Mamici de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Intr-adevar o veste buna!!!!!!!!!!!! Ce ma bucur!
Felicitari Ignatica pentru bebe David!!! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si noroc iar BB David sa va aduca numai bucurii.Doamne...ce veste buna!!!

putzuruca 31+ cu Andreea-Maria

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Si eu am patit la fel. Prima oara am crezut ca am gresit pagina, pentru ca ieri nu era nici un bebelus nascut, cand am intrat si eu pe forum. Mie mi s-a facut pielea ca de gaina si mi s-au umezit ochii. Asa-s eu, mai plangacioasa...
La bebic ii urez sa creasca mare si voinic, iar parintilor, mai ales mamicii, multa sanatate si refacere grabnica.
Cine-i urmatoarea?
Va pup pe toate!

GETY 29 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
http://bd.lilypie.com/1owFp3/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

IGNATICA si SERGIU sa va traiasca copilul DAVID si sa aveti parte numai de fericire toti trei

Tina 32 + POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Ieri cand am intrat pe forum eram asa de vesela si din pacate am gasit o veste proasta... azi am intrat cu inima stransa si am avut parte de o veste super buna... am inceput sa dau apa la soricei...

Felicitari Ignatica pt. bebe David, sa te refaci repede si sa ai laptic mult! David, bine ai venit pe lume si sa cresti mare si frumos!

Mirabela sapt. 32 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Dragele mele, voi aveti sarcina mai inaintata si de aceea imi permit sa va intreb pe voi unele probleme ce ma framanta.
Sarcina mea are 26 de saptamani si de multe ori imi simt burtica tare, dar nu ma doare. Cum ieri noapte l-am simtit pe bebe jos de tot, si ieri mi s-a intarit din nou burtica, m-am dus la spital la cine s-a nimerit sa fie de garda sa-mi faca un control. M-a examinat pe masa si mi-a spus ca intr-adevar se simte o tensiune (dar tocmai venisem cu masina de la vreo 10 km), ca orificiul extern (nu stiu ce-i asta) e putin deschis si orificiul intern este inchis. Cand am intrebat de col mi-a spus ca e lung si inchis, dar totusi am o sarcian cu risc si sa iau No-spa si Utrogestan (care nu l-am luat deoarece scrie ca se da numai in primul trimestru de sarcina). Am venit acasa si m-am hotarat sa nu mai merg deloc la servici. Cand stau intinsa e ok, cand ma ridic simt cum muschii se intind, acum nu stiu daca sunt contractii sau muschii "intra in actiune". Si mki-a mai spus ca bebe e cu capup in jos. Burtica mea e mai jos si tuguiata. Voi ce parere aveti?

Zina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata fetelor!

Sunt atat de bucuroasa pentru Ignatica....a scapat cu bine, are un bb sanatos...ce si-ar mai putea dori o burtica?

Sunt si eu fff curioasa care dintre noi e urmatoarea ....

Noi acum ne pregatim sa mergem la biserica...sper sa fie cuminte banditul asta mic...

Pupici!

Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna dimineata gravidute!
Abia astept vesti noi de la Ignatica .De ieri am niste emotii...
Dar ce vroiam sa va zic...am si eu o mica-mare problema cu domnul J-Lo.Am cautat de am innebunit capitolul unde s-a vrb despre hemoroizi dar nici ca am gasit ceva asa ca va stresez putin. Pufymic mai stii cam in ce perioada te-ai confruntat cu aceasta problema sau spune-mi ce ai folosit .La mine este inca foarte mic si nu ma doare, simt doar un disconfort, si as vrea sa il starpesc din timp poate scap mai repede de el.
Pupici la burtici!

Cami 31+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Zina, parerea mea e ca ceea ce simti tu sunt contractii si ca, daca medicul de garda ti/a prescris sa iei no/spa si utrogestan ar trebui fie sa le iei, fie sa mergi la medicul care iti urmareste sarcina.
daca la varsta asta a sarcinii ai un uter contractil, peste normal *adica nu/i vorba de contractiile BH)atunci in paralel cu lipsa oricarui efort fizic ar trebui sa urmezi si un tratament de sustinere a sarcinii. Deci....mergi la medic!!!!

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Bine ai venit pe lume bebe DAVID!!!
SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!!

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Gety merci de info. Tare as vrea sa ma tii la curent cu patutul, m-ar interesa si pe mine, insa eu nu-mi permit sa umblu
Nu stiu daca ai citit postarea mea de vineri cand am fost la MF cu lectia invatata si am luat reteta gratuita pt. toate medicamentele necesare de vreo 4 mil (in loc de Materna mi-a dat Elevit). Trebuia sa insisti si sa spui ca ai vorbit la casa de asigurari.
Sa te bucuri de concediu si nu-ti fa probleme ca o sa ai cu ce-ti umple timpul.

Zina nu prea inteleg colul e inchis si lung dar e deschis pe exterior? Ori e inchis ori e deschis pe ext. In fine, daca sunt contractii trebuie sa ai mare grija cu ele chiar daca nu dor. Se poate deschide colul si poate iesi bebe mai repede. Trebuie sa stai cat mai linistita si fa tratamentul care ti l-a dat dr. Utrogestan eu iau de la 5 sapt. cate 4/zi, de curand am redus doza la 2/zi dar fac si Gravibinon inj., tot progesteron care ajuta la relaxarea uterului. Stie dr. ce stie cand da un tratament. Eu asa am facut la prima sarcina care am pierdut-o ca nu eram de acord cu medicamentele in sarcina. Nu vreau sa te sperii, dar daca contractiile nu sunt foarte dese si nu dor, nu ar trebui sa fie o problema. Numai dr. tau te poate lamuri exact dupa starea colului. Si colul meu era deschis la exterior si am facut cerclaj pt. asta. Sanatate multa si bebe sanatos!

Mirabela sapt. 32 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput