Fashion no's
Raspunsuri - Pagina 5
iren spune:
quote:
Originally posted by herraquote:
Originally posted by for2nity
eu nu ma pricep in a modei, dar nu-mi plac combinate aceleasi culori dar nuante diferite, fara contrast...
mie imi place stilul "ton-sur-ton";
am vazut de asemenea ca se poarte sosete scurte, crosetate, cu sandale cu toc.
cat despre maieu sub camasa barbatilor, nu toti isi permit sa renunte la el; e mult mai rau sa se vada o padure de par+transpiratie...
vorbim despre ce nu ne place noua sau despre ce este "interzis de moda" si de bunul gust?!Never underestimate the power of human stupidity. - A. EinsteinCristina si Vlad
Herra, io ziceam de shosete groase de tenis
Dupa cum spuneam mai sus, in subiect este vorba de lucrurile care nu se poarta/combina absolut de loc, indiferent de moda shi anotimp, nu de gusturile noastre, pentru ca daca io spun ca-mi plac fustitzele scurte shi cretze purtate cu cc colantzi, shi cineva vine pe urma shi zice ca aceasta combinatzie e de prost gust voi considera ca afirmatzia respectivului este atac la persoana
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
tumpi spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Legat de tema subiectului, autoarea topicului spune in primul ei mesaj ca se refera la "greseli in vestimentatie". Iar pentru unele dintre noi, maieul la barbati este o greseala in vestimentatie.
Tot la barbati: sacou la blugi sau blugi si cravata.
Alina
In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)
Mie una imi place si se si poarta sacou la blugi www.s.oliver-shop.de/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10001&langId=-3&catalogId=10003&productId=114548&categoryPath=23152.24161" target="_blank">exemplu.Da, sa nu-ti pui sacoul de la costumul Versace, ala de birou , asa nu
Referitor la maieuri,bu, daca nu se poarta, atunci de ce se confectioneaza? ca nu doar in Ro se poarta si si in afara.Se poarta maieuri clasice, cele cu breteaua mai lasa si da se poarta bluza de piele gen tricou.
Revenind la subiect, sunt pareri si pareri, anumite chestii care le vedem la diverse persoane pe strada, nu-i vb ca sunt no fashion, ci sun pur si simplu tinute de scene, ca sa le zicem aa(gen tinuta Madonei a anilor 80),car purtate pe strada, lasa un gust amar mai ales daca pui prea multe culori pe tine.
De exemplu nici mie nu-mi plac unghiile false, mai ales cele f lungi, imi dau impresia de persoana care nu face nimic in casa
,dar modelele pe unghii imi plac,dar sa nu fie prea incarcate.Intotdeauan subiectul moda va fi un subiect controversat.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Natasa spune:
Eu am o problema cu hainele de blana, mai ales cu alea lungi. In general sint purtate cu pantaloni, cu blugi, cu fuste care ies de sub ele... Mi se par hidoase, ca sa nu mai spun ca miros tare urit dupa ce ploua pe ele.
oanaiasi spune:
Dresuri din alea negre cu model la pantofi decoltati si la toaleta crem sau maron!
Mie personal nu imi plac dresurile negre la rochii (chiar daca sunt negre) fara maneci!
pantalon la dunga cu plover (mie nu imi place desi am vazut persoane care poarta)
Oana
Eterna optimista!
Alissaa spune:
Iren,
Sper ca nu esti sensibila... Intr-adevar am zis ce nu imi place mie. In mod sigur multora le plac inelele si bratarile pe picioare. Oricum nu trebuie sa ii satisfaci pe toti prin felul in care te imbraci, ci doar pe tine si putin pe cei apropiati tie. Si nu cred ca cineva de pe aici a vrut sa lezeze pe altcineva. Ne dam si noi cu parerea, ca doar nu suntem profesioniste...
Iar de treaba cu ton pe ton, am avut in cap poza Elenei Udrea imbracata in roz, pana si cizmulitzele le avea roz. Un tot pe ton culoare decenta probabil nu arata asa deranjant.
iren spune:
Alisa, depinde ce mi se arunca in fatza, acu nu e cazul :)
Vezi tu, a mai fost un subiect de genul asta acum ceva timp, iar dupa fo doo pagini dragele doamne, fete bune, de altfel :)), au inceput sa-shi ridice poalele:)) D-aia ziceam ca gusturile nu se discuta :))...dar tot pe ton ma deranjeaza shi pe mine, insa numai in cazul in care culoarea e stridenta.
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
tumpi spune:
hai sa readucem subiectul pe prima pg. si asta fiinca azi mi-a "sarit" in ochi o tinuta de ma facea sa ma uit si sa ma minunez.Asadar era una bucata d-na cam pe la 40 de ani imbracata f interesant, putin ciudat,dar practic.Avea o rochita sau fusta deasupra genunchiului, nu mi-am dat seama, neagra, pe deasupra avea o geaca dintr-un mat gen fas, dar mai gros, ciorapi negri si.......in picioare avea tenesi negru cu alb.si poseda una bucata geanta neagra(nu din piele) cu o inscripie mare " PRADA"................
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
iren spune:
Tumpi, bine macar ca nu scria Coco Shanel ![]()
Elise spune:
mi se pare ok sa se poarte anumite camasi fara maieu...nu cele business, desigur....asa cum mi se pare ok sa porti si bluze fara sutien (de fapt, moda asta cu "capastru" pe sub orice mi se pare aberanta).
Mi se mai pare sinistru sa porti imbracaminte prea strimta, transparenta sau fuste prea scurte cind ai citeva kg bune peste normal, si niste sunci se lupta sa rabufneasca pe dinafara- sau sa alergi cind esti pe tocuri cui, n-am vazut ceva mai dizgratios.
Daca tot esti imbracata elegent, fii o doamna pina la capat si lasa-l Dumnezeului de tramvai, ca vine altul... pt. sporturi extreme sint de preferat adidashi si blugi. ![]()
Elise
Clover spune:
Zicea cineva de blugii skinny. Adica aceste oribilitati
http://www.shopbop.com/shop/product_browse.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302030601&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395181057
Blugii astia nu vor fi niciodata de mare succes la public pentru ca vin bine numai pe subponderale.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Cristina si Vlad