Mamici de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 6
Mi-Ka spune:
Zina si eu iau utrogestan cate 4/zi intravaginal (primele 3 luni am luat cate 6/zi) si ameteli sau stari de oboseala nu am avut de la ele; aceste stari le poti avea eventual daca le iei oral, dar nu e obligatoriu, insa daca te-ai decis sa ramai acasa nu o sa fie o asa de mare problema pentru tine.
Si eu mai simt ca mi se intareste burta, dar vad ca imi trece cu No spa 2/zi si am sa incerc sa mentin tratamentul asta cat mi mult; pentru cazuri de urgenta am in casa si Gynipral.
Deci, daca dr. ti-a prescris acest tratament, bine ar fii sa-l urmezi, ca rau nu are ce sa-ti faca, din contra.
Apropos, la ce dr, mergi?
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
nicolstoy spune:
Va salut fetelor,
In primul rand ma bucur nespus pt Ignatica,sa le dea D-zeu numai bucurii la toti.In al doilea rand m-am intristat nespus in ceea ce o priveste pe Try si sper sa fie totul bine pana la urma.
Am revenit de la mare vineri seara si va pot spune ca m-am simtit excelent din toate punctele de vedere.Mai putin cand il mai apuca pe Vladut cate o dambla....Am pus in POZE cateva din foarte multele imagini prinse de noi pe acolo.Am avut si momente cand imi mai venea cate o panicuta mica sa nu ma apuce ceva.....
Maine dimineta o luam din loc iar ,acum prin nordul Moldovei putin,profitam ca ne simtim bine si speram sa ne fie tot asa.
Mai intru pe seara sa vad ce ati mai scris,iar din urma am frunzarit pt ca nu prea mai stau comod la birou.
Sper sa va fie bine cat mai avem,ca acus, acus....nici nu-mi vine sa scred.
Nicol 33+ si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
GETY spune:
Utrogestanul intravaginal la mine nu a avut reactii adverse. Eu oricum, in primele 3 luni dormeam de aproape cadeam de pe scaun la servici, asa ca nu-mi dau seama daca era de la sarcina sau de la Utrogestan.
MirabelaC si eu am stat in cart. Mircea pana in anul 1983, la bl. O9, pe al Mircea cel Batran. Cred ca stiu blocul tau.
Doamne, s-a starnit furtunica....
De-ar ploua oleaca, ca nu se poate respira.
GETY 29 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
http://bd.lilypie.com/1owFp3/.png
Mirabelac spune:
URAAAAAAAAAAAAAAA! Plouaaaaaaaaaaaa! E racoareeeeeeeeeeeee!
Felicitari Roxana pt. intrarea in 9 luni! De acuma bebe se pregateste sa va cunoasca. Doamne Ajuta!
Gety eu nu stiu unde e cladirea asta a Termoficarii, eu mai ies din casa doar seara 1h sau 2 pe malul Bahluiului ca e f. aproape de mine. Daca esti si tu pe aproape poate ne vedem intr-o zi.
Zina am folosit si eu Utrogestanul vreo 3 luni intravaginal si la analiza secretiei vaginale imi ieseau tot felul de bazdaganii si dr. mi-a spus sa-l beau pt. a nu mai introduce microbi in vagin. Dupa aia am inceput sa-l beau si la inceput imi dadea o stare de somnolenta si usoara ameteala, dar acum m-am obisnuit cu el.
roxanae spune:
Zina la inceput am folosit si eu Utrogestanul vaginal insa imi era tare incomod, iar de la 3 luni iau oral.Reactii adverse nu a avut decat un pic de ameteala la inceput insa apoi m-am obisnuit, iar acum nu mai am nimic.Insa ai grija cu ficatul stiu ca unele persoane au probleme de la el ( eu nu am).
Roxana felicitari pt. cele 36 de saptamani.Cat de mult imi doresc sa ajung si eu acolo....Uff...
Roxana + Diana (8.05.2002)+
eloise spune:
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!
2 zile n-am mai intrat si uite ce veste frumoasa!
IGNATICA felicitari pentru bebe David si multa sanatate la amandoi! Tie mult laptic!
M-am emotionat atat de tare si eu... cine s-ar fi gandit ca o sa avem si noi primul bebe din grup atat de repede... ne-am obisnuit cu burticile dar iata ca suntem atat de aproape de soroc (cel putin unele din noi). Oricum, timpul trece pe nesimtite. Oh!
Eloise 28+ cu
EU
Virsta bebe
GETY spune:
Eloise, si mai ales ca noi suntem din grupa celora care mai au de asteptat vreo 10-11 saptamani. Mie deja mi se pare burta gigantica, ma gandesc cum o sa arate cand o sa mai puna pe ea vreun kg.800gr. sau 2 kg. Cine mai stie. Deja merg ca o rata, atunci cum o sa merg?
GETY 29 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
http://bd.lilypie.com/1owFp3/.png
martha78 spune:
IGNATICA, FELICITARI!!!
Ma bucur nespus pentru tine si inca nu-mi vine sa cred ca s-a dat deja startul Sa va traiasca bb, sa fiti fericiti toti 3!!!
Martha 35 weeks
bebe
floricika spune:
DAVID bine ai venit pe lume!!!! ignatica, felicitari, sa va traiasca si sa va bucurati de el!!!
fetelor, m-am emotioant f tare cand am vazut ca avem primul bebe....
Acai, dar tu unde pleci?
Floricika 33+ cu David
Poze
alessia80 spune:
Iaca si eu ...
Dati-mi un sfat: am progr la echo pe 11 aug; evident, dupa cum cred ca v-ati obisnuit cu lipsa mea de rabdare, m--am gandit ca poate ar fi bine sa ma duc si sapt asta! Ce ziceti?
Stie cineva ce se intampla daca placenta e prea imbatranita si nu mai hraneste bb? AM vorbit cu dr mea si mi-a zis sa ca placenta e groasa si sa nu-mi fac griji ca in cel mai rau caz nu mai creste bb?
Nu mi-a spus cate kg are si nu cred ca mai am rabdare pana pe 11.
As vrea sa stiu daca e in parametri, daca nu, sa fac ceva!
Felicitari mamicilor care au implinit 35, 36 sapt! Sa dea Dumnezeu sa ajungem toate macar acolo!
ALESSIA80 31 +
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]