Cazare Budapesta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medin spune:

Incearca si la Hotel Millenium. Am raport calitate pret foarte bun. Si e in oras, nu departe de centru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Dar vreo pensiune frumoasa si nu prea scumpa, aproape de gara (pt ca de acolo e shuttle-bus spre/dinspre aeroport) din Budapesta, stiti?

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by Laura T

Dar vreo pensiune frumoasa si nu prea scumpa, aproape de gara (pt ca de acolo e shuttle-bus spre/dinspre aeroport) din Budapesta, stiti?

Nu stiu exact daca atunci cand spui "shuttle-bus" te referi la acele MINIBUS, care fac legatura intre orice punct din Budapesta si aeroport. Este un fel de maxi-taxi, la care faci comanda telefonic, chiar si cu o zi inainte, si ei vin la adresa indicata de tine, si te asigura ca vei fi la aeroport in timp util. Daca nu ma insel pretul la o calatorie este de vreo 2500 Ft. Sper sa nu gresesc. Personal il gasesc foarte practic. Ah, si circula 24 din 24h. Daca vii cu avionul, iti poti lua bilet dus-intors la MINIBUS, si este mai ieftin un pic.

Succes,

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

In urma cu cativa ani am stat excelent in pensiunea Kapu (Kapu Pantio); este in apropierea autostrazii de Viena.
Din cate stiu acum e cam pe la 45euro camera/noapte.

Adema&Codrut

Mergi la inceput