parinti de bobocei 2006 - 2007 aveti emotii ??

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Nici aici nu sant serbari de deschitere,dar in orice caz nerabdator era,sculat dis de dimineata si fuguta la scoala, f incantat dar sicur pe el,altii mai cu botic dar el nimic.Bancile erau aranjate in forma de potcoava si pline de copii, parintii primele zile ii pot duce pana in clasa, iar dupa aia doar pana la poarta.
Aveam o gramada de cartii(10),religie,scris citit,engleza,mate,stiinte,geograf,abecedar etc.
El e incantat,chiar mi-a spus ca la gradi e mai plictisitor...v-om vedea pana la sfarsit care pe care.

Ali, mama baietzoiului Enrico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multumesc mult fetelor

April , Cristina , cge si celelalte fete din RO asteptam impresiile artistice ale mamicilor si boboceilor

Azi lui Bogdan ii parea rau ca este sambata si nu merge la scoala

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Vin si eu cu povestea primei zi, sa adunam la un loc toate impresiile.

Dau copy/paste la ceea ce am scris la generatia '99:

A sunat clopotelul!

15 septembrie.
Prima zi de scoala, ne trezim in razele unui soare de vara(ce frumos ceas desteptator!), ne anunta ca va fi o zi superba, asa a si fost.
Repede sa mergem la scoala! Emotii...cum o fi doamna invatatoare? dar noii colegi?
Imbracam uniforma,prindem parul, cine zicea ca fetita mea nu sta sa-i prind parul? incerc un spic de fundite si clame ...a iesit un spic de nu stiu ce.
Bun si asa, punem ghiozdanul...
-Mami, pot sa cobor jos inainte ? sa ma intalnesc cu prietenii .
Ii dau voie, la scoala de peste drum a inceput deja festivitatea , freamat si glasuri de copii.

Iau florile si in sfarsit plecam.
Ajungem la scoala noastra, careul...catedra oficiala, baloane.
Si preotii care deschid anul scolar, doamna directoare si d-nele invatatoare sunt acolo.

Bine ati venit!
“Noi daruim copiilor aripi si ii lasam sa zboare singuri”
Asta scria pe un panou sub forma de carte.
Se striga invatatorii, acestia listele, suntem in clasa I B.

Pacat ca profesorii din nou protesteaza doar clasa I si clasa V au voie sa intre in clase.Restul sunt asteptati luni.

Inima bate din ce in ce mai tare...
-Vin bobocii, vin bobocii!
...clopotelul suna, podul de flori si iata si sala de clasa.

Clasa e pregatita, pe banci sunt cartile, ce surpriza sunt noi!
si d-na invatatoare e emotionata, se vede, se simte... ce, numai noi?
Suntem ochi si urechi la ce se intampla, aparate foto, flori, strengarii susotesc intre ei.Deschid cartile.
Avem 14 banci asta inseamna ca suntem 28 de copii, numar 11 baieti si restul fete.
Alaturi gasim si un semn de carte cu un fluturas multicolor si insemnul:
“Invata doar pentru tine si sa stii pentru toti” N.Iorga

A inceput scoala... din nou.
-Mami, de ce ne-a zis doamna “boboci” ?
-Pentru ca asta sunteti,uite ecusonul pentru primele doua saptamani, sa nu va rataciti prin scoala (bobocelul din poza zambeste, e prietenul ei.)

Asta a fost tot.Ba nu , mai e si sfarsitul .

-Sa nu uitati sa-mi dati florile! spune doamna si ii imbratiseaza pe rand.
Si v-astept luni din nou, va fi frumos la scoala , o sa ne jucam cu betisoare si cu literele.
Daca e vorba de joaca, ehei......

Acasa Miruna imi sopteste:
-Ce frumoasa e doamna invatatoare!!! hai sa mergem la scoala!
-Stai ca inca nu e luni si mai trebuie sa facem si ghiozdanul.

Poze n-am inca ,dar am admirat boboceii vostri.
Ce frumusei sunt!

Am avut si sedinta, acum am si caietele speciale...uff ce greu e ghiozdanul.

Multe succese in viata de scolar!

