Mamici de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 11
Sephora spune:
VA pup pe toate
Felicitari Ignatica ptr bebe David,m-am emotionat toata cand am citit ca a aparut primul ingeras printre noi.Ce fericita trebuie sa fii cand il tii in brate.Abia astept sa vii acasa sa ne povestesti si noua prin ce ai trecut.Multa sanatate tie si lui bebe,sa ai mult laptic si el sa se dolofaneasca repede.Sergiu multumim ptr vestea minunata,felicitari!
Noi ieri am fost la munte la Poiana,Brasov,Sinaia.A fost foarte frumos dar si foarte obositor,la un moment dat simteam ca nu mai ajung odata acasa,plus ca pipi-ul m-a omora,pe unde ne opream eu disperata sa gasesc o toaleta.Nu mai zic de picioare care erau painici nu alta si acum m-a dor.
Asa am sarbatorit noi primul an de casatorie.
Io 31+ Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
ionela-roxana spune:
Salutare burticilor si proaspetei mamici
Nu se putea sa nu intru sa o felicit pe Ignatica ca a spart gheata.
Felicitari pentru minunea mica si si un bblus cat mai linistit !!!
Te asteptam cu impresii despre postura de proaspata mamica.
Cu toate ca nu am mai scris de mult , va citesc neancetat si sunt alaturi de voi.Ma uit la pozici cu burtici si ma minunez......
Acuma ca sa deschis sezonul nasterilor in grupul nostru ma si panichez realizand ca mai este putin....dar trece repede.
Vroiam sa va intreb daca voi aveti probleme cu soldurile ?Pe mine ma doare ingrozitor soldul drept cand ma ridic din pat de deabea pot umbla.Dupa cativa pasi i-si revine ..... dar e groaznic sa ma ridic.Astazi sau maine ajung la dr pt analize si dupa aceea la ecograf si sunt tare curioasa,burtica e tot asa joasa cum era si seara e chiar un chin sa ma plimb sau sa fac alte treburi casnice.
Cred ca v-am ametit deja...inca o data felicitari proaspetei mamici (non alcohol...va rog)
Roxi 34+ (Dragos Andrei ) si Rares Stelian 9. april.2002
putzuruca spune:
Neatza fetelor cu burtici, viitoare mamici,
Gety, ai dreptate in ceea ce priveste mostenirea genei culorii ochilor. Sa-ti spun sincer nu tin neaparat ca bb a mea sa aiba ochii mei insa imi doresc din tot sufletul sa fie sanatoasa. Cand vad cate grozavii se intampla in jurul nostru, asta e singura dorinta pe care mi-o pun.
Lullabay, imi dau seama prin ce ai trecut zilele astea cu curatenia. Este deprimant sa vezi toata casa deranjata, iar noi simtim nevoia de odihna, de liniste si ordine. Noi ne apucam de maine sa zugravim camera in care va sta bb si deja ma apuca panica doar cand ma gandesc ce va fi.
Sephora, La multi ani!!! fericiti alaturi de Ste si bb Matteo. Sa fiti sanatosi si la implinirea a 50 de ani de la casatorie.
Caldura asta este ingrozitoare, azi-noapte m-am trezit de nu stiu cate ori din cauza asta. Spre dimineata am dat drumul la AC pt ca nu mai suportam lipsa de aer.
Katia, sper ca esti bine si singurul motiv pt care nu ai postat este ca nu ai net acasa.
Fetelor, mai stiti ceva de CRI, NOKIA?
putzuruca 31+ cu Andreea-Maria
poze cu dragoste
Adriana mica spune:
Buna dimineata gravidutze,
Ce minune: a venit pe lume primul bebe din gasca. David, multa sanatate tie, si refacere rapida la mami Ignatica. Sergiu, multumim pentru vestea cea mare!
Ura!!! Am implinit 30 de saptamani. Mult a fost, putin a ramas.
Cat priveste miscarile lui bebe (apropo de nelinistea lui Eloise): sambata bebe Tudor nu a miscat spectaculos, parca nu avea vlaga, incepusem sa imi fac griji. Duminica insa, a recuperat cu varf si indesat: m-a lovit si s- agitat toata ziua, de am recurs la solutii "extreme" spre seara (i-am pus sa asculte CD cu cantece de leagan) si astfel am reusit sa adormim. Concluzia mea: modul in care se manifesta bebe depinde in principal de pozitie, dar si de alti factori externi (cum ar fi starea mamei sau canicula).
Oricum, sambata am fost la aqua-gym si a fost foarte bine: sper sa imi fie de folos la nastere exercitiile pe care le facem. Am asistat apoi la prima parte a cursului de aclimatizare bebelusi si m-am hotarat: vom face eforturi financiare sa il ducem si noi pe bebe Tudor la asemenea cursuri.
