Fashion no's
Raspunsuri - Pagina 6
Adila spune:
Mie mi se pare vulgar sa porti fusta mini si pantofi cu toc. Corect gasesc:
fusta pana la genunchi - pantofi cu toc
fusta mini - pantofi fara toc
Ceva ce mi se pare f. vulgar: unghii lungi la degetele de la picioare.
Elise spune:
Clover, mie astea mi se par niste picioare ok, in niste pantaloni ok, nici vorba de "oribilitati".... ma rog, gusturile nu se discuta, da'o sa retin ideea modelului ca noua akizitie, chit ca pe mine o sa ma faca destul de grasutza modelul asta. 
Elise
Oana Stefana spune:
quote:
Initial creeata de giani
M-am inspirat dintr-un titlu vazut pe msn,ce-i drept n-am avut rabdare sa il parcurg, dar m-am gindit sa propun discutia despre greseli in vestimentatie, sigur as avea ceva de invatat.
citeva exemple:
-dresuri negre cu pantofi albi
-dresuri la sandale
-chiloti cu desene sub pataloni albi
-haine exagerat de strimte/mult prea largi
-lenjerie intima la vedere
-slapi la serviciu
-parul ca in anii 80
-unghii foarte lungi/ foarte colorate
-coada de cal intr-o parte
-cercei gigantici
Exista o regula care spune clar ca o doamna nu trebuie sa iasa din casa fara dres; deci fie caldura cat de mare, o adevarata lady poarta dres si la sandale. Desigur, nu vorbim de ciorapii de enspe deni, cu varf si calcai intarit, ci de un dres fin, de matase, aproape invizibil pe picior.
Clover spune:
Cand doamna respectiva purta dres temperaturile nu erau 40 la umbra sau la temperaturile alea nu iesea din casa.
Ca sa va distrati incercati aici(au si video explicative)
http://tlc.discovery.com/fansites/whatnottowear/quiz/quiz.html
Elise picioarele alea sunt foarte ok si de-aia pantalonii nu par oribilitati. Probabil tu esti suficient de slabuta daca te vezi purtandu-i.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
roxana1974 spune:
mie imi pare rau de topic...din fashion no's s-a transformat in "ce mie nu-mi place/n-as purta = fashion no" which is wrong ladies....asa ca ma duc...
No, vidiazni!
iren spune:
quote:
Originally posted by Clover
Zicea cineva de blugii skinny. Adica aceste oribilitati
http://www.shopbop.com/shop/product_browse.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302030601&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395181057
Blugii astia nu vor fi niciodata de mare succes la public pentru ca vin bine numai pe subponderale.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
Clover, io-s sslabanoaga, iar pe mine nu vin bine, cel putzin de la genunki in jos imi arata nejte betzeee...drepte, nu zic nu, da tot betze ramin
Offf, insomnia mea d-as'noapte imi generase nejte fashion no's, da acu am uitat:)) da revin, trec la stors creierii, iar o sa vina barbatu sa ma-ntrebe daca mi-am luat memo plus pe ziua de azi
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Mona_B spune:
Persoanele cu plus de greutate sau cu celulita purtand haine stramte ori fuste si pantaloni scurti mi se par penibile. Ori cele trecute de 40 de ani cand calitatea pielii le tradeaza varsta, oricat de in forma ar fi.
Sau sa porti decolteuri cand ai probleme dermatologice, anume acnee vizibila pe corp. Nu ma refer la un cosulet neglijabil acolo ci la probleme serioase. Am vazut destule adolescente aici nepasatoare ca-si expun bubele dar deh... sanii erau la vedere.
O alta sugestie de care stiam: ca sa eviti a parea vulgara, ca femeie, sa nu porti shorts sau fusta mini cu o bluza foarte decoltata ci ori...ori...adica ori pantalon sau fusta maxim pana la genunchi si top stretch sau/si decoltat, ori fusta mini ori shorts cu bluza ori shirt chic dar care nu dezvaluie prea mult.
Prinzchenmutter
Mona_B spune:
Completare:
Persoanele cu brate groase ori cu pielea atarnand, adica nelucrate, e bine sa evite topurile fara maneci si sa opteze pentru unele cu manecute. La fel cele care nu-s adeptele epilatului bratelor.
Prinzchenmutter
teo1970 spune:
la femeile trecute de 30 ani lungimea minima a fustelor trebuie sa fie la nivelul virfului degetului mijlociu (membrul superior lasat liber pe linga corp);
orice fusta care se situeaza deasupra acestei linii este prea scurta si,deci,nepotrivita
(exceptie: fuste de sport, plaja)
Alissaa spune:
Si eu stiam de treaba aia, ca nici o "Doamna" nu iese din casa fara dress, dar mi se pare impracticabil la 40 de grade. Si conteaza si cu ce esti incaltat, hai, sandalele ca sandalele, dar daca ai papucei.... Stiu, probabil o sa-mi spuneti ca nici o doamna nu poarta papucei...
Dupa parerea mea unele reguli sunt depasite si trebuie sa le lasam la bunica acasa. In general, cu regulile astea poti sa jignesti oameni care saracii arata chiar bine de fapt. Cand devine deranjant pentru ochi, atunci e o problema.