parinti de bobocei 2006 - 2007 aveti emotii ??

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

Si la noi a fost super!
Adica Sebi a fost foarte incantat de doamna invatatoare( noi suntem la C,unde speram sa fim!), de clasa si de tot ce au mai primit!
Tot o ora si jumatate i-a tinut doamna iar noi avem sedinta marti!
Ca si tine Lala, sper sa-l tina entuziasmul tot anul!
Exceptand nebunia din curte a fost o zi excelenta!
BAFTA multa tuturor scolareilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

ce frumoooooooos!!!

aici prima zi de scoala nu este asa de frumoasa. nu exista o festivitate de deschidere, nu exista muzica si dans si nu exista trecearea prin tunelul de flori. mi-ar fi placut ca si fetita mea sa traiasca prima zi de scoala in felul asta!aici a venit doar primarul......
multumesc ca ne-ai povestit LalaD!

pupici piticului tau si un an scolar foarte bun ii doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocu spune:

Si noi am trecut hopul, am fost bucuroasa ca a plecat de la scoala vesela iar primul lucru acasa a fost sa-si pregateasca ghiozdanul pentru luni...de-ar tine-o tot asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ralu , acum nu iti inchipui ca au fost cine stie ce cantece si dansuri ...noi parinti de abia asteptam sa se incheie festivitatea ca era foarte mare inghesuiala si harmalaia ...dar piciului i-a placut , cu toate ca fiind micuti ei nu prea au reusit sa vada si sa auda mare lucru.

Per ansamblu a fost oricum altceva decat deschiderile de la gradinita si astfel a fost impresionat

Multumesc mult pentru urari
Si acum o poza cu scolarul

http://i26.photobucket.com/albums/c141/laucos/2005_1112Image0029.jpg

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

ocu-bravo ei. Deci prima zi de scoala a fost un adevarat succes!
Felicitari si multe succese si fetitei tale!

Mergi la inceput

Dar Lala-ai un flacau mare si... tare frumusel! Sa-ti traiasca!
Poate ca a fost harmalaie, dar macar a fost total altceva decat in orice alta zi normala de scoala! A FOST DESCHIDEREA SCOLARA! Ma bucur tare pentru toti prichindeii din Ro!

Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by ocu

Si noi am trecut hopul, am fost bucuroasa ca a plecat de la scoala vesela iar primul lucru acasa a fost sa-si pregateasca ghiozdanul pentru luni...de-ar tine-o tot asa...

Felicitari !!!

....si noi am pregatit ghiozdanul desi a avut un dubiu deoarece doamna le-a spus ca au nevoie luni de un '' caiet cu foaie velina '' si al meu era in ceata ....habar nu avea ce-i ala si a mai si uitat cuvantul ''velina''... imi tot spunea ceva de un caiet cu foi ''colorate'' ...pana la urma am lamurit misterul cand am pronuntat eu cuvantul velina ...''da mami , din asta !!!'' a fost exclamatia fericita .
Offf....greul de abia acum incepe

Edit : Ralu pare el mare in poze, in realitate e mititel

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Lala, ce dulce e si ce frumos ai povestit de prima zi de scoala!

Mult succes la toti boboceii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Sunt o mamica de fetita de 2 ani si 2 luni, abia e in grupa mini la gradinita, dar am citit cu emotie povestile voastre despre prima zi de scoala si m-am vazut cu ochii mintii peste patru ani, cand sper sa fiu alaturi de fetita mea in prima ei zi de scoala.
As vrea sa urez tuturor boboceilor muuuult mult succes, numai note mari, invatatoare care mai de care mai dragute si mai talentate, colegi buni, scoli frumoase si un drum cat mai neted in viata !!!
Sa va traiasca boboceii si sa va aduca numai bucurii !!!

Cu mult drag a scris Anemona, mamica de Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Ralu , acum nu iti inchipui ca au fost cine stie ce cantece si dansuri ...noi parinti de abia asteptam sa se incheie festivitatea ca era foarte mare inghesuiala si harmalaia ...dar piciului i-a placut , cu toate ca fiind micuti ei nu prea au reusit sa vada si sa auda mare lucru.

Per ansamblu a fost oricum altceva decat deschiderile de la gradinita si astfel a fost impresionat

Multumesc mult pentru urari
Si acum o poza cu scolarul

http://i26.photobucket.com/albums/c141/laucos/2005_1112Image0029.jpg

O zi excelenta tuturor !
Lala.

FELICITARI!!!
Lala,ai o scumpete de scolarel
Sa-ti traiasca si sa aiba multe succese la scoala :-)

Alba,mami de Darian (6 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput