Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)
Raspunsuri - Pagina 9
leeloo2004 spune:
mitzule, imi confirmi temerile, dar si eu zic ca tine, sa nu ma mai gindesc si vad eu ce voi face cind voi fi in situatia respectiva... oricum sint convinsa ca va fi oricum, dar numai usor, nu!
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
aidi mai fetelor......ca nu-i asa neagra situatia, uite sa va zica implicatele! (io stau pe margina si chibitzez, promit!)
papadie spune:
nu e ma rau dilak, dilak
io o astept la interval pe dorsilia:) pt ca n-o sa aibe fizic timp sa-si faca griji pt amindoi. pot doar sa va consolez pe toate cu urm chestie: la primu copil sterilizezi suzeta scapata pe jos, la al doilea o stergi de turul blugilor, la al treilea o iei de jos si i-o infigi in gura. io am inceput derect cu treapta a doua:) de unde rezulta ca dorsilia care a inceput cu prima treapta o sa faca trei copii. Acu o sa vie si-o sa ma omoare incet si-n chinuri:-) Nu trage dom Semacaaaaaaaaaaaaaa!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
szivarvany spune:
Salutare, mi-ati facut o zi de calvar la birou - a se citi fete acre de la colege - sa para mai faina si m-ati facut sa zambesc pe sub mustati
Io`s tare optimista in ceea ce priveste bb2 pen`ca io consider ca ma stiu deja, deh, io aia care sar ca arsa din toate Si`i tot zic lu`omu` ca va fi suuuper fain cu doo fete.
Daria & Giulia (2004 08 16)
mitzura spune:
Uite de aia ma spetesc eu sa-mi termin socotelile cu lumea de afara (a se citi sa-mi termin doctoratul) pana in octombrie, ca stiu ca dupa aia nu mai am timp nici sa merg la b...a. Asa ca stau tot aici in fata calculatorului si amortesc pe scaun. Singurul avantaj e ca va urmaresc indeaproape.
Dorsilia spune:
buna !
de ieri de la amiaza Danut n-a mai avut scaun moale, de fapt n-a mai avut deloc....ma intrebam daca ii pot prepara pt pranz azi un dovlecel cu orez si mult morcov, asa o mancarica scazuta...sau ii declansez iar dureri de burtica? heeeelp, ce ma sfatuiti ? tre sa gatesc cat doarme
lia
ps.asta a fost copy/paste de la parintii intreaba.....please, sfaturi!!
Dorsilia spune:
merci Roxi, o sa-i fac papica, azi zbiera sa-i fierb un ou....s-a saturat de mic dejun de fotomodel gen banana cu biscuiti simpli
Ieri de foame saracutul a mancat crema de morcovi cu orez si carne fiarta. Azi cand l-am dus afara am observat ca palid, putin incercanatsi tras la fata, probabil de la hranitul asta selectiv. Sper sa nu fi luat paraziti de la copilasii cu care se joaca, o fetita avea. Nu s-au pupat, dar....au schimbat jucarii. Poate ar trebui sa-i fac o coprocultura.
roxanaz spune:
micu dejun poa sa fie paine prajita cu unt si branza, cascaval, etc. cereale si lapte.
normal ca e palid daca nu mananca si a fost bolnav.
edit ca sa zic ca putea sa manance ou fiert tare.
Dorsilia spune:
am intrebat expres dr si mi-a refuzat ideea sa-i dau ou fiert....desi si eu stiam ca rau nu-i poate face...domle asa-s doctoritele ce n-au copii