parinti de bobocei 2006 - 2007 aveti emotii ??
Raspunsuri - Pagina 17
Lala_D spune:
Cristina asta e bona noua, nu ? Adica de abia angajata si are asa tupeu
...offf...imi pare sincer rau ![]()
O zi excelenta tuturor !
Lala.
ocu spune:
Mamimo in caz ca mai accesezi pagina si in concediu iti pot spune ca la "scoala noastra" s-au format clasele si vor fi afisate joi (sau vineri), Lia e la clasa 1A eu nu am aflat direct ci a fost o alta mamica si a intrebat si de Lia o are invatatoare pe doamna Dobre si sunt 26 elevi in clasa, la d-na Burlan sunt 35, maine (joi) trec sa vad listele si ma uit si dupa Radu poate avem noroc sa fim in aceeasi clasa.Ti-am urmat sfatul si am fost in Unirii de unde i-am luat un sarafan/sortulet din catifea raiata bleumarin excelent si accesibil la pret dar inainte ca sa ma asigur i-am luat si din Selgros costumul acela bleumarin cu alb care este intr-adevar sintetic dar e sic, in timp ne vom mai adapta, rechizitele le voi lua dupa prima sedinta cat despre caiete intr-adevar tb sa aiba fila velina ,am inteles ca exista editii "DE LUX" care sunt mai scumpe dar si calitatea este coresp., eu nu le-am cautat cu adevarat inca dar, exista.
Una peste alta m-am mai relaxat, la sfarsitul sapt. o aduc pe Lia de la bunici (cu bunica cu tot)si asteptam 15 sept.
april spune:
quote:
Originally posted by CristinaTquote:
Originally posted by Lala_D
Cristina acum sincer daca nici lucrurile astea elementare nu le face bona pentru Oana mai bine cauta o alta bona .
E inadmisibil sa nu o scoata afara pe timpul frumos sau sa nu respecte un orar de somn si masa.
Da-i un ultimatum sa isi revizuiasca atitudinea sau schimb-o din start.
E greu sa gasesti o persoana potrivita pentru copilul tau, toate ne-am lovit de problema aceasta sau macar ne-am gandit la ea.
Ma gandesc insa ca Oana e mare si atunci poate e mai usor sa gasesti o persoana mai calda si mai receptiva la nevoile ei. Eventual o educatoare de la gradinita ?
Una din educatoarele noastre facea acest serviciu pentru un scolar . Venea copilul la gradi dupa scoala (erau cladiri apropiate) il ducea acasa la el , faceau lectii si ieseau afara.
Asta ca o idee.
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Nici aseara nu era mancata! Ba mai mult doamna m-a tinut o jumatate de ora in picioare langa usa. Ce avea de comunicat? ca vrea sa-i maresc salariul, a vorbit ea in parc si a aflat ca sunt altii care primesc mai mult!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
asta-i tehnica...am patit-o si eu....si am lasat-o balta, am gasit alta cu aceeasi bani si mult mai buna....
incearca si ele marea cu degetul.....
fluturasul meu
cge spune:
CristinaT, Victor va merge dupa scoala la http://www.centrulhappy.ro/
Poate va avantajeaza si pe voi.
Pupici si o zi buna la toata lumea,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
CristinaT spune:
cge, multumesc esti foarte draguta, dar noi am ales o scoala cu semiinternat, dar sotul nu crede ca este o solutie prea buna, pentru ca acolo nu poate dormi! Si ca oricum el vrea sa o protejeze cat mai mult!
O sa studiez si oferta data de tine.
cge spune:
Cristina, nici Victor nu va dormi la after-school(seminternatul) la care va merge.
Si mie mi se pare cam obositor pentru el, dar Victor nu a dormit dup-amiaza nici anul trecut la gradi decat vinerea cand nu avea optionale.
Nici in vacanta nu l-am mai pus sa doarma dup-amiaza.
Daca a cerut el, l-am lasat sa doarma normal.
Nu mi s-a parut obosit.
April, seminternatul la noi este de la 12-18.00.
Aici fac temele de la scoala, si ceva activitati optionale: engleza, pictura etc.
Cristina,
Sefii Casei
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by cge
Cristina, nici Victor nu va dormi la after-school(seminternatul) la care va merge.
Si mie mi se pare cam obositor pentru el, dar Victor nu a dormit dup-amiaza nici anul trecut la gradi decat vinerea cand nu avea optionale.
Nici in vacanta nu l-am mai pus sa doarma dup-amiaza.
Daca a cerut el, l-am lasat sa doarma normal.
Nu mi s-a parut obosit.
April, seminternatul la noi este de la 12-18.00.
Aici fac temele de la scoala, si ceva activitati optionale: engleza, pictura etc.
Cristina,
Sefii Casei
Cristina, voi aveti nevoie de transport? pentru ca pe site eu nu am vazut preturile.
Daca stau sa ma gandesc bine, cred ca am sa aleg bona, macar pana termin eu scoala, in felul asta scap de temele ei, raman doar cu ale mele. Dar voi capata in plus o depresie puternica care va tine vesnic, ca nu eu am ajutat copilul sa scrie si sa citesca.

april spune:
Si eu am bona, insa lectiile le va face cu mine, dupa ce ajung acasa de la serviciu. Nu ma incred in nimeni, desi voi cadea de oboseala, plus toate treburile casei. Dar aste e. Sotul lucreaza pana seara, asa ca.....ne-om obisnui cumva.
Pentru fetita imi fac pb deoarece ea nu mai doarme la amiaza de la 4 ani si va fi obosita cand ajung eu.
Nu stiu cum sa o fac sa se odihneasca dupa scoala. Nu sta locului o chipa. E prea energica.
fluturasul meu