parinti de bobocei 2006 - 2007 aveti emotii ??
Raspunsuri - Pagina 27
dcop spune:
Salut!
Sunt probabil cel mai nou membru , am o fetita de 5ani si jumatate care anul viitor va merge la scoala, asa ca am citit cu mare atentie tot ce ati scris voi si incerc sa invat din experientele voastre.
Le urez multa bafta micilor scolarei si multe bucurii parintilor lor!!!
mami de dpitigoi
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by helbiIn rest.......a pierdut/sau i s-au "luat" din greseala, 2 geci in 4 zile
In ritmul asta, in 2 sapt. nu mai avem nici o geaca
. Una i-a disparut, alta se pare ca a uitat-o (sau asa cvreau eu sa sper), in Hort. O sa vedem maine daca o gasim!
Andreia
eu imi uitam vesnic echipamentul sportiv in banca! Probabil ca asta ne asteapta pe toti.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
april spune:
Buna mamici de bobocei!
Prima zi de scoala a fost minunata! Plina de emotii din partea tuturor. Doamana invatatoare e incantatoare. I-a vrajit pe copii din prima clipa, si pe parinti, de asemenea.
M-am intors in trecut cu 32 de ani. Aceeasi clasa mica cu scaunele din lemn, cu peretii plini de planse frumos colorate, copii noi, o lume noua, o viata noua si totusi ceva schimbat. Vad toate acestea prin ochi de parinte, nu de elev. Ma trec fiori. Data viitoare cand o sa ma "trezesc" voi fi cu nepotica la scoala!
Simt cum anii au fost nedrepti...au trisat......au fugit mult prea repede.![]()
Andrada e speriata....ii cunosc privirea. O sperie tot ce e nou....la fel ca pe maica-sa ![]()
O lume noua, e etapa noua in viata ei si a noastra.
Acum incepem constructia "casei", asa cum a spus doamna invatatoare.
prima zi de scoala
CristinaT spune:
Buna, am gasit azi in ziar o initiativa nemaipomenita, din pacate nu la noi:
Permis pentru circulat pe jos
Din luna octombrie, 5.000 de scoli franceze vor organiza teste in vederea obtinerii permisului de pieton de catre elevii din clasele mici, relateaza saptamanalul parizian Le Point. Operatiunea e menita sa ii sensibilizeze pe copiii cu varste de 7-9 ani in privinta pericolelor strazii, in conditiile in care acestia incep sa circule singuri. Masura se impune, stiut fiind faptul ca 44 la suta dintre accidentele in care sunt implicati pietoni au loc pe traseul dintre scoala si casa, adauga revista franceza. Dupa sase saptamani de pregatire, un jandarm va aplica testul pentru obtinerea permisului, acordandu-le, apoi, elevilor, in mod oficial, permisele in cursul unei ceremonii.
sursa:
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=162904
mamimo spune:
Buna dimineata!
E cu adevarat prima zi de scoala.
A fost foarte frumos la festivitatea de deschidere a anului scolar,iar momentul trecerii pe sub podul de flori a fost emotionant(pentru noi,parintii).
Radu a fost foarte incantat de scoala,de doamna invatatoare,de noii colegi,dar mai ales de "cadoul" pe care l-a gasit pe banca,o punguta cu plastilina,carioci,creioane cerate,un pix si nu mai stiu exact...,cert e caa ramas impresionat de faptul ca la scoala i se ofera cadouri,si inca din prima zi...Dimineata m-a intrebat daca azi va mai primi alt cadou.
Ocu,cum ti s-a parut doamna invatatoare? Si voi veniti la careu in fiecare dimineata?Nu stiu cum vom proceda cand afara va ploua sau va fi frig.
Lala_D spune:
Felicitari mamici pentru prima zi de scoala
sa aibe boboceii nostri numai rezultate bune !
Azi am plecat la scoala cu carti si caiete in ghiozdan. De abia astept sa vad ce imi spune la pranz ca au facut ![]()
La 6 avem si sedinta cu parinti.
Incet, incet ne apropiem de incheierea primului capitol si ma gandeam ca pentru volumul II sa ii schimb titlul in '' Boboci de clasa I 2006 - cum se simt si ce invata ! '' ....ce spuneti , e ok ?
O zi excelenta tuturor !
Lala.
april spune:
Si noi tot la 6 avem prima sedinta....abia astept.
Azi s-au asezat in bancute cum au vrut. De saptamana viitoare ii aseaza doamna in banci.
Eu am emotii cu toaleta.
De cateva zile tot exersam cum sa faca pipi la scoala. Sunt ingrozita. I-am pus muuuulta hartie igienica sa aiba destula pentru colac. Am incercat sa-i explic sa nu stea pe colac, dar se uda asa. Azi, cand merg la sedinta dau o raita pe la WC-uri sa vad cum sunt.
Eu i-am pus pachetel, un sandwhich. Cred ca de maine ii voi lua un corn sau cuib de viespe, sau ce-o vrea ea. Nu le da corn cu lapte????
Cu uniforma am dat gres.
Se fac uniforme pe scoala. Am si cumparat material pentru sarafan. Mai trebuie sa iau camasute.
Ghiozdanul se pare ca e prea mic
...altul la rand.
Caiete inca nu am luat. Diseara, la sedinta primim lista.
prima zi de scoala
helbi spune:
quote:
Originally posted by CristinaTquote:
Originally posted by helbiIn rest.......a pierdut/sau i s-au "luat" din greseala, 2 geci in 4 zile
In ritmul asta, in 2 sapt. nu mai avem nici o geaca
. Una i-a disparut, alta se pare ca a uitat-o (sau asa cvreau eu sa sper), in Hort. O sa vedem maine daca o gasim!
eu imi uitam vesnic echipamentul sportiv in banca! Probabil ca asta ne asteapta pe toti.
Am gasit acum geaca uitata vineri la scoala. Cealalta i-a fost "luat-o" in timpul orelor de pe hol (acolo au cuierele), asa ca slabe sperante sa mai apara!
ocu spune:
Buna dimineata!
Mamimo,in fiecare dimineata se vor aduna in careu iar in zilele ploioase vor merge direct in clasa.Doamna mi-a placut chiar foarte mult ,cred ca va face treaba buna cu ei.Abia astept sa o iau la 11.45 sa-mi povesteasca, aseara la ora 22 a primit cadou un catel pe care si-l dorea foarte mult!
Pe ea o va lua de la scoala bus-ul gradinitei unde a mers pana acum dar sapt asta merg eu pana se stabileste programul.Toate bune, revin dupa-amiaza.

In rest.......a pierdut/sau i s-au "luat" din greseala, 2 geci in 4 zile
?!