Fashion no's
Raspunsuri - Pagina 7
Elise spune:
quote:
Originally posted by teo1970
la femeile trecute de 30 ani lungimea minima a fustelor trebuie sa fie la nivelul virfului degetului mijlociu (membrul superior lasat liber pe linga corp);
orice fusta care se situeaza deasupra acestei linii este prea scurta si,deci,nepotrivita
(exceptie: fuste de sport, plaja)
ai, ai... nu ma oropsi, eu am implinit deja 30 si port fuste mult mai scurte: ce zici tu e midi, nu scurt.
Cred ca depinde de cum se simte bine fiecare... nu e o regula de fashion asta.
Elise
mamica dulce spune:
super subiect,l-am citit pe tot acum !
asta cu destu' mijlociu la fuste depinde de conformatia corpului,adica de lungimea picioarelor in raport cu trunchiul.EU sunt inalta si am picioarele luuuungi si chiar am incercat :) sa vad unde ajung cu degetul...pai cred ca as opri traficul daca ies cu o fusta asa de scurta pe drum,la 30 de ani ![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
lgireada spune:
Apropo de ciorapii care se poate sau nu vara ... sunt acum ciorapei cu putini deni 6 (ca sa nu mai zic ca si aia de 15, dar de matase sunt super), care sunt practic inobservabili.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
ECMI spune:
off topic
Draga mea Liliana,
Am vazut pozisoarele tale (sper ca nu am facut o indiscretie prea mare devreme ce sunt publice).
Tare mult mi-au mai placut.
Mai ales decoratiunile. Tartinele ornate, salata de boef, dar in special bradutul. O minune. Si sunt sigura ca sunt si foarte foarte gustoase.
Cum ai invatat sa faci toate frumusetile astea? De unde ai inspiratie?
Tare as mai vrea sa pot face si eu asa bunatati frumusele.
Si in acelasi timp reusesti sa fii frumnoasa si cocheta. Cum poti?
O scumpa bunica ta.
Cat despre nu-uri:
- barbati cu sosete in pat;
- maieurile cu gaurele;
- fete de masa patate;
Si multe altele.
Va pup pe toate.
http://new.photos.yahoo.com/claudia.poze/albums/
tasia spune:
Regulile sunt facute pentru a mai fi si incalcate. Iar cu dresul pe orice vreme si la orice tinuta nu sunt deacord (vezi celebritati la diverse evenimente mondene Paris Hilton, Charlize Theron, Sarah Jessica Parker ....) Pe toate le-am vazut in sandale si fara dres, eu zic ca multe dintre ele au stilistii personali care vin cu sfaturi. Sunt deacod ca la birou o doamna intr-un post mare sa poarte dress, dar nu cums a mai spus oriunde si oricand
.
Si acuma din seria fashion no's :
- prea multe accesorii
- parul lasat pe spate la o tinuta bussines
- corset strans pe o tipa grasa
- fusta mulata pe niste coapse generoase
- unghii lungi in culori inchse (bordo, maro, negru)
- pantaloni trei sferturi la persoane foarte scunde (pantalonul 3 sf scurteaza piciorul)
- blush-ul intr-o nuanta si rujul in alta (blush oranj, ruj roz)
- fond de ten si pudra pe un ten foarte incarcat ![]()
Aaaa si chiar se poarta stilul sport elegant. Depinde de context tine de atitudine si momentul zilei.
35 + 
pozele noastre
bebe
cipcipcip spune:
-haine mulate pe grasane, eventual pantaloni cu talie joasa si sunci atirnind
-pantofi scilciati si tocuri roase
-accesorii in exces
-par vopsit cu radacina crescuta mai mult de citiva cm
-decolteu adinc la sini mari
-bluza mulata la sini mari
-lac sarit pe unghii
-sutien prea mic si sani revarsati
-rimel colorat
-sclipici si paiete ziua in amiaza mare.
-parul mai lung de jumatatea spatelui
-unghii mari la picioare
-parfum in exces
- fusta scurta la picioare strimbe (parerea mea e ca nu conteaza virsta ci aspectul general al picioarelor)
-genti mari la tipe scunde
-pantaloni atit de strimti ca intra in "pasarica"
-orice tinuta tipatoare care e menita sa atraga atentia
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
canuta-om-sucit spune:
quote:
Originally posted by cipcipcip
-pantaloni atit de strimti ca intra in "pasarica"
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
iren spune:
Am shi io o intrebare: merge sa port cizme sau botine la fuste/rokii de zi, fara dres?
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by Elisequote:
Originally posted by teo1970
la femeile trecute de 30 ani lungimea minima a fustelor trebuie sa fie la nivelul virfului degetului mijlociu (membrul superior lasat liber pe linga corp);
orice fusta care se situeaza deasupra acestei linii este prea scurta si,deci,nepotrivita
(exceptie: fuste de sport, plaja)
ai, ai... nu ma oropsi, eu am implinit deja 30 si port fuste mult mai scurte: ce zici tu e midi, nu scurt.
Cred ca depinde de cum se simte bine fiecare... nu e o regula de fashion asta.
Elise
Elise, Mamidulce,
eu am citit asta intr-o carte despre cum sa ne imbracam;
era vb oricum de lungimea minima a fustei, nu te pune nimeni s-o ai nici atit daca nu-ti sta bine sau nu e potrivit cu ocazia si momentul zilei;
midi eu stiu ca este la nivelul genunchiului, nu la jumatatea coapsei (asa cam cum vine la mine vf degetului mijlociu)
hai va pup