Mergi la inceput

Zana ce frumos
Ma bucur enorm cand aud ca boboceii nostri sunt incantati de scoala
Asa sa ramana toata viata de scolari

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, am venit si eu sa-mi scriu impresiile din prima zi de scoala:

N-am dormit toata noaptea, nici eu, nici sotul. Nimic nu mi se parea suficient de bine sau de frumos. Asa ca in jur de miezul noptii m-am hotarat ca trebuie sa ma vopsesc, apoi ca trebuie sa-l coafez, apoi m-am hotarat sa ma imbrac cu altceva mai subtire, si in sfarsit mi-am schimbat culoarea ojei. Mi-am pus ceasul sa sune la 6.30. Trebuia doar sa ma imbrac si sa ma machiez. Timp destul. La ora 7.00 trezesc copilul si ea ma intreaba unde-i bluza... of asta era: trebuia sa calc o camasa si o bluza. Unde mi-a fost capul??? Reusesc sa le fac si pe astea si cu ceva intarziere plecam sa luam flori. Nebunie in trafic. Dar rezolvam si asta. Ajungem la scoala.
Copii, flori, parinti emotionati, mai emotionati decat copii. Ascultam ce ne citeste parintele, schimbam impresii, apoi copii trebuie sa intre in scoala pe sub un pod de flori. Doar copii. Bineinteles ca trec si parintii, se produce o incurcatura si nu mai vad copilul. Astept linistita sa intre toti copii si apoi intram si noi. Gasim clasa si cineva spune ca plange un copil. Ii spun sotului: sigur nu e Oana. Sigur ca era Oana, cea cu ochii in lacrimi, suparata ca numai eu am gasit clasa ultima. O linistesc si ma uit in clasa. E tare, tare mica... N-am mi fost tare demult intr-o scoala. Sta in prima banca. Avea flori, manuale noi pe banca. Parintii au trebuit sa plece, iar boboceii au stat cam o jumatate de ora impreuna singuri in clasa. Prea putin dupa parerea Oanei. Pe doamna invatatoare a placut-o din prima si nu s-a mai dezlipit de ea. La fel s-a intamplat si cu o colega Andreea. "De ce a durata asa putin, cand ma duc iar la scoala? Nici Andreea nu se duce la scoala? Nu se duce nimeni la scoala, nu?" ma fac sa cred ca am inceput cu dreptul. Sunt foarte fericita, nu stiu cand a zburat timpul, parca ieri era un bebe in carut... Sunt linistita si fericita.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Cristina si eu m-am gandit vineri ca parca ieri aveam bebe mic ...dar nu ...avem copilasi mari , scolari care se pare ca au pasit intradevar frumos si cu dreptul peste pragul scolii

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Lala_D, asa este.

la bobocei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Pentru toti boboceii de septembrie: .

Va urez un an frumos si fara prea multi "purcelusi" (va mai aminti de purcelusii de pe caiete, facuti cu tocul si cerneala din calimara? Eu cel putin asa am inceput sa scriu, dar probabil ca sint alta generatie).

Primele impresii dupa 3 spatamini: Antonia vine cam obosita, cu temele merge mai incetisor, mie imi trebuie f.multa rabdare sa trec peste micile "crize" ale domnisoarei si sa reusesc sa terminam ceea ce avem de facut. Dar perseveram si speram zile mai usoare.
Altfel ea spune ca ii place sa mearga.

Mergi la inceput

Zana ai poze??? Eu nu pot deloc sa le incarc... poate reusesc azi.

Oana, imi aduc aminte desigur de purcelusi. Cate foi rupte am avut! Dar cred ca si stiloul era prost. Sau poate era din cauza rezervorului. Stiloul meu era chineszesc si grena. Ce chestie, imi aduc aminte stiluo, dar nu invatatoarea.

Mergi la inceput

La multi ani Darian scolarelul lui Alba ! Sa fi sanatos, fericit si sa ai numai note bune la scoala

oanagabriela macar Antonia isi face temele chiar daca mai incetisor , in ritmul ei. Eu inca nu stiu cum va reactiona Bogdan la teme dar in mod sigur voi afla saptamana aceasta
Cat despre purcelusii ....ceva imi spune ca vom avea parte de ei din plin . Fiind stangaci manuta lui trece peste cuvantul scris si automat cerneala se va intinde ...asa incat pana isi va dezvolta o tehnica corecta vom avea de tras

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput