Mamici de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 3
AndraPG spune:
Felcitari Ignatica, refacere rapida, sanatate multa tie si bebelusului David!
O fericita mamica in devenire!
nicole2005 spune:
Ignatica Felicitari !!! felicitari si taticului lui David. sa aveti parte de un bebe cuminte si sanatos. sanatate la toti 3.
nicol
32+
itzy-bitzy spune:
Vai, nu pot sa cred. Mi-au dat lacrimile cand am citit. Felicitari, sunteti niste parinti fericiti ce sa mai... !!! Va doresc un bebe sanatos , voinic si mancacios.
Refacere rapida si asteptam detalii desigur.
Itzy-Bitzy
32+ cu Ana-Maria
POZE
amarantina spune:
Cand am deschis capitolul si am vazut ca avem un bebelus, era sa cad de pe scaun! M-au napadit si pe mine niste emotii...
Ignatica, iti urez refacere rapida si sa te bucuri de bb David.
David, bine ai venit! Sa fii sanatos, fericit si iubit.
mini_me spune:
Buna seara, fetelor!
Am intrat la noi si cand am vazut lista cu bebe am crezut ca am intrat din greseala la mamici de iulie-august si am dat click back!
Pe urma mi-am dat seama ca a venit si la noi primul bebe si m-a luat putin tremuratul de emotie!
Ignatica, felicitari tie si sotului tau pentru bebe David!!!
Sa fie sanatos, mancacios, destept, frumos si la punga gros si sa va aduca numai bucurii!
mini_me 30+
poze
pufymic spune:
WOWWWWWWWWWWWW! Am fost socata cand am vazut ca avem primul bebelus!!!!!
Ignatica si Sergiu felicitari!!!!!! Sa va traiasca David, sa fie sanatos si sa va bucurati de el toata viata voastra!
Sa fiti fericiti!
Ignatica refacere usoara, laptic mult , un bb mancacios si cuminte!
Ce mult ma bucur ca am inceput cu dreptul nasterile!Doamne ajuta sa fie bine la toate si in continuare!
Pupici!
Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
alinamoro spune:
Ignatica, felicitari si refacere rapida!
Bb David, bine ai venit pe lume!
Alina (34+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
roxanae spune:
Ignatica felicitari pt. bebe sanatos si mancacios.Multa sanatate si refacere rapida.
Roxana + Diana (8.05.2002)+
laliq spune:
David, bun venit intre noi! Sa fii sanatos si norocos, sa le aduci multe bucurii parintilor!
Ignatica, BRAVO! Refacere rapida si laptic mult.
Larisa 27+ Horia Matei
danidani74 spune:
Copile David, sa-ti de-a D-zeu o viata lunga si frumoasa alaturi de parintii tai. Ignatica, felicitari pt. un copil sanatos.Sa te bucuri de el pana la adanci batraneti.
Dragi burtici,nu prea scriu, dar va citesc cu "sfintenie".Noi suntem sanatosi si....transvers.Dar sper ca nu-i la fel de incapatanata ca mine si se va roti.
Dana26+