Mai am o intrebare: spunea cineva despre un stand la magazinul Titan unde se fac saltele la comanda, dar nu am retinut unde anume. Noi vom avea pt primele luni un patut leagan de dimensiuni atipice (87cm*37cm) si nu am gasit inca saltea. Va rog, ma puteti ajuta si pe mine?
Adriana 30+
Pozici
Varsta bebe
mephala30 spune:
Neatza!
Ieri am fost la un gratar si ne-a prins ploaia. Ne-a facut fleasca, caci ne-am adapostit cat am putut pe sub copaci. Bine ca n-a racit Iustin, imi faceam probleme...
Nicol, bine-ai revenit! Frumoase poze!
Sephora, La multi ani fericiti impreuna!
Ma pregetesc sufleteste pentru sambata, cand am programata ecografia. Nu l-am mai vazut pe bebe de la 22 de saptamani.
Si maine repet analizele generale. Sper sa fi crescut Hb....
Carmen(32+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
pufymic spune:
Buna dimineata burtici si ...mamico!
Sephora multi ani fericiti impreuna va doresc, alaturi de bb mic Matteo!
Nicol nu am reusit sa vad pozele voastre de la mare...pe unde le-ai "dosit" de nu le-am vazut?(nu am avut nervi sa le caut peste tot)...
Putzuruca si eu ma tot gandesc la Nokia...si la multe dintre fetele care nu posteaza....si sper din suflet ca sunt bine...
Noi acum mancam si ne pregatim sa iesim putin pe afara....ca parca s-a mai racorit putin....
Ieri ne-am uitat la DVD-ul cu nunta noastra si la Filmuletul cu Alesio din maternitate...Doamne ce mic era!
Si il intreaba Ovi pe Alesio in tp ce ne uitam la nunta: "tu unde erai, iubirea mea?Ca nu te vede tata la nunta..." iar Alesio zice: "a didici"(adica in traducere libera:la servici)!Am zis ca ne prapadim de ras!A fost mortal!
Pupici!
Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
adameasca spune:
neatza!
Sephora, sa fiti sanatosi si sa sarbatoriti cat mai multi ani impreuna!
Roxi, nu esti singura cu dureri de solduri, si pe mine ma dor, dar trece durerea dc fac putin miscare, ca si la tine.
Daca imi mergea netu' va tineam si eu companie azi nopate, bufnitelor, dar cum nu prea a mers, m-am bagat la loc in pat. Si chiar am dormit.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
osna spune:
IGNATICA,felicitari.sa-ti traisca feciorul,sa fie cuminte si mancacios iar tu sa te refaci repede.
fetelor la noi a mai tracut caldura asta ingrozitoare.sambata tocmai am aflat ca a nascut si o prietena romanca de aici din oras,un baietel(cu 6 zile inainte de termen).asa m-am emotionat...se apropie si la noi rand pe rand.
pe mine ma cam doare spatele in zona rinichilor,nu foarte tare dar simt totusi.ma gandesc ca poate din cauza usii deschise la terasa ca asa am dormit in ultimul timp ca sa am aer.
noi abia in 11 suntem din nou la control ca doctorul meu este in concediu 2 saptamani.abia astept sa-l vad din nou pe bb matei si sa-mi spuna cat a mai crescut.
va pup pe toate,va doresc sa veniti cu vesti bune de la eco si sa aveti o saptamana mai racoroasa.
33+
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
mexxa spune:
Fetelor nu pot sa cred...deja s-au inceput nasterile...cand am citit dimineata m-au cuprins toate emotiile...ce frumos!!
Ignatica FELICITARI atat tie cat si sotului tau pentru bebe David, sa fie sanatos si sa aveti parte de o viata frumoasa si lunga pentru a va putea bucura de copilul vostru.
Eu sunt bine..am inceput si eu numaratoarea cu 3.. ceea ce ma face foarte fericita.
Am fost la control si totul este bine, bebe de dezvolta normal. Am luat-o si pe mama cu mine si saracuta avea asa niste emotii de i-au dat lacrimile..este foarte mandra de nepotul ei ceea ce ma face foarte fericita.Doctorita ia aratat si ei toate componentele si mai ales cucu ca sa fie sigura ca va avea un nepotel.
Am inceput si noi cumparaturile pentru bebe...insa mai sunt multe de luat.
Starea ei de sanatate este cat de cat buna, urmeaza trament deoarece i-au gasit un mic hematom pe creer, insa cu tratament are toate sansele sa se resoarba. Maine merg cu ea si la endocrinologie deoarece este posibil sa aiba probleme si cu glanda...
Va pup pe toate si merg sa termin mancarea.Pupici
_
30+ Sebastian
Micul nostru boxior...
alessia80 spune:
Neatza,
SEPHORA- felicitari pt 1 an de fericire. Va doresc foarte multi de acum incolo!
fetelor, am devenit invizibila?[bang Am verificat daca nu mi s-a sters postarea intre timp...
ALESSIA80 32
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]