Mamici de iulie - august 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

fatele care ati nascut la Elias si nu numai...V-au cerut adeverinta de salariat de la serviciu la nastere?

Eliza 38+1z cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna fetelor. In primul rand va multumesc mult pentru incurajari, mi-au facut tare bine.
Am fost ieri la Grigore Alexandrescu, i-a luat sange pt o lista lunga de analize care sunt gata azi. Dr de acolo m-a mai linistit, mi-a spus ca poate fi o deficienta a facorilor de coagulare care e tranzitorie la varsta asta. Iar analizele de ficat pot fi modificate in urma vaccinului facut in maternitate. Asteptam sa vedem azi ce iese.
Eric mananca bine lapte Milupa HN, dar am impresia ca nu prea il satura. Caca e normal acum. Ziua nu prea mai doarme bine, ne chinuie colicii pana pe la 6 seara. Dar noaptea e cumintel pana sprea 6 dimineata.
Avem insa o problema. Noaptea se uda pe spate de pipi, si se trezeste mai des desi nu ca sa manance. Pampersul il pun corect asa ca nu stiu ce sa fac. Folosesc Pampers nr 2(3-6 kg), el avand acum aproape 4 kg. Ati mai patit vreuna asa? Ca mie ciuda ca se scoala aiurea, ca altfel ar dormi.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Cornelia, ma bucur sa aud ca sunteti bine...sa dae Dumnezeu sa nu fie decat o spaima trecatoare si nimic grav...va tin pumnii in continuarae...la ce dr ai fost la grig Alexandrescu?
cat despre pampers nu stiu ce sa zic...

ticker bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Am pus poze cu Eric in albumul de la semnatura. In ERIC.
As pune si eu poze in albumul comun dar nu stiu cum.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Cornelia: ma bucur si eu ca ne dai vesti bune!
Despre cei de la Pampers am citit pe forum acum o sapt sau doua ca au avut ceva probleme cu unele baxuri, produse pe timp de noapte si care nu au fost controlate ctc. O tipa de pe forum a sunat la firma, au venit la ea acasa, i-au schimbat pachetul si si-au cerut scuze. Cine stie, poate ai avut ghinionul sa iei pampersi din lotul respectiv.

Sutiene pentru alaptat, de unde ati luat si la ce preturi sunt?

mami de Vladut(13.06.2003) si 36s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

geliza, vreau si eu nr Medeeii pe PM. Nici eu nu stiu daca pot ajunge pentru sticlute si sotul e in delegatie.
lucians, e ok asa e galactogilul cum l-ai descris tu.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Buna dimineata fetelor!

Felicitari proaspetelor mamici si multa putere si laptic pentru ce urmeaza!

Bine ati venit pe lume bebelusilor, sa cresteti mari si papaciosi!

Bine au venit in "gasca" noilor gravidute!

Eu nu mai scris de multisor dar va citesc in fiecare zi (ca si pe alte fete de aici m-a cuprins oarecum lenea). Am fost ieri la control si dr. zice ca mi s-a scurtat colul foarte mult si ca s-ar putea sa nasc pana luni. Vom vedea ce se mai intampla...

37+, Codrin

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by larissa_79

geliza, vreau si eu nr Medeeii pe PM. Nici eu nu stiu daca pot ajunge pentru sticlute si sotul e in delegatie.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Dar n-ai PM-ul activat...intra in profil personal si bifeaza unde te intreaba daca accepti mesaje private

Martta, eu am luat sutien de alaptat de la Selgros, marca Aroti parca, romanesti, cu 130-140.000 lei vechi...am inteles ca sunt si la jolidon dar mai scumpute...mi-a mai zis o prietena ca ea a avut de la jolidon sutien care se inchidea in fata cu un magnet...am vazut...o sa-mi iau si din ala, dar ala e mai de "iesit afara, mai de gala"...astea sunt din bumbac

ticker bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Eliza si Martta eu mi-am luat sutiene de Jolidon, tot din bumbac, cu 180.000 (fara magneti sau alte accesorii). Deci, se poate si mai ieftin de la firma asta.

Taty felicitari!

Fetelor, azi merg la Buc la control. Sper sa aflu vesti bune in legatura cu streptococul, respectiv infectia...

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Cornelia iti tin in continuare pumnii, ca totul sa fie in regula!

Gagicoaselor, acum ca Madyn e plecata, cine ne trece la urmatorul capitol?

37+

Mergi la inceput