Mamici de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!

Nu-mi revin!!!!
Ignatica, ai spart gheata! Bravo, esti prima mamica, felicitari si toate urarile de bine pentru tine, bebelus si intreaga familie!

Vaaaaai nu mi-a venit a crede cand am deschis pagina principala si am citit "avem 1 bebe si-o mamica". Am crezut initial ca am deschis un link gresit!

Ce ma bucur! Mi s-a facut pielea gaina!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 29 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

CamiSol am folosit Procto-Glyvenol si Proctolog(dupa ce am vb cu medicul meu) alternativ si bai cu ceai de galbenele.
Sper sa nu patesti ca mine....sa-ti treaca repede!

MamiLili nici eu inca nu-mi revin! E asa rapid....acusi nastem si nici nu ne dam seama!

Pupici!

Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Zina, sa stii ca si mie dr. mi-a dat sa iau Utrogestan intravaginal, am luat si eu vreo 3 luni, dar mi se acrise de el pt. ca eu il "montam" intravaginal, si la un moment dat m-am oprit. Nici nu i-am mai spus dr. Am auzit ca are rol de mentinere a sarcinii si doctorii il pot prescrie sa se ia pe parcursul intregii sarcini.
Cel mai bine o sa-ti hotarasca medicul curant, el iti stie evolutia ta de pana acum.
MirabelaC, mie mi-au placut patuturile respective. Nu tin minte site-ul respectiv, trebuie sa-l caut, il gasesc eu, tu te uiti si impreuna cu sotul tau o sa hotarasti ce luati pt. copilul vostru. OK?
Recunosc in pozele tale, podul ala de fier de langa Piata Alexandru, pe care trec trenurile? Eu stau in zona, pe langa sediul Termoficarii.

GETY 29 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
http://bd.lilypie.com/1owFp3/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Putzuruca, acum m-am uitat pe pozele tale un pic. Mi-au placut ochii tai albastri. Si sotul meu are ochi albastri, dar se zice ca, capruiul predomina albastrul, asa ca nu stiu ce sanse are fetitza noastra sa iasa cu ochi albastri. Tare mult mi-as dori!

GETY 29 +MARIA-DIANA

VARSTA BEBELINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Aseara pe la 3 nu am putut sa dorm si am vazut vestea despre Ignatica,iar azi dimineata am aflat ca o prietena de-a mea a nascut la ora 5 un baietel mare, frumos si sanatos. Se pare ca incepe sezonul nasterilor deci o sa avem de facut galerie.

Zina eu zic sa iei tratamentul pe care ti l-a dat medicul relaxeaza burtica, te poate ajuta mult.Eu sunt in saptamana 31 si iau Utrogestan,No-spa,Gynipral si cred ca fara ele nu as fi ajuns aici.Deci fa tratamentul si o sa vezi ca va fi mai bine.Multa sanatate.

Roxana + Diana (8.05.2002)+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Gety eu stau in Mircea cel Batran, chiar primul bloc pe stanga cum vii dinspre Alexandru.

Azi am aceeasi stare de moleseala ca si ieri, tensiunea e normala, o fi de la caldura? ca transpir in continuu.

Mirabela sapt. 32 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Ignatica felicitari!!!!!Sa fii sanatoasa atat tu cat si David si sa va bucurati de el....ce veste buna....ah incepe sa-mi fie frica ...se apropie momentul...eu am terminat de facut bagajul pt spital....sper sa fie totul bine....oricum cum ma externez dau de stire....va las cu bine si sper sa gasesc numai vesti bune cand ma intorc..... la toate burticile si multumesc ca sunteti alaturi de mine....

32+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ignatica, felicitari pt primul bebe de pe lista !! Cred ca la toate ne-a adus lacrimi de bucurie. Sa va traiasca puiul David !

Sibylle saptamāna 30
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsurile voastre.
Dar Utrogestan-ul are efecte negative? Somnolenta, ameteli? Voi ati avut asa ceva?

VA pup,

Zina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Doamne, nu-mi venea sa cred ca avem un bebe cand am deschis forumul. Am crezut ca multe dintre voi ca am gresit adresa, ca m-am postat la alte fete! Mai ales ca intrasem cu inima stransa, sa nu aflu vesti proaste de la Try...

Fetelor ma bucur asa mult pentru Ignatica!!!!!!! Felicitari draga mamica, felicitari fericitului tatic! Sa va traiasca puiutzul si sa va bucurati de el!!!

Inca nu-mi vine sa cred! Fericita mamica! Din nou imi priveam azi burta si vedeam ca se lasa in jos, dar inca nu am nici un simptom ca s-ar intampla ceva!

Va pup si ma duc in parc sa inchin un pahar de bere fara alcool in cinstea primului bebe si al parintilor fericiti!

Ah, sunt foarte fericita si eu, am intrat in 9 luni!!!!!!

Roxana, +36 sapt cu daria elena

Mergi la inceput