parinti de bobocei 2006 - 2007 aveti emotii ??
Raspunsuri - Pagina 26
CristinaT spune:
La multi ani Darian !!!!
sa cresti mare, sanatos si cuminte!
Lala_D, nici tu nu ai poze??
Eu am reusit sa le incarc.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Lala_D spune:
Frumoasa scolarita ai Cristina !
Eu am o poza cu piciul pe pagina anterioara , uite o pun si aici :
http://i26.photobucket.com/albums/c141/laucos/2005_1112Image0029.jpg
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Lala_D spune:
Intrebare :
- ce le puneti la pachetel copiilor
?
Al meu va manca acasa micul dejun si m-am gandit la varianta cu o napolitana sau un corn la pachetel . O fi suficient ?
Parca nu ar avea timp in 10 minute sa termine un sandwich , plus ca precis s-ar murdari ca un purcelus 
O zi excelenta tuturor !
Lala.
CristinaT spune:
ce mici sunt nu-i asa?
Astazi vom merge la scoala, sa vad cat fac pe traseu, desi voi adauga vreo 20 de minute rezerva pentru inceput. S-a facut frig. Maine dimineata credeti ca este suficienta o gecuta de blugi si o bluzita subtirica. Vor sta si la careu vreo 15 minute desigur.
Lala_D spune:
Cristina dar de ce stau la careu in fiecare dimineata ?
La noi doar la festivitati fac careu, in zilele normale intra direct in clase la 8 fara zece minute . Cel putin asa am inteles .
In schimb nu avem voie sa intram cu ei in clasa
nici la venire , nici la plecare ...ii preluam din curtea scolii.
O zi excelenta tuturor !
Lala.
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Intrebare :
- ce le puneti la pachetel copiilor?
Al meu va manca acasa micul dejun si m-am gandit la varianta cu o napolitana sau un corn la pachetel . O fi suficient ?
Parca nu ar avea timp in 10 minute sa termine un sandwich , plus ca precis s-ar murdari ca un purcelus
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Noi vom avea obligatoriu sticla de apa, un mar si un corn cumparat. Nu cred ca-i pun sandwich. Napolitane nu mananca si nici biscuiti. Ne scuzati acum trebuie sa fiu spion.

CristinaT spune:
quote:
La noi doar la festivitati fac careu, in zilele normale intra direct in clase la 8 fara zece minute . Cel putin asa am inteles .
In schimb nu avem voie sa intram cu ei in clasanici la venire , nici la plecare ...ii preluam din curtea scolii.
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Nu stiu, oricum n-o sa tina mult pentru ca vine vremea urata. Nici noi nu avem voie sa intram in scoala.
CristinaT spune:
quote:
Frumoasa scolarita ai Cristina !
Eu am o poza cu piciul pe pagina anterioara , uite o pun si aici :
http://i26.photobucket.com/albums/c141/laucos/2005_1112Image0029.jpg
O zi excelenta tuturor !
Lala.
E un dulce, sa-ti traiasca!
Alma2006 spune:
quote:
In schimb nu avem voie sa intram cu ei in clasanici la venire , nici la plecare ...ii preluam din curtea scolii.
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Si pe cei din clasa lui Sebi ii ia doamna direct de la careu si tot acolo ii aduce!
Cat despre pachetel eu voi opta pentru un sandwich cu ceva ce-i place.
Iar de purcelusi...ohoho... ne asteptam la o mica ferma
!Sau poate da Dumnezeu si nu o sa fie chiar atat de multi! Acum sper si eu ca tot omu'.
Eu inca sunt linistita pentru ca de-abia asteapta ZIUA DE LUNI!
Imi pare rau ca nu pot pune si eu poze dar nu am un aparat foto digital si nici scaner
! LA MULTI ANI DARIAN!
O zi buna!
helbi spune:
La multi ani, Darian! Mult succes la scoala si sa vii numai cu f. bine sau......nota "1" (asta e cea mai mare nota la noi
......si 5 cea mai mica)
Cristina, tare dulcica Oana! Sa aibe succes la scoala!
Frumoase si emotionante povestile voastre!
Noi de joi mergem la after - schoo si e super incintata! Isi face lectiile, maninca si se joaca acolo. Fac exursii si ce e mai important, are copii mereu in jurul ei. Ea e un copil prietenos si-i place sa fie inconjurata de copii!
A inceput sa scrie si sa citeasca putin. Au facut pe A, L si I, iar la mate de la 1-6. Vad ca merg repejor pt ca mai totii copii stiu deja cifrele si literele.
Azi iesim sa-mi arate drumul de la scoala la afetr-scool sau Hort cum se numeste aici. De maine va merge singura cca juma de ora pina acolo (adica ea si cu inca 4 colegi de clasa, dar fara nici un adult).
In rest.......a pierdut/sau i s-au "luat" din greseala, 2 geci in 4 zile
In ritmul asta, in 2 sapt. nu mai avem nici o geaca
. Una i-a disparut, alta se pare ca a uitat-o (sau asa cvreau eu sa sper), in Hort. O sa vedem maine daca o gasim!
La pachetel ea primeste 1-2 sandwischuri si un fruct, si sticla cu apa. Ei au 3 zile cu 5 ore si 2 cu 4 ore.