Mamici de iulie - august 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

andreea, ma mai duc vineri daca nu apare nimic, dar sincer nu mai rezist, unde mai pui ca bebelina a devenit mai cumintica si imi da emotii;
letitia, am incercat, la fel am scris si data trecuta, sa vedem;
iulenca, deci mai ai putin si tu, ai fost la cabinet?

anasia 39+ Alessia
pozici

Mergi la inceput

ia sa vedem daca ne-am descurcat;ne, dar nu inteleg de ce nu se vede nimic, mai incercam maine;

anasia 39+ Alessia
pozici
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

cristina_ioana,
Auzi mai..referitor la lipeala pe care i-ai facut-o lui Luca cu Petra...pai parca il promisesei fetitei lui mamanati. Pai se poate mai...asa inselat pe fata...parca vad maine poimaine ca scrie mamanati la topicul ala cu tradari in dragoste.

LArissa, te pup de o mie de ori! Vezi daca esti mamica de fata cum ma intelegi. Nu-mi vine sa cred, chiar cuscra-mea sa puna poza lui Luca cu Petra in vazul tuturor!

Nati si minunea din burtic 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Madyn, Taty, Bestutza: felicitari pt bbei! Sa fie sanatosi si norocosi! Voua, refacere rapida si mult laptic!

Mamanati: ma bucur mult ca s-a intors bebelina ta in pozitia corespunzatoare si ca a venit si tati acasa. Acum, ramane sa ne spui cand sa incepem sa facem galerie!

Eu de cateva zile trec printr-o stare de fericire...datorita hormonilor, incat nici mie nu-mi vine a crede! Astazi am primit si o veste buna. Vlad, care e la mare cu bunicii, a invatat sa inoate! Am baiat mare, ce mai!

Pupici voinici!

mami de Vladut(13.06.2003) si 36s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Muuh,n-am stiut ca exista si ceai humana.Am luat si io o cutie da galactogil.Eu auzisem ca-i dulceag.Sa nu fie acelasi? Cutia mea este alba si scrie cu rosuGALACTOGIL,si putin mai jos"stimulant de la secretion lactee".Sper ca n-am cumparat altceva.L-am luat preventiv pt perioade mai grele.Iar despre sucul de morcovi,ce sa-ti spun?Io il fac la storcator,nu dureaza decat 2,3'si e primul lucru care-l fac dimineata.Seara nu beau.Daca era cazul,o faceam.

Gabitzacu Daria siAndrei

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20060714/n/Daria-Antonia/dt/8/k/4ffd/age.png

poze DARIA http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_stro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

fetele, eu de ce nu sunt pe lista cu micuta ?

are cineva numarul lui medeea? eu am picaturile la ea si nu pot sa le iau

va pup ca ma pregatesc de baita

dandana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by dandana

fetele, eu de ce nu sunt pe lista cu micuta ?

are cineva numarul lui medeea? eu am picaturile la ea si nu pot sa le iau

va pup ca ma pregatesc de baita

dandana 38+

pentru ca am aflat de tine acum cateva zile iar Madyn era deja la spital si nu are cine sa completeze listutza....iar pt nr Medeei iti dau eu PM

Eliza 38 fix cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Iulia, ce faci cum te simti? Anasia, tu?

Eliza 38+1z cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna.
Astazi sunt putin blue,a plecat mama si mi s-a facut si mie pofta sa vin in tara,mi-e dor de sora mea,vreau sa ii vad bebelul.Offfffffffff,in momente din astea ce ciuda imi e pe barbatu-meu.
In rest suntem bine,cu cateva crize de gelozie ale lui David.
Naomi e foarte cuminte,papa bine de tot,doar san ,am ajuns la 4 kg si sunt foarte multumita.Are deja falcutze,tare apetisante,cu greu ma abtin sa nu le musc .
Imi pare rau sa aud ca sunt bebici care nu iau in greutate,nu disperati insa,o sa fie bine.
Noaptea e putin mai obositor,se trezeste destul de des insa faptul ca ii dau piept face totul mai usor.Plus ca are un somn agitat,se tot screme si face partzuri, ma trezeste mereu.Dar o iubesc si mi-e draga de nu mai pot.
Ieri am facut 3 saptamani si ne-am sarbatorit,am facut tort si am avut musafiri.

Stefania,mamica de 2 ingerasi

Mergi la inceput

buna, fetele!
geliza, suntem bine, multumesc, deocamdata ne jucam in burtica ca e tare bine, doar crampe usoare, asteptam...

anasia 39+ Alessia
pozici
bebe

Mergi la inceput