Mamici de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare burtici!
Am aparut si noi dupa 2 zile de absenta si am vazut cu multa bucurie si lacrimi in ochi ce minune a facut Ignatica:Felicitari sa fiti sanatosi!!!Felicitari si proaspatului tatic care a fost asa dragut si ne-a anuntat!!!!
Noi am reusit cu greu sa terminam curatenia in casa..adica impropriu spus ca mai avem treaba cu instalatorul si electricianul..dar am scapat de var si moloz si asta numai datorita parintilor mei care saracii au venit la smotru si au muncit 2 zile zi-lumina...si eu am fost o ciufuta cu tot felul de toane..m-am certat cu toata lumea..eram si foarte obosita si tracasata de mizerie si meseriasi si mi-am varsat oful pe cine nu trebuia..acum am niste procese de constiinta!!!!!!!!Mi-am cerut scuze..dar parca tot nu e suficient!
In alta ordine de idei datorita voua m-am mai linistit cu Diabetul gestational maine fac o mica serie de teste si pe la mijlocul lui august un test de toleranta si sper sa fie bine!
Inni,Itzy-bitzy nu ma deranjeaza deloc..puteti sa imi spuneti si baby oricum e un nickname eu sunt fericita ca imi raspundeti la postari asa ca...
Eloise legat de miscarile lui bebe pe la 28 de spatamani exact asa am simtit si eu..nu mai erau lovituri precise intre-un punct ci mai mult inauntru atenuate si ulterior miscari ca un fel de valuri ..de atunci eu nu am mai simtit miscari intr-un loc ci il simt pe bebe cu totul cand se intoarce sau se intinde.
Pt fetele din iasi eu sunt disponibila daca vreti sa ne intalnim!!!
iar apropos de patut Mirabelac eu nu am postat nimic referitor la patut ca am si eu aceeasi problema nu ma pot hotari daca unul de lemn e mai bun sau unul de panza..probabil ca pana la urma voi face comanda la barza pt un patut de pal..dar inca mai studiez terenul.Mi-e atat de greu sa ma hotarasc de felul meu sunt nehotarata dar acum si mai mult..nu stiu daca fac alegerea corecta si legat de masuta de infasat si de carucior si de suzete...plus ca mi se pare ca intru intr-o asa mare nebuloasa ca si cand ar tb sa fac un tort supercomplicat si eu nu stiu nici macar ingredientele.
azi am intrat in 34 de saptamani si avand in vedere ca surprize se pot intampla oricand cred ca o sa ma apuc de facut si eu bagajul de spital..desi sincer mie unele lucruri din bagaj mi se par inutile..iar prietena mea care a nascut in ianurie a zis ca oricum nu te lasa cu geanta dupa tine asa ca sa imi iau strictul necesar si restul sa mi le mai aduca tati cand am nevoie.
Va pup pe toate , somn usor si o noapte racoroasa!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nicol bine ai revenit!Ma bucur ca v-ati simtit bine la mare!Acum caut sa vad unde ai pus pozele!

Ma duc si eu la culcare ca ar fi timpul...noapte buna si somnic usor sa aveti!

Pupici!

Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Ignatica, felicitari pentru bebe! Sa va traiasca si sa va bucurati de el!
Sper ca sunteti sanatosi amandoi! E cam micut, dar o sa il faci tu mare si voinic!
Florina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ignatica felicitari pentru bb. Sa fie santos si sa va bucurati de el.
Am fost la Satu mare in weekend,si am apucat sa citesc cate ceva acolo... imi pare nespus de rau pentru Try. Ma rog ca bb din burtica sa fie bine.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

....nu pot sa cred....avem primul bb...

Ignatica felicitari mamico...ne-ai facut-o
Sa te refaci repede, sa fii sanatoasa..mult laptic sa ai si abia astept sa te intorci sa ne povestesti...iar tu bebe David bine ai venit pe lume, sa cresti maaaaare si sa mananci tot ce-ti da mami si sa fii sanatos.
Sergiu multumim ca ne-ai anuntat. Multa sanatate si tie si sa va bucurati impreuna de David.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Aoleo...citeam postarile voastre si ziceati ca multora dintre voi v-au dat lacrimile.Exact asa mi-am imaginat ca voi reactiona si eu cand voi vedea primul bb de pe lista.Din pacate la mine s-a produs exact efectul invers.Adica dintr-o data am devenit extrem de serioasa si parca nu mi-a venit sa cred ca in jur de o luna mai am si eu si cate mai am de facut pana atunci...Cred ca abia acum am constientizat cat de putin mai avem unele dintre noi pana ne tinem puii in brate.

Dar parca gandindu-ma la Ignatica mi-am dat seama ca as vrea sa nu mai stau o luna...ci sa vina mai repede bb si la mine.

Ma rog la Dumnezeu sa fim toate sanatoase si sa nastem usor niste bebei minunati si sanatosi.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Meeeeyyy..pai a nascut Ignatica si io tot la nr 13 sunt ????
E numerotarea gresita...
Ma duc acum sa modific.
Lullababy...cu parere de rau te anunt ca tu vei ocupa poz. 13 .
Daca naste Vauva mai repede...o pasam....(sssst...ramane intre noi )

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Multam frumos de urare Pufy ,ai fost singura...,asta e daca am cam lipsit...
Am terminat si eu ultimele pregatiri pt plecare si fug la somnic acum.Poate mai intru daca il pacalesc pe sosulica sa-mi dea si mie putin laptoapa .

Pupici tuturor si tineti bebicii la purtator in continuare.

Nicol 33+ si Vladut (3***)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Mirabela parca intreba de parvovirus...
M-am interesat eu
L-am intrebat pe tata (ca e medic veterinar..si mi-a cam sunat a ceva legat de animale)
Mi-a zis ca se ia de la caini acest parvovirus, de regula prin saliva.(si ca ar avea si pisicile o forma de parvovirus) La catei e cam fatal daca contacteaza acest virus, dar oamenii pot fi purtatori fara nici un fel de simptome.
Acumaa ..nu stiu exact... ca am vz ca Try a zis ceva de parvovirus 19. Habar n-am daca sunt de mai multe tipuri si ce face fiecare...si cum se transmite. Si nici n-am intrebat.
Oricum..ideea e sa ne ferim cat putem de animale in perioada sarcinii ca ...nu se stie..

Poze
Poze tort si pizza

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni am dat si eu search si am gasit undeva ca este provocat de contactul cu un bolnav de rubeola.

Mergi la inceput