Mamici de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
amarantina spune:
Da, cred ca la eco. Si acum ma intreb si eu ceva: toata lumea zice ca daca s-ar fi intamplat aici nu ar fi avut nici o sansa... dar poate totusi daca era aici facea eco mai dese si se depista din timp. Ca stii ca zicea ea ca acolo se fac eco rar si ca daca vrei sa faci o eco la cererea ta costa mult. In fine... nu prea are sens sa incepem cu "what if". Tot ce putem sa facem e sa ne rugam sa se termine totul cu bine.
inni spune:
Azi dim am vz ca e nor si chiar era unu de ploaie in partea aia dinspre Nerva Traian..si am plecat cu sotul meu in parc. Ne-am dus in Carol...o zapuseala de nu puteai sa respiri. Am stat cam 3/4 de ora pe o banca...imi era cald ...si mi s-au umflat picioarele imediat..parca eram in desene animate, se umflau vazand cu ochii.Le-am pus sus pe banca..nimic...
Acum spre seara am fost la socri. Cald si la ei. Iarasi s-a repetat figura cu picioarele..dar culmea..numai cu unul. Tot asa..mi s-a facut cald..din ce in ce mai cald..si vuuum...picioarele ca butucii...
Tare imi e ca o sa trebuiasca sa stau acum mai mult in pat din cauza picioarelor.
Poze
Inni 35+ cu ....
amarantina spune:
Ioana, tu stii daca e grav ca bb sughite foarte des? Ca pe a mea nu stiu ce-a apucat-o, de cateva zile cred ca are cel putin 5 reprize de sughit pe zi. Parca zicea cineva la un moment dat ca daca bb sughite mult in ultimele 2 luni de sarcina inseamna ca e bolnav. Tu stii ceva?
inni spune:
Stii ce e culmea?. Ca virusul l-a luat injectabil. Pana la urma..mare scula de bascula Canada asta...daca i se intampla in Ro se spunea ca din cauza mizeriei...acum ca a patit-o acolo...toata lumea o sa zica "eroare medicala"..Bull shit. Daca e sa ti se intample ti se intampla oriunde.
Poze
Inni 35+ cu ....
inni spune:
Si a mea la fel ..si o mai simt si noaptea in somn ca sughite. Eu nu stiu sa fie vreo problema. Ieri chiar a sughitat rar dar mult timp...de ma saturasem eu..si m-am ridicat din pat ..am incercat sa ma misc si s-a potolit.
Poze
Inni 35+ cu ....
inni spune:
Am o intrebare pt. tine.
Ai putea sa-mi recomanzi si mie un medic pediatru ?
Esti multumita de cel al baietelului tau ?
Ca eu nu prea gasesc. Nu as vrea sa fie din Vitan ca nu pot sa sufar policlinica aia...
Poze
Inni 35+ cu ....
GETY spune:
Buna dimineatza, gravidutzelor si mamico! Noi ne-am trezit pe la 6,15, ora de plecat la servici, numai ca acum stam acasa.
Sa aveti o zi buna, fara canicula!
GETY 29 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
http://bd.lilypie.com/1owFp3/.png
GETY spune:
Inni si Anarantina, v-am citit toate postarile de azi noapte. Eu am dormit, ca la noi numai dupa 21,00 se face aerul de respirat, asa de cald este.
Inni, burticutza din poza este de acum? Mai uit ca esti in 35 de sapt., eu sunt pe la mijlocul celei de-a 30-a si mi se pare greu de dus. Dar peste o luna? Cam cat creste intr-o luna (din sapt. 30 pana in sapt 35) o burticutza?
Ce bine e de voi! Ati mai taiat o luna din calendar, eu mai am de asteptat inca 2 luni intregi si vreo saptamana.
GETY 29 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
http://bd.lilypie.com/1owFp3/.png