parinti de bobocei 2006 - 2007 aveti emotii ??
Raspunsuri - Pagina 22
CristinaT spune:
oanagabriela, felicitari pentru startul bun pe care l-ati luat!
Am inteles acum la stiri ca profesorii sindicalisti ne sfatuiesc sa nu mergem la scoala cu copii pentru ca profesorii nu vor fi acolo. Ce ziceti de asta??
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
liliana csaki spune:
Eu zic ca e o mare porcarie, mi se pare ok. sa-si clameze drepturile dar totusi, cred ca sunt niste limite. Oricum scoala noastra e inca un mare santier, directoarea e plina de nervi ca muncitorii nu termina pana pe 15, nenea cu uniformele tocmai si-a inchis telefonul si nu ne mai raspunde(cica l-ar fi asaltat niste parinti pilosi si-a trebuit sa le onoreze comenzile iar restul..Dumnezeu cu mila), asa ca cel mai probabil nu vom avea uniforma in prima zi si nici in urmatoarele si la fel de probabil vom bantui prin Bucuresti pe la alte scoli cu clase disponibile iar acum, colac peste pupaza, ne ducem si de luni. Mi se pare o mare magarie, ziua asta ar trebui sa fie o mare bucurie pt. pitici, de fapt pt. toti scolarii si cand colo se anunta un mare fiasco. Eu sunt dezamagita![]()
april spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Intrebare - intrebatoare, ca acum ma lovi ideea
-cum vom stii noi ce teme au de facut astia mici acasa ca eu nu il vad pe fi-miu tinand minte tema si venind cu ea la ''raport'' zilnic
Ce probleme existentiale am si eu
O zi excelenta tuturor !
Lala.
nu stiu zau.....ca la gradi de cate ori o intrebam ce a facut in ziua respectiva nu stia sa-mi spuna....
...asa de atenta era 
Am fost ieri la scoala, am aflat ca e in clasa doamnei invatatoare unde am inscris-o, asa ca macar nu mai am emotia asta. S-au tras la sorti literele claselor (ca sa nu fie discutii intre invataoare, caci toate doreau "A") si invatatoarea Andradei a luat "C", asa ca vom fi cls I-a C. Step by step a luat "A", gandire critica "B" iar traditionala "C" si "D".
CristinaT spune:
Noi cica vom avea deschiderea vineri. Partea cu uniformele e rezolvata pentru ca noi nu avem uniforma. Sper sa fie in regula.
Va dorim un inceput bun la toti.
cge spune:
Si Victor tot vineri incepe scoala.
Eu sper sa nu se schimbe nimic, ne de alta dar vine si maica-mea de la Slatina ptr asa eveniment.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
CristinaT spune:
Si la noi vin rude din provincie! Sper sa nu ne dea planurile peste cap!
CristinaT spune:
Am o veste poveste: dupa ce ani de zile s-a jucat maica-mea ca soarecele cu pisica cu noi cu pensionarea, in sfarsit iese la pensie. Doamne! am terminat cu bonele. Sa cred sau sa nu cred. Pentru noul an scolar angajasem deja 2 ca sa ma pot duce si eu la scoala seara... nu pot sa cred! 
cge spune:
Bravo Cristina!
O sa fii mai linistita acum.
Poate o fi de bun augur si iese si maica-mea la pensie, ca si noi ne chinuim si cu cresa si cu after school.
Desi parca vad ca noi n-avem norocul asta.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
CristinaT spune:
Super, mi-e si frica sa ma bucur. Sper sa fie adevarat. Din 2002 sunt singura cu fata si am avut nenumarate tentative sa ma las de scoala. Tare greu a mai fost! Acum aveam de ales intre internat sau o varianta mai complicata cu 2 bone. Sper sa fie bine. La toata lumea.

, ati scapat de bone.....acum o sa fii mai linistita stiind-o pe Oana cu mama ta.