parinti de bobocei 2006 - 2007 aveti emotii ??
Raspunsuri - Pagina 28
biluta28 spune:
Si noi am inceput scoala cu mari emotii s peripeti.
ROG. sa schimbati la Ana scoala caci v-a merge la 22 si nu 71.
E in clasa 1-a A. Festivitatea a fost ff scurta, s-a cantat mnul si am fost anuntati ca sc. intra in reparatii si programul v-a fi perturbat,
in rest se grabeau la miting (impresia mea)
Azi am dus-o de dim. la careu de unde i-a preluat invat. si i-a dus in clasa. Vineri au trecut si ei pe sub pod de flori iar in clasa fiecare a fost intampinat cu o bomboana si fotografiat. Pe banca au avut manuale si o floricica. Parinti nu au avut voie in sc. nici atunci nici azi. Inv. mi se pare cam ciudata, nu a stabilit nimic a fost tot pe fuga si a spus ca de luni e destul timp sa stabileasca ce si cum.
tOT DE AZI O SA-I ASEZE EA IN BANCI SI LE V-A DA SI UN MIC TEST ; OARE CE VA FI?
uNA PESTE alta Ana e incantata.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
CristinaT spune:
biluta28, felicitari! si eu sunt cam speriata de ce va fi.
Saptamana asta avem si noi sedinta.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
cge spune:
Asa sa va povestesc cum am trait noi prima zi de scoala.
Socoteala de joi seara: trai pe plai vineri dimineata, nu trebuie sa fac pachetel ptr scoala, ptr after school (gustarea de la 4 dup-amiaza), nu pachet ptr mine la serviciu.
Pregatit ghiozdanel, pregatit haine pentru mine si sot (luate de la curatat), ptr domnisoara de la cresa.
Vineri noaptea ma trezesc, ma gandesc ce a trecut dom'ne timpul, avem baiat mare.
Vineri dimineata mai trag un pic chiulu' la sculat, doar e ziua mea libera si totul e pregatit.
Asa ca ma trezesc o data cu copii. Greseala fantastica !!
Anca se trezeste si vrea numai la mine in brate, e in plina adaptare la cresa.
Sotul traieste si el evenimentul la maxim, decide ca el imbraca baiatul, asa ca eu car fata peste tot.
Nu mai timp de machiat, fuga la baie, si iau fondul de ten ca sa il bag in geanta, si sa ma machiez in masina.
Fata in brate, imi ia fondul de ten din mana.
Dau sa caut cheile in geanta, pasez fata sotului.
Si pac ! copilul arunca fondul de ten pe gresia din bucatarie, ne stropeste pe pantaloni,pe pantofi.
Sotul incepe sa tipe ca a facut-o intentionat, Victor si el ca sora-sa e mica si sa nu o certam.
Urmeaza imbracarea nr. 2, plecarea in sfarsit la cresa si apoi la scoala.
Ajungem in ciuda celor intamplate devreme la scoala, dardaim si facem poze.
In sfarsit, apare si colegul lui Victor de gradi si.. incepe festivitatea.
Vorbeste directoarea, reprezentantul primariei, si preotul face o slajba.
Victor si prietenul lui stiu rugaciunile de la gradi, se inchina frumos si invatatoarea ii priveste admirativ.
Brusc se termina discursurile, urmeaza tunelul de flori, boboceii sunt strigati si intra in clase. Imi pleaca baiatul !!! carand buchetul de flori si valiza-ghiozdan pe care eu am tinut mortis sa i-o luam. Parca e Cleopatra !
Ne dau lacrimile, dar nu ne lasam si fuga in clase dupa ei.
Disperata ii spun ca nu imi gasesc baiatul, el era chiar sub nasul meu.
Se asezase in 'prima banca de la usa' adica ultima.
Surpriza, sunt mai multi copii decat trebuie.
Se striga catalogul si Victor raspunde prezent si cand il striga pe celalalt Victor si cand il striga pe el.
Incepe sa planga ca a gresit.
Apoi plecam la o cafea noi parintii.
Copiii au ramas de la 10 la 11.30 singuri in clasa cu invatatoarea.
Le-a aratat scoala, sala de sport, le-a citit mesajul directoarei catre ei (adica regulamentul de ordine interioara), i-a servit cu bomboane si le-a dat cate o insigna frumoasa cu numele fiecaruia, clasa si mascota clasei lor bufnita din Harry Potter.
In sfarsit s-au intors, am plecat acasa.
Victor ne spune incantat ca nici nu a fost greu.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
cge spune:
Partea a doua:
La 17.00, am avut sedinta cu parintii.
Invatatoarea ne-a placut foarte tare, e blanda si intelegatoare.
Ne-a dat orarul la sedinta, ne-a spus structura anului scolar si necesarul de rechizite.
Am dat bani ptr caietele auxiliare, culegeri, ptr paza scolii si ptr fondul clasei.
Am schimbat si noi ghiozdanul, i-am luat unul de spate.
In weekend am serbat domnisoara, a facut 1 an si ne-am chinuit sa achizitionam rechizitele lipsa.
Ieri am facut primul ghiozdan in calitate de mamica de scolar.
Am emotii sa nu fi uitat ceva.
Am avut azi muzica, lb romana 2 ore si matematica.
A iesit un ghiozdan greu, a avut si apa si caietele si schimburile ptr after school.
Sper din tot sufletul sa se fi descurcat.
Dimineata ne chinuim sa manance ceva acasa.
La 10 mananca cornul si laptele de la scoala.
Pranzul il mananca la after school, iar pentru 16, i-am pus un mar si o prajiturica Seven Days.
In primele 2 sapt., invatatoarea ii asteapta in curtea scolii la 8 fara 10, se incoloneaza si apoi urca in clasa.
Poze avem si noi, dar inca nu le-am descarcat.
Pupici si pe curand,
Cristina,
Sefii Casei
cge spune:
Am vazut numai scolarei frumosi si emotionati.
Lala, e ok noul titlu al subiectului nostru.
Andreia, bafta Biancai la After School. Sunt sigura ca nu vor fi alte probleme, in afara de cea cu gecile.![]()
OanaGabriela, rabdare multa.
Sunt sigura ca peste cateva sapt. nici copiii nostri nu vor mai spune ca nu asa de greu.
Am inteles ca in conformitate cu programa scolara in primele 2 sapt. nu vor scrie.![]()
Cristina,
Sefii Casei
Lala_D spune:
Am mai trecut un hop ![]()
Azi am luat scolarul si avea pe uniforma o bulina alba .Cand l-am intrebat ce e cu ea mi-a raspuns mandru ca a raspuns bine si a primit-o de la doamna 
Acum sper ca asta-i si realitatea ![]()
Ia asezat in banci si este in banca a doua de la geam cu o colega de la gradinita . Sunt fericita de alegerea facuta.
Maine nu vor merge in uniforma ci in trening deoarece fac sportul
.
Cand imi faceam probleme cu tinutul minte al temelor , mi le faceam cunoscandu-mi marfa
...cu greu am scos de la el cu ce carti trebuie sa mearga maine la scoala ca nu isi mai amintea
.
Azi , pentru acasa, au de facut propozitii dupa primele imagini din abecedar.
Piticul a fost fericit deoarece la povestit este maestru.
Cge ce aventuri ati avut in prima zi ![]()
O zi excelenta tuturor !
Lala.
cge spune:
Si Victor are sport maine prima ora.
Dar dupa se va schimba in uniforma: curea, cravata de unul singur.
Cam complicat.
Felicitari ptr bulina. Tineti-o tot asa !
Cristina,
Sefii Casei
simonasirbu spune:
Buna!
Am inceput si noi scoala astazi- vineri nu am fost pt ca vorbisem cu doamna si ne-a anuntat ca nu se duce, din cauza mitingului.
De dimineata s-a trezit singur, isi pusese ceasul sa sune la ora 7.
A mincat niste cereale cu lapte si s-a imbracat singurel, cu un mic ajutor din partea lui tati. Am fost gata la timp, chiar am plecat cu 5 minute mai devreme decit ne-am propus.
La scoala i-a strigat doamna pe rind, i-a aliniat si au intrat in clasa, trecind printr-un culoar de flori; a zis ca pot sa intre si parintii pentru citeva minute; am uitat sa precizez ca am reusit pina la urma sa fim la doamna la care voiam :))
Azi la ora 18 avem sedinta, atunci o sa ne spuna mai multe...
Am sunat acum acasa si am vorbit cu Andrei, era foarte incintat, mi-a zis ca la scoala e SUUUPER!
Simona, mamica de Andrei Mihai
Iata citeva foto:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sirbusimona/my_photos
zana spune:
Mi-am recuperat copilul, e intreg... a mancat si laptele!
Dimineata avea o figura speriata si mai ca-i venea sa planga cand am lasat-o, doar dimineata avem voie sa intram in scoala, la pranz asteptam in curtea scolii si coboara ei cu d-na invatatoare.
La poarta scolii a plonjat in genunchi, se uita dupa o fetita din clasa II-a , eu caram ghiozdanul...asa ca a avut hamletii rupti
.
Sta in prima banca.
Astazi au povestit despre carti si au desenat rechizitele scolarului.
Si au avut practicanti la ora si musafiri - o clasa paralela cu care vor face excursii impreuna.
Atat am scos de la ea.
La sedinta noi am primit caietele speciale care erau deja comandate(draguta doamna ca ne-a scutit de cautat prin librarii) si ni s-a prezentat orarul,ce carti-caiete punem in ghiozdan(sper din tot sufletul sa nu le incurc!)
Trebuie sa mai cumpar o uniforma , asta a intrat la apa
.
A trecut si prima zi...
mamimo spune:
Ocu,noi suntem la Dna Popa,clasa 1C.
Si noua ne-a placut Dna invatatoare,mai ales lui Radu.Maine la 17 avem sedinta cu parintii,astept sa aflu noutati.
Astazi Dna ne-a spus ca i-a testat si ca aproape toti stiu sa scrie si sa citeasca,fapt ce o determina sa mearga un pic inaintea programei.
M-am bucurat ca nu este genul care sa-i plictiseasca cu liniute si bastonase si ca lucreza cu ei in functie de nivelul de pregatire pe care il au.
La voi in clasa este unul din fostii colegi de gradinita ai lui Radu,se numeste George Varban.
Poate ne vedem prin curtea scolii,mi-ar face placere sa va cunosc.
Succes tuturor piticilor la scoala,sa aiba parte toti de rezultate de exceptie si sa continue sa mearga la scoala cu aceeasi dorinta si placere ca in prima zi!