Fashion no's
Raspunsuri - Pagina 8
felicia74 spune:
Pantaloni cu talie joasa "asortati" la burtica si sunculitze![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
iren spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Iren, da!
No, vidiazni!
Merci

Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
alma spune:
Pentru ca tot e vorba de fashion no's, vin si eu cu o problema...
Mi-am cumparat pentru o nunta o rochie crem, cu corset si fusta scurtuta (jumatatea coapsei), care are pe deasupra organza, in 3 straturi, mai scurta in fata si lunga pana la glezne in spate. Aduce oarecum cu o rochie de mireasa si nu vreau sa concurez cu nimeni la nunta aia, cu atat mai putin cu mireasa.
As vrea sa asortez pantofii si poseta, initial am zis ca-mi cumpar tot crem, insa parca nu merge, nu numai in ideea de uniformitate, ci si din cauza mentionata mai sus. Ce culoare ar merge cu crem, sa nu fie nici prea tipatoare, ca nu vreau neaparat sa ies in evidenta?
poze de la mare
poze de la munte
teo1970 spune:
... aurii poate ?! e pt peterecerea de seara, nu ?
orcum, eu spun ca sandale, adica nu pantof inkis si o poseta plic sau micutza, gen portmoneu
da' nu poti pune o poza sa vedem si noi culoarea mai exact?
alma spune:
In poza arata alba, culoarea e deschisa oricum. Poze am in calculatorul de acasa, acum sunt la job. Si eu ma gandeam la sandale, insa stiu ca nu merg cu dresuri si parca pentru seara nu prea merge piciorul gol. Auriu nu e prea pretentios? Zic si eu...
poze de la mare
poze de la munte
ancamironiuc spune:
- margele de plastic colorate si mari cu trening sau tinuta sport
- o tinuta monocromatica daca se poate toata roz![]()
- prea multe accesorii (ma refer si la catarame, funde, nasturi), citeam ca nu este voie cu mai mult de 15 de acest gen
- parul in 3 culori de la radacina la varfuri
- par negru si ten alb
- slapi oriunde in afara de plaja
- bluze care se prind dupa gat sau fara bretele purtate cu sutien
POZE: EMANUEL
, LA MARE
,MAMININA
,MOTI
, CASUTA
,FLORI
Kittie spune:
Margelele sau bratarile mari (din plastic) merg la tinuta sportiva. Slapi merg si altundeva in afara de plaja. Sutienele merg la bluze cu bretele dupa gat (daca au breteaua de rigoare dupa gat si ele)si merg si la bluze fara bretele daca sunt fara si ele.
In alta ordine de idei , astea sunt fashions no's?? astea sunt mai degraba chestii subiective.. ma rog, de fapt cam asa sunt in mare parte din postari...
La o nunta nu se poate purta tinuta alba. Din respect pentru mireasa si eveniment, desigur :( nu faci concurenta miresei.
, mami de
( 13oct04 )
ancamironiuc spune:
Kittie:
- la sutien ma refeream la cel normal, cu bretele normale nu la cel fara ca altfel nu cred ca mai avea logica
- slapii mi se par strict de plaja. Am vazut oameni in slapi oriunde, in orice moment al zilei. Una este ca ii porti in casa, la plaja sau in gradina si alta este ca umbli de dimineata pana seara in slapi.
- sincer chiar nu cred ca este de bun gust sa umblii in trening si sa porti margele de plastic, da bine doar pe copertile de la reviste.
iar eu nu cred ca este posibil sa nu fi subiectiv cand vorbesti de moda. In afara de combinatii absurde (chiloti negri la pantaloni albi) aceste reguli devin pareri personale. Si eu stiam ca la sandale trebuie purtat dres, mai scria cineva pe buna dreptate. Personal nu pot sa port dres la sandale...sunt subiectiva, drept urmare nu am trecut pe lista desi asa ar fi fost corect.
POZE: EMANUEL
, LA MARE
,MAMININA
,MOTI
, CASUTA
,FLORI
alma spune:
M-am fotografiat cu rochiaaici, astfel incat puteti sa ma sfatuiti in cunostinta de cauza.
poze de la mare
poze de la munte
blue13 spune:
rochia e dragutza, dar prea seamana a rochie de mireasa...
mai bine imbraca altceva...
off-topic: nice legs ! ![]()