Cazare Budapesta

Cazare Budapesta | Autor: zebruca

Link direct la acest mesaj

Salut
eu si cu sotul meu mergem la Budapesta in octombrie. Avem biletele de avion platite, dar nu stim inca unde sa ne cazam. Stie cineva un loc confortabil si rezonabil ca pret (max 20 euro camera/noapte)? Am bantuit internetul deja dar am avea nevoie de informatii concrete, bazate pe experianta. Va multumim.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

zebruca, nu stiu daca gasiti voi cazare cu 20 euro/cam/noapte, la Budapesta.
Noi am fost saptamana trecuta, am dormit 3 nopti langa Budapesta, la Erd, intr-o pensiune si am platit 13000 forinti pe noapte camera cu un pat mare si unul mai mic pt fiica noastra + mic dejun.
Camerele cu un pat mare erau cam 10000 HUF.
10000 huf sunt aprox. 130 ron = 37 euro

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zebruca spune:

aualeu, am gresit, am vrut sa scriu max 20 euro/persoana! multumesc, dar am vrea in budapesta, nu in afara ei, ca nu suntem cu masina si cred ca ar fi cam complicat sa facem in fiecare zi atata drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Zebruca, am adresa unei pensiuni din Budapesta. Eu personal nu am fost acolo, dar mi-a fost recomandata. Singura problema ar fi ca este 56 euro camera/noapte.
Uite aici site-ul: www.hotelmohacsipanzio.hu

Sper sa iti fie de folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Decat pensiunea Mohacsi, mai bine la hotel Papillon. Sunt in apropiere si au cam aceleasi preturi. Le-am incercat pe ambele .

http://www.hb.hu/papillon/

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bal_mascat spune:

salut
sincera sa fiu nu cred ca vei gasi cazare in oras la 20 e/ pers/noapte.
Noi am stat la Tulip Inn cu 56 e pe noapte in martie. Ne-am rezervat printr-o agentie din tara. http://www.budapesthotelreservation.hu/hotels/tulip_inn_budapest_millennium.DE.php

Cred ca ce e mai ieftin e mai departe de centru.

ca sfat atat pentru cei care merg cu masina cat si cei care merg fara, e de preferat sa circulati cu metroul. e mult mai practic intr-un oras pe care nu il cunosti si in care locurile de parcare sunt foarte putine. sfaturi pentru traseu gasiti aici: http://www.tripper.ro/index.php?pag=vizit&cat=Ungaria&cat2=9&sw=1&limba_id=1

printati-va de pe net o harta a metroului sa o aveti la voi.
daca vreti sa vizitati budapesta va recomand sa va cumparati Budapest Card. Il gasiti la hoteluri si pe baza lui aveti trasportul gratis si reduceri la unele obiective.sfaturi utile aici: http://www.tripper.ro/index.php?pag=util&cat=Utile%20in%20Ungaria&cat2=19&sw=1

distractie placuta
sper sa va placa Budapesta. mie mi-a placut foarte mult. e un oras romantic, dupa parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

unul din ibisuri e situat chiar in zona comerciala a budapestei. vezi ce tarife sunt si aoclo, cred ca gasesti in jur de 50 euro/ noapte

succes!

noutatifoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Eu as avea nevoie de un hotel in Budapesta cat mai aproape de aeroport, daca se poate chiar langa. Pentru ca la intoarcere de la Copenhaga, soseste avionul la 22.45 in Budapesta, iar a doua zi la 6.30 pleaca cel pentru Bucuresti. La dus, vom sta undeva in centru, ca stam o zi si in Budapesta ca e fain, dar la intoarcere...ce ne facem??

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Eu am stat de vreo 2 ori la hotel EXPO *** -este un hotel f.mare cam comunist ce-i drept dar cazarea costa undeva pe la 13-15 euro/persoana!!!ATENTIE!!! este inclus si micul dejun bufet suedez.Ca si conditii este rezonabil,camere maricele,lift(are vreo 10 etaje) dar pentru pus capul jos este super OK.Este amplasat langa centrul expozitional si f.aproape de Nap Stadion (noi de obicei mergem acolo la concerte.Cu masina se ajunge usor de pe Ullay uta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by Laura T

Eu as avea nevoie de un hotel in Budapesta cat mai aproape de aeroport, daca se poate chiar langa. Pentru ca la intoarcere de la Copenhaga, soseste avionul la 22.45 in Budapesta, iar a doua zi la 6.30 pleaca cel pentru Bucuresti. La dus, vom sta undeva in centru, ca stam o zi si in Budapesta ca e fain, dar la intoarcere...ce ne facem??

poze_cu_fetele_mele
poze_noi

laura, din cate stiu este un ibis aero/ la aeroport. ieftin si detsul de ok. nu e un hotel mare...de accea ar trebui sa rezrevi camera ca sa mai gasesti, tinand cont d enr mic de camere...

succes!!!!!!!!!

pupi! noapte buna!

noutatifoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Roxi, cautand am dat peste acest Ibis Aero, dar e la 13km de aeroport. Oare altul mai aproape nu exista? Sau vreo pensiune, ceva??

poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput