parinti de bobocei 2006 - 2007 aveti emotii ??

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

La noi incepe maine scoala, pe invatatoare,prof. religie,prof. mate stiintze si engleza i-am cunoscut deja in sedintza de vinere 8.08.2006.Super frumushica si simpatica invatatoarea.
Bafta mamici de bobocei si bafta pitici!

Ali, mama baietzoiului Enrico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si noi incepem vineri la ora 9.00 cu festivitatea de deschidere unde cei mari le vor canta si dansa, pe langa discursurile obisnuite.
Am vazut si lista ,am vorbit si cu d-na invatatoare, m-am linistit

Luni dupa amiaza avem si sedinta cu parintii.
Ca prime observatii :
-vom scrie cu stiloul
- nu este nicio problema ca este stangaci (asta stiam de la prima discutie dar m-a reasigurat )
- v-a sta in prima banca fiind printre cei mai micuti si cu ochelari si va avea o colega si nu un coleg (politica este fata-baiat in banca)

Revin cu vesti cand mai aflu cate ceva .

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Cristina ma bucur enorm ca ai rezolvat problema cu supravegherea Oanei.

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Doamnelor, nu pot sa nu ma laud ca fii'mea a primit azi un fel de diploma de "cel mai bun elev al zilei". Se pare ca in fiecare zi se alege unul si azi a fost fii'mea la rand.
Maine am "sedinta cu parintii" - de fapt consultatie de un sfert de ora cu invatatoarea. Am emotii, pt ca invatatoarea e o tipa cam incruntata (desi Ana zice ca e cea mai draguta doamna din scoala) si daca nu gasesc de urgenta o tanti sa stea cu copiii, o sa ma duc cu amandoi prin ploaie cu 1 tren si doua autobuze). Abia astept sa luam masina, ca nu mai suport mijloacele locale de transport.

Apropo de "cum stim ce teme au" - la noi au o agenda si in fiecare zi copiaza de pe tabla ce au de facut, la ziua curenta. Tot in agenda ne pun si anunturile pe care le au de facut - cand avem sedinta, ce bani avem de platit etc.

Cristina, bine ca te-ai linistit cu bonele.

Succes la deschis scoala,
madishor

Life is a journey. Wear comfortable shoes.

Mergi la inceput

madishor felicitari asa sa vina Ana tot anul acasa

Un link util pentru stangacii din lista noastra :

http://www.tabara.de/stangacia/stangacia.html

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Madishor, felicitari Anei.
Ana invata in engleza, nu ? Cu atat mai mult, felicitari.

Si noi avem maine sedinta cu parintii la scoala la orele 17.00.
Ne-am luat liber maine si eu si sotul, ca altminteri nu avea cine sa o recupereze pe cea mica de la cresa la 17.30.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Felicitari Anei si sa aibe aceleasi rezultate in toata viata de scolaritza!

Cristina, ma bucurr sa aud ca ai rezolvat pb cu Oana. Poate asta a asteptat mama ta, sa aibe un nou inceput!

Si la noi exista un caietel pt notize. Cum insa momentan copii nu stiu sa scrie, putem noi parintii sa-i punem acolo intrebari invatatoarei si ea ne raspunde. Iar pt teme...........e mai simplu ca vedem ce au facut in clasa, iar pt acasa trebuie sa termine ceea ce au inceput acolo. Cind primesc suplimentar, copii stiu (sunt inca la inceput si interesati de noua viata de scolar, asa ca au devenit mai responsabili).
Parerea mea e ca puiutzii vostzri o sa va surprinda tare placut, iar peste vreo 2 sapt (ca noi atita vechime avem deocamdata) veti fi mult mai linistite!

Pt toti boboceii care maine incepu scoala, noi le uram un start bun si note cit mai bune! Fie ca viatza de scolar sa fie presatara numai cu laurii succesului!

Iar pt parintzi: feicitari pt copilutzi si sa va bucura´tzi/sau dupa caz, sa plingetzi de bucurie maine alaturi de ei! Si evident, asteptam poze!

Mult succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Mult succes la bobocei!

Sa curga numai lapte si miere in clase, sa aveti doar surprize placute si sa numarati lacrimile / zambetele maine.

Incep iar scoala ma duc sa cumpar flori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Deci maine se incepe scoala?

Atunci, urez tuturor bobocilor un an scolar plin de succese, iar parintilor mult, mult curaj. Poate maine faceti si niste poze sa vedem si noi pe micii scolarei in prima zi de scoala!

Va pupam si va tinem pumnii!

Mergi la inceput

Gata, am inceput si scoala
Dimineata a debutat cu piticul care s-a trezit la primul ''tarrrrrr ''al ceasului si in secunda doi a fost la noi in dormitor sa il certe pe tatal lui ca nu este treaz inca , ca el intarzie la scoala
A inghitit repede micul dejun dupa ce a negociat cu mine ''mai bine imi pui un sandwich la pachet sa nu intarzii'' si-a imbracat repede uniforma, si-a pus ghiozdanul a luat buchetul de flori si a stat ca pe jar pana i-am facut 3 poze

Am ajuns in curtea scolii...o mare de parinti si copilasi ...wow !
Am localizat clasa, pe doamna, si-a salutat cu entuziasm vechii colegi de gradi si au inceput sa schimbe impresii dupa care am stat cam o ora la festivitatea de deschidere.
Dupa discursurile de rigoare, inclusiv al primarului de sector (intr-o mare inghesuiala de parinti si copii) au primit insigne cu numele scolii , s-au dat drumul la baloane colorate , s-a cantat, dansat si au purces in clasa prin tunelul de flori.
Am intrat si noi in clasa pentru cateva minute cu ei unde doamna s-a prezentat, a strigat catalogul si le-a tinut un mic discurs.
Copii entuziasmati , usor emotionati si foarte ''prinsi'' de eveniment.
Apoi parinti au plecat dupa ce am fost anuntati sa ne intoarcem peste o ora si jumatate dupa ei in curtea scolii.
Sedinta cu parintii va fi luni seara.
Dupa o ora si jumatate am recuperat si prichindeii iar impresia generala este ca s-au indragostit de doamna...cel putin al meu asa a declarat.
In drum spre casa am facut un popas si in gradinita unde emotionat si-a salutat si doamnele educatoare.
Cam asta a fost la noi prima zi de scoala.
De luni incepem in mod serios cu carti si caiete in ghiozdan.
Da Doamne sa ramana la fel de entuziasmat si de acum incolo !!!

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput