Mamici de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Yo am fost la eco azi si mi-am dat seama CAT DE MULT mai am!!! Of, nu mai trec zilele astea odata!
Bebelina are 1900gr, placenta gr.1, col 39 inchis - nu e spectaculos dar e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Sim...tot ce se poate...eu nu am cautat nimic pe google despre asta....poate exista si o forma umana..cine stie...hai ca searchuiesc si eu.

Nicolstoy sper sa nu te superi...am trecut povestea nasterii lui Vladut pe prima pagina la un loc cu cea a lui Alesio la.."povestea nasterilor noastre..."

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Sim ..am gasit..parvovirus 19 este virus uman..uite ce scrie

Parvovirusul reprezinta un virus A.D.N. de dimensiuni mici, din familia Parvoviridae.
Familia Parvoviridae cuprinde indeosebi virusul lui Norwalk, responsabil de gastroenterite, si parvovirusul uman seric B19, transmis pe cale parenterala si responsabil de anemii eritroblastopenice, de megaleritem epidemic si de diferite manifestari.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

...ma gandesc acum ca..fir-ar ea de Canada...Try a contactat virusul pe cale parenterala..adica injectabil.
Ma indoiesc ca si-a facut acasa, ea singurica, ceva injectii.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Simona ce nu e spectaculos la rezultatele de la eco. Ca mie mi se par foarte bune.
Greutatea e ok, placenta...junioare...iar colul...beton...39...e foarte bine...eu il aveam la 21 sapt de 2.8..acum sigur e si mai scurt...asa ca...felicitari.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Ioana, parca ai scris in chineza penultimul mesaj.
Esti buna sa explici? Ca la ora asta... ma intelegi...

Mergi la inceput

Na ca ai mai postat unul intre timp!!
Raspenultimul mesaj atunci.

Mergi la inceput

Te-ai culcat ?
Bufnitez de una singura pe aici....!!![:
D]

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Nu, nu m-am culcat si nici nu cred ca ma culc prea curand ca am dormit intre orele 8,00-12,00PM. Ca l-am expediat pe fi-miu la munte si sunt mai linistita. Linistita ca nu mai trage nimeni non-stop de mine...

Mergi la inceput

Aa...nu te-ai culcat...
Sim..am dat copy-paste definitiei ce o gasisem pe net. N-au iesit din inauntrul meu cuvintele alea..

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput