne putem intelege cu el toata ziua

Mergi la inceput

Gabi, cu tinutul sticlei, a facut si Dani la fel, numai ca intr-o zi cand eram franta de oboseala si "pist of" pe deasupra din diverse motive , i-am zis ca daca vrea laptele sa-si ia sticla si i-ampus-o pe noptiera. A stat asa vreo 15 minute pe spate si s-a uitat la mine si m-a bodoganit, eu ma uitam la TV, s-a intins in cele din urma si-a luat sticla, si-a tras un jet de lapte in ochi din tetina ca n-a nimerit gura din prima, a plans, l-am pupat si sters la ochisori si l-am laudat ca e baiet mare si bea singur, si ca mama doar il ajuta sa puna sticla la gurita si gata, a tinut singur de sticla. Urmatorul pas a fost sa-l invat sa nu-si mai dea jeturi de lapte in ochi si pe fata, si am facut asta invatandu-l sa stranga de varful tetinei ca sa nu curga laptele pana si-o baga in gurita. Acum dimineata ii aduc laptele, pun pe noptiera si mai dorm pana termina el sticla. Cand e gata mi-o da, zice "gaca, baboooo" adica gata, bravo

Mergi la inceput

O sa incerc si eu cum zici tu, dar el e cu ambitz' mare si daca il las sa-l ia singur ori se enerveaza si il trinteste pe jos + criza de nervi, ori renunta pur si simplu si nu-l mai conving sa-l maince desi il rog cu cerul si pamintul... Asta e,copil cu personalitate si tac-su imi spune sa-l las in pace ca sa nu-l transform intr-un frustrat (aici ar fi urmat un emoticon cu [aiacareisidaochiipestecap]...), dar pina una alta s-a transformat intr-un lenes... Oricum nici eu nu ma stresez cu asta caci atunci cind ii dau laptele dimineata el sta ciubarit la mine in brate si eu ii tin biberonul si parca ma simt ca atunci cind era mic si tare imi place...asa ca si eu sunt vinovata...

Gabriela si Stefan David
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

fetelor, ce se-ntampla daca am fiert o rosie cu tot cu seminte in mancarea lui Danut? am pus legumele intregi si ca o neghioaba am uitat sa curat rosia si de seminte nu numai de piele

Mergi la inceput

Lia, eu nu am scos NICIODATA semintele la rosii, doar coaja ca asa o scot si la noi (mie nu-mi place...). Nici macar nu am stiut ca exista vreo contraindicatie... Stefan asa a mincat-o dintotdeauna, si in mincare si cruda si nu a patit nimic...

Gabriela si Stefan David
Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

ok, nu ma luati in seama ca iar m-a luat valul remuscarilor ca nu-s mama buna, nu aruncati cu pietre, aruncati un colac de salvare mai bine:)

Mergi la inceput