Mamici de iulie - august 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 30
larissa_79 spune:
geliza, gata am activat PM. Mersic.
Legat de sutiene de alaptat eu am luat unul de la Jolidan si ma simt foarte bine cu el. Am dat 300.000 lei pe el.
cornelia_laura, ma bucur ca bebe Eric e bine. Sa dea Domnul sa fie asa si de acum incolo. Sa fie toti bebeii sanatosi ca restul le-om face noi.
cristina_ioana, sa respiri o gura de aer de munte si pentru noi...ca noi ne topim in Bucurestiul asta infernal. Asa regret in momentele astea ca sunt in Bucuresti si nu am ales si eu alt oras. Am momente in care ma intreb daca chiar se merita ca pentru un ban in plus sa suport conditiile de aici ( caldura, poluare etc.) Am iesit aseara cu fata si pana in parc abia de puteam respira. Si chiar si in parc...tot cald...ca sa nu mai vorbesc ca se fuma la fiecare pas. Macar in parcuri ar trebui intordusa ca regula interzicerea fumatului.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
crissa71 spune:
Mai fetelor cand in sfarsit eram happy ca ainceput sa pape...ieri dupa masa vine sutu...zice ca ma schimba el...sa ma duc sa ma odihnesc...si ii da tembelul tot ceiucul(50ml)odata..Al mic l-a halpanit de foame...l-a umflat de ceai..si el era mort de foame..dupa ce de la 10 dimineata la 16 nu mi-a dormit aproape deloc...l-a chinuit ceva..ori colici ori kk..ca nu putea sa faca..nu stiu..
Apoi a incercat sa-i dea lapte si binenteles ca l-a vomitat pe tot poate chiar mai mult...A adormit saracul rupt de somn si mort de foame...!
Mi-a venit sa-l omor...Tembel!!!
Noroc ca pana azi si-a revenit...DAr am stat cu el azi noapte de la 12-2 si apoi inca o tura de 5.30-8.30 cand am reusit sa-l adorm..o ora..dupa care iar s-a trezit o ora si acum imi doarme de ora...Si uite-asa ....tra la la..
Cristina_ioana:mie mi-e frica sa-i pun ser..In ce pozitie il tin?Daca i se duc picaturile pe trahee?Cu ce i le pun?Cu pipeta?
Voi ceaiul cand il dati?Intre mese intre mese...asta inseamna ca-l treziti ?Ca altfel nu vad cum!!!
VA pupacesc...MA duc sa ma intind putin ca-s rupta!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
larissa_79 spune:
crissa, daca ai facut trecere de la san la lapte praf si bebe se screme e constipat. Incearca cu putin ceai de musetel si daca nu iese afara cu un supozitor cu glicerina pentru copii. Asa face si a mea cu ceaiul..l-ar bea pe tot daca ai lasa-o. Eu ii pun cate o picatura de ser in fiecare nara...sa se moaie mucusorii...ii pun direct din recipientul cu ser fiziologic. Bineinteles ca face urat...dar nu am ce sa fac...ca observ ca mai fornaie din cauza mucusorilor. Eu ii pun zilnic dupa baie...pediatra zicea sa ii pun dupa fiecare masa...dar mi se pare ca as chinui-o prea mult asa. Eu ceai ii dau cam haotic..in general dupa san..sau cand incepe sa sughita. Chiar asa...stiti o regula cand se da ceaiul...sau restrictii ...cand nu se da?
Poze cu Alexia
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
larissa_79 spune:
Si noi am avut ieri o zi grea. Eu de vreo doua zile nu prea mananc bine...pur si simplu nu am pofta si chef si ieri am cam pierdut laptele..in sensul ca nu mai era sanul asa plin si la bebelina ii era lene sa suga. Si uite asa se facuse ora 16 si ea nu imi dormise deloc..trezita de dimineata. Plangea si eu credeam ca din cauza colicilor. Noroc ca am realizat la un moment dat ca plange de foame...ca tot misca gurita si limbuta...asa ca am sunat pediatra si mi-a zis sa ii dau completare NAN HA. Zis si facut...am cumparat, am preparat si a baut bebelina mea si s-a linistit. Toate bune si frumoase pana la 2 noaptea..cand s-a trezit si a inceput scremutul. S-a constipat de la lapte praf si nu poate sa faca caca. Vreau sa va zic ca de la 2 la 6 numai plimbata prin casa tacea. Noroc ca era soacra mai odihnita si o plimba ea ca eu eram varza cu nervii si suparata ca nu am san. A adormit intr-un final pe la 6 dar pe la 9 s-a trezit si a reinceput scremutul. Acum i-am pus un supozitor cu glicerina si e plecata un pic afara cu soacra...si sper sa faca si cacuta. Intre timp m-am muls si am scos 80 ml din sani pe care o sa ii dau cu biberonul pana se mai calmeaza. Si uite asa aventuri..simt ca innebunesc...in momentele astea in care plange si nu stiu ce sa ii fac...mi se pare ca nu stiu nimic si saracuta sufera din cauza nestiintei mele. Am desfacut si cutia cu Galactogil si m-am pus pe mancat..sper sa nu pierd sanul si ea sa continue sa pape.
Cam asta am facut noi..is tare suparata si obosita in dimineata asta.
Uite ca v-am povestit si m-am racorit si eu putin.
Poze cu Alexia
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
map spune:
Madyn si Taty felicitari sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi. Iar voua refacere cat mai rapida!
Mada si eu m-am saturat sa le fac astura spelling la nume. Cand vorbesc la tel si-mi dau numele sau oriunde merg trebuie sa le spun ca inclusiv Monica este cu "c" si nu cu "k" cum il scriu ei. La numele de familie nu mai spun. Dar acum tot este bine ca avem nume scurt. Inainte numele meu de familie avea 13 litere asa ca-ti dai seama
(cand auzeau Apostoliceanu mureau aia la telefon
)
Eu azi noapte am domit pe jumatate. Acum ii racoare si cat se poate de placut insa nu mai am somn, se apropie momentul poate si de asta. Am avut si ceva contractii, nu foarte dureroase dar au durat ceva timp. Spre dimineata am adormit insa acum cu norul de afara cam pic de somn
Ba prea cald ba prea frig, acum is numai 17 grade afara si acum p saptamana erau 37, prea mari diferentele astea.
Monica si
37 +
geliza spune:
am deschis un nou capitol aici:(79)
Eliza
38+1z cